Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Hehehe :)) vermezki telini :)) verirmiiii ben kacar askim imkan buldukca girerim esim evimize gelmis bizi bekkiyor optum koskocamann iyi geceler bye

Yaaa daha yeniii girmistinn gidiyonmuuu iyi tamam git ben tek basima dururumm hadiiii iyiiiii gecelerrrrrrrr öpüldünnnnnnnn

Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum :) 50 kiloyum boyum kisa oldugu icin biraz kilo vermem lazim.benim sorunlu bolgwm basenlerim ve bacaklarim.6 kilo vermek istiyorum.basaririm insallah

busecim senin azmin yatsınamaz canım ama ilaç bağırsaklardan yediklerinin emilimini azaltıyor dolaysıyla ani insülin yükselmen olmuyor ve açlık krizleri yaşanmıyor... aahhh ahhh artık doktor kadar olduk .benim bünyem bu ilacı kabul etmiyor. aşırı ishal oluyorum. bi içebilsem herşey yoluna girecekte olmuyor iştee bakalım ne olacak

Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum :) 50 kiloyum boyum kisa oldugu icin biraz kilo vermem lazim.benim sorunlu bolgwm basenlerim ve bacaklarim.6 kilo vermek istiyorum.basaririm insallah

Hosgeldinnn canimmm tabikide katilabilirsinnn ama kilon zaten cook az

kabul edersenız bende aranıza katılmak ısterım,diyet yaparken motivasyona ihtiyacım var.1haftadır diyetteyim sürekli kkdayım yeni üye oldum.gerçekkten insanı motive eden bir site 5 günlük diyet sonucu 2 kilo vermişim.bu ödemmi yağmı bilmiyorm tabi.5gün sonra tekrar tartılıcam vermem gereken 4kilo kaldı umarım başarırım :) boyum 183cm,kilom 75.600gr ile başladı şuan 73.600.(2 yaşında bir oğlum var bu arada :)

masallah canım ne guzel kılo vermıssın :) Allahım devamını getirsinn

nasıl bir diyet uyguluyosun

nasıl bir diyet uyguluyosun

ben sabah kalkınca sirkeli ılık suyumu içiyorum öncelikle,kahvaltım fix haşlanmış yumurta,zeytin peynir maydanoz ama hiç ekmek yemiyorum.doyurucu oluyo yinede yumurtayı tavsiye ederim herkese tok tutuyo :)

öğle: sebze yemeği yoğurt salata ekmeksiz gene

akşam:ızgara ya da fırında yaptığım balık,tavuk,et den birisi.bazen öğle ve akşamın yerı değişmiş oluyo :)

aralarda marketlede satılan şu karışık çiğ kuyemişlerden aldım küçük bir avuç onlardan yiyoruum.sallama 5i1yerde içiyorum.kısacası ben ekmek.pilav makarnayı,tatlıyı ,kolayı çok içerdim onnunları hayatımdan çıkarınca kilolarda gitmeye başaldı.

Hosgeldinnn canimmm :)

benim diyetime benziyo :) 5 kilo verdim ben inş daha çok veririz :)

evet bu tür diyetle güzel kilo veriliyo hemde acıkmıyorum ben hala öğle yemeğimi yemedim mesala oğlandan fırsat bulamadım :S ama açlıkta hissetmiyorum fazla.birazdan akşam yaptığım sebze çorbası ve yoğurtlu közlenmiş patlıcan yiyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…