• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azmin zaferi:)

Canım tebrik ederim.Benimde bu yıl istediğim iki bölüm var biri tarih öğretmenliği diğeri de türkçe öğretmenliği.Tarih Türkçeye göre daha az puan istiyor ama pek de bur farkı yok.Ben Çanakkale'yi istiyorum orası da 333 civarında.Dersanede henüz türkçedeyiz edebiyata geçmedik ama yaprak testlerde ve 15 soruda 2 yanlışım çıkıyor genelde .Nasıl umut var mı? ıkinci dönem edebiyata geçecez.Öss sistemide değişti bu yıl bizi ne bekliyor bakalım?Yeni sistem sanki daha kolay gibi yani sadece istediğin alandan sorumlu tutuluyorsun ancak yinede o puanı almak için netlerinin oldukça iyi olması gerekiyor sanırım.

Canım tebrik ederim.Benimde bu yıl istediğim iki bölüm var biri tarih öğretmenliği diğeri de türkçe öğretmenliği.Tarih Türkçeye göre daha az puan istiyor ama pek de bur farkı yok.Ben Çanakkale'yi istiyorum orası da 333 civarında.Dersanede henüz türkçedeyiz edebiyata geçmedik ama yaprak testlerde ve 15 soruda 2 yanlışım çıkıyor genelde .Nasıl umut var mı? İkinci dönem edebiyata geçecez.Öss sistemide değişti bu yıl bizi ne bekliyor bakalım?Yeni sistem sanki daha kolay gibi yani sadece istediğin alandan sorumlu tutuluyorsun ancak yinede o puanı almak için netlerinin oldukça iyi olması gerekiyor sanırım.

Merhabalar öncelikle...Ben tabiki türkçe öğrt.derim:)Umarım gönlünüzce olur,bol soru çözmeye bakın lütfen,şuanki netlerle iki ay sonraki netler çok farklı olacak,şimdilik iyisiniz bence,sistem degişti pek bilgim yok ama genel olarak sorumlu oldugunuz konular belli,belirttiğim gibi bol soru çözün tabi önce konuya hakim olmak gerek..Bol şans ve başarı diliyorum..

ya ben de boğaziçi üniversitesinin düz lise çıkışlıları almadığınız duydum dogrumu eğer dogruysa bu büyük haksızlık!

Çok tebrik ediyorumm. Büyük bir azim ve sonuç olarak başarı örneğisiniz. Çok sevindim sizin adınıza. ınsanın istediği bölümde eğitim alması en önemlisi ve en güzeli.. Bundan sonraki hayatınızda da başarılar dilerim.

teşekkürler:)
niğde üniversitesi canım gündüz öğrenimi artık 3 oldum zaman ne cabuk geçti:)

Back