Azmin Zaferi / Fotoğraf

Arsiz Gxoxnlxuxm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
366
1
286 KILOYDU VE NE HALE GELDI

54141844rg1.jpg

99883774fe0.jpg

14796294sl1.jpg

20945301zh1.jpg

31339591kg9.jpg

10gc8.jpg
14ep5.jpg

13mc6.jpg

18iv8.jpg

19mc0.jpg
DUYDUGUMA GÖRE O ARTIK BIR FITNESS HOCASI

Son düzenleme:
eğer bu oysa tebrikler valla ço değişmiş zaten fazla deriler ameliyatla alınmış izleri görünüor ama kilo verirken epey zorlanmıştır eminim

Iste insanoglunun basaramayacagi sey yok aslinda yeterki inanalim ve azmedelim.Valla tebrik ediyorum bu kisiyi biz surda 2 kilo vericez diye diyet yapiyoruz onuda 2 gune bitiriyoruz.

Ayrica meger ne yakisikli cocukmus kilo guzelligi bile kapatiyo yaa valla masallah diyem :))

benim gibi :çok üzgünüm:kilolarıyla başı dertte olan arkadaşlar ,
bu resimleri hepimize motive amaçlı ekliyorum ,
istersek bizlerde zayıflayabiliriz, bence bizlerin işi daha kolay ,
hiç değilse bu anne kız kadar kilolu değiliz ,
onlar başardığına göre ,imkansız değil bizlerde başarıcaz:) yerimseniben:lepi:

memom.jpg

FamilyandFriendPhotos161.jpg

ACD11andrachael_12_24_06.jpg

FamilyandFriendPhotos235.jpg

Son düzenleme:
bu da başka bir zayıflama hikayesi görüntüleri umarım beğenirsiniz ,
ben bayıldım kız süper olmuş:)

............................
zayi002202.jpg

............................
zayi002203.jpg

.............................
zayi002204.jpg

zayi002205.jpg

zayi002206.jpg

zayi002208.jpg

zayi002209.jpg

zayi002210.jpg

zayi002211.jpg

Son düzenleme:
...........................
zayi002213.jpg

zayi002214.jpg

zayi002215.jpg

zayi002216.jpg

Son düzenleme:
muzaffer kuşhan la verilmiş görüntüler bu adam polonezköyde gencecik bir kızın kalp krizi geçirerek ölmesine sebep oldu hemde o vakite kadar o çiftiliğin çalışma izni bile yokmuş sonradan mühürlendiler ama kesin şu anda yine açılmıştır ve dünya paralar iş yapıyordur zayıf olmak uğruna dengesiz beslenme aşırı jimnastik ölüme sebep oluyor...

anaaa en alttaki resimdeki adam şok etti beni, nasıl vrmiş o kadar kiloyu, helal olsun vallaha yaaa, şu emzikten bi ayrılayım bende diete başlıcam, kolay kilo veriyorum ben, bu yönden çok şanslıyım, kısa bi sürede fazlalıklardan kurtulacam inşallah

çok güzel gerçekten.....
ilk baştaki çok kötüydü ya...sarkmış ya...o bile okadar kıloyu vermış...biz 10 kılo mu veremıcez...
sagol arkadasım...

ay cok ılgınc ya son halıyle ılk halı arasında okadar cok fark varkı neredeyse o oldugu bıle anlasılmıyor

fazla kilolarından kurtulmak insanlara özgüvende veriyor... ve eski haline göre daha çekici oluyor..... tabi ki sağlıklı yoldan kilo verildiyse...........

kendimden utandım valla..çünkü her pazartesi diyete başlayıp çarşamba bırakıyorum.ne kadar iradesizmişim ben.inşallah bir gün bende zayıflıcamm..benim hala umudum var.......

arkadaşlar ben ilk resimden resmen korktum:KK43:(o kadar çok kilo verince vücut çok sarkmış:KK43:(benim de ödüm kopuyor sarkarsa diye:KK43:hergün tempolu yürüyüş yapıyorum,bacak hareketi yapıyorum.siz neler yapıyorsunuz vücudun özellikle de karın bölgesinin sarkmaması için??

X