• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azmin zaferi:)

tubaolcy

Ömre Bedel..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
2.107
26
158
arkadaşlar 4 seneden sonra istediğim bölüme(türkçe öğretmenliğine)yerleştim.benim size tavsiyem pes etmeyin ve karamsar olmayın,moral gerçekten çok önemli,netlerle ilgili konuşmak isteyen veya sorusu olan benimle iletişime geçebilir,kolay gelsin...

tebrik eder başarılarının devamını dilerim kaydirigubbakcemile5
inşallah 4 senede mezun olursun hemencikte atanırsın inşallah :1hug:

Aslında ben bir soru sormak istiyorum kaydirigubbakcemile ben istanbul tekniğe girmek istiyorum ki girmek istediğim bölümün kontejyanı sadece 52 ve ben düz liseye gidiyorum belki çalışsan tutturabilirim sınavdan korkmuyorum ama sınavı kazanırsam alırla mı endişesi taşıyorum mağlum düz liseye en son ayrıcalık tanınıyor anadolu fen liseleri öncelikli benim girme olsılığım ne olur yani girebilir miyim acaba bir bilgin var mı canım? :çok üzgünüm:

sınavdan korkma kısmını geçelim ben sana güveniyorum insan istedikten sonra herşeyi yapabiliyorda,senin istediğin bölümle ilgili hiç bir bilgim yok yani düz liseleri az alıyorlar demişsin bölüm adı vermemişsin.. şansını denemelisin..

sınavdan korkma kısmını geçelim ben sana güveniyorum insan istedikten sonra herşeyi yapabiliyorda,senin istediğin bölümle ilgili hiç bir bilgim yok yani düz liseleri az alıyorlar demişsin bölüm adı vermemişsin.. şansını denemelisin..

Canım istediğim bölüm tam olarak adı sanırsam "istanbul teknik üniversitesi uçak ve uzay bilimleri fakültesi" kontejyan dediğim gibi sadece 52 ve öss'de şuan 327 istiyorlar yani çalışsa herkes yapar tutturulamayacak bir puan değil ama işte bilmiyorum bu kötü şansla belki puanı tuttursam bile almazlar diye düşünüyorum CADIARZU

arkadaşlar 4 seneden sonra istediğim bölüme(türkçe öğretmenliğine)yerleştim.benim size tavsiyem pes etmeyin ve karamsar olmayın,moral gerçekten çok önemli,netlerle ilgili konuşmak isteyen veya sorusu olan benimle iletişime geçebilir,kolay gelsin...

çokkkk tebrik ederim canım.netlerini yazabilirmisina.s.

uzun zamandır giremedim siteye arkadaslar,vamp arkadasıma:niğde üniversitesi(örgün öğrenim)333 puanla yerleştim,sibel 80:türkçeden bi yanlış,sos 1 3 yanlış,mat 1 20 net,edeb-sos 1 yanlış,sos 2 22 netti canım hatırladıgım kadarıyla,öss ye giren arkadaslarımada geçmiş olsun diyorum gönlünüze göre olur inşallah herşey..

tubishhh senin adına çok sevindim ne güzel istediğin yeri kazanman bende bu yıl giricem sınava inşallah benim de istediğim yer olur:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ya bu cok güzel biliyomusun konu uzun zaman önce açılmış ama inan senin adına cok sevindim yıllardır gitmek istediğim bölüm hayırlı olsun canım

Senin adına çok sevindim canım ne güzel pes etmemişsin ve amacına ulaşmışsın.Bu gerçekten süper bir şey.İnsanın istediği bölümde okuması herhalde çok güzel bir şeydir.Tekrar tebrikler.

Ben şu an lise 1 deyim.Meslek lisesi ama düze geçicem.Lise sınavında kaydırdım ve kılpayı kaçırdım.ıstediğim bölüm mimar sinan universitesi sinema tv.ıstediği puan 329.yapabilirmiyim ve nsl yapıcam?

Back