"Azgin teke sendromu" olsa gerek :( .. bana bir akil verin ?

elif_sena

gobusume mutluluk kondu ..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.578
42
158
40
Slm kizlar iki gundur beni sok eden, kimseye anlatamadigim, ama icin icinde yandigim bir konu var ..
1. dereceden cok yakin bi akrabam (babam gibi sevip, saydigim, gozu kapali guvenebilirim dedigim) bir insan bu ..

nerdeyse 2 sene once aldigim ama aylardir kullanmadigim bi facebook adresim vardi .. 2 gun once nette gezinirken aklima geldi ve tesadufen girdim ..
nerdeyse 50 kisi eklemis, hepsini eleyip tanidiklarimi, iclerinden akraba olanlari onayladim ve profillerine fotolarina bakmaya basladim
bu samimi akrabamiza Murat Balci diyelim, kendisi 52 yasinda 3 cocuk babasi, sade, kendi halinde, hanim hanimcik bir esi olan, isinden emekli olup emlakcilikla ugrasan bir bey ..
oyle nasihatlar verirdiki, o konusurken agzinin icine bakardim resmen! o kadar saydigim ve sevdigim bir insandi!

neyse bu Murat bey Murat Balci isminde bi adres acmis
bir cok fotosunu, bilgilerini, esinin, cocuklarinin fotolarini filan eklemis ve kendi fotolarinin birinin altina Murat Bal adli bi adresten yorum yapilmis
sonra meraktan bu Murat Balin profilini tikladim ve icimede bi suphe girdi .. murat balci ve murat bal ne tesaduf dedim kendi kendime
butun bilgileri herseyi gizliydi
degisik bi facebook adresi aldim ve ekledim
bu kisi yani Murat Bal denen kisi ertesi gun beni eklemis
cevrim iciymis hemen kimsiniz filan diye sordu
dedim sizin isminizde bi arkadasimi ariyorum profil resminizde olmayinca acaba o arkadasimmisiniz diye sizi ekledim ozurdilerim filan dedim ..
neyse bu yazmaya basladi bekarim bilmem ne filan
ben biraz mesgulum izin verirmisiniz yazip profilini incelemeye basladim
bu murat bal bizim murat amca
yani fotolar onun, antalyada yasiyor gorunuyor, profilinde iliskisi yok gorunuyor
ve aciklamalardada "bu alemde yalniz bir kulum" filan yazmis
profilinde 200 kusur arkadas, neredeyse hepsi bayan ve hepsi sanki erotik filimlerden firlamis gibiler
profili herkese acik olan bir cok bayani 2 saat inceledim
bikinili fotolari, barda, yatak odalarinda, banyoda ayna karsisinda, yari ciplak cekilen fotolari var o bayanlarin ..
hepsinin altinda igrenc igrenc kufurlu yorumlar
bazilarina murat amcamizda yorum yazmis
yazdigi yorumlar (bazilarini yazamaya dilim varmiyor)
-supersin bebegim
-seninle 1 gece icin neleri vermezdim
-sen benim ol 100 milyar borcum olsun gibi gibi gibi
bunlar neyse sadece yorumda kalmis diycem
gencliginde yapamadigi seyleri yapiyor belki
sadece dilinde icrratte bulunmamis filan deyip icimdeki ofkeyi bastirmaya calisicaktim ama
surekli bu bizim amcaya yorum yazan ve amcaninda yorum yazdigi bi bayan vardi duvarda ..
o bayanin sayfasinda murat amcayla o bayanin bir cok fotografini gordum
bizim yanimizda esiyle elele tutusmayan adam o bayanla sanirim bi yat yada teknede afedersiniz igrenc bi haldeydi
ve altindaki yorumda bayan yazmis; "Murat ama ozlettin yeter artik.. hatirliyormusunu bu geceyi .. yeniden yasayabilmek icin nelerimi vermezdim" yaziyor
dunden beri migdeme kramplar giriyor
bu adam konyada yasiyor normalde
ama emlak isleri icin surekli antalyaya gidiyor yani nerdeyse haftanin 3 gunu orda
yazinda gitti geldi bir kac sefer biz ordayken

(bu sene izinde biz bu amcanin evinde kaldik gunlerce, bizi iftara davet etti kac kez, bana tesetturden bahsetti, kapanman gerektiginden filan dedi)
adam resmen cift kisilikliymis
nasil bu kadar rol yapabiliyor bilmiyorum

esini o kadar cok seviyorum ki cok fedakar,mulayim, sessiz, guzel, guleryuzlu, tatli bi hanim
3 tane cocuk var ortada
ikisi universiteye gidiyor biri liseye

ne yapiyim simdi ben ?
lanet olsun deyip gormezdenmi geliyim ?
esine telefon edip herseyi anlatiyimmi?
yada universiteye giden cocuklarinami anlatayim ?
kafam karma karisik

esimi uykudan kaldirdim az once anlattim olayi
fotolari filan gosterdim 2 gundur geberiyorum ben
bana bi akil ver
icim icimi yiyor dedim
esimde yarin ara anneni once ona anlat durumu oda gitsin murat amcanin hanimina anlatsin dedi
neden hep seni bulur boyle seyler tobe tobe dedi gitti yatti
(daha oncede en yakin arkadasimin kocasini, baska bi bayanla bir lokantada yakalamistim, hemde evlilik yildonumumuzu kutladigimiz gece )

kendimi o kadinin yerine koyuyorum
dusunuyorum ben bi kadin olarak bu aciyi kaldiramazdim
o kadin nasil dayanacak diyorum

bilmek istermiydim boyle birsey olsaydi diyorum
cevabim kesinlikle evet oluyor
ne yapmaliyim ne ne ne ???

Son düzenleme:
Erkeklerden feci bir sekilde sogudum resmen.
Allah islah etsin. Dediginiz gibi cok zor bir durum.
Yasadiginiz hayal kirikligini o adamin esi mislince yasayacak,
ama olaya bakildigi zaman affedilmeside cok zor.
Adam uckurunun kolesi olmus resmen ya.
O yasta dedigin gibi azgin teke sendromu.
Bulasici bir hastalik bu galiba, gun gectikce alditilan kadinlarin sayisi hizla artiyor.
Yerinde olsam esinin dedigini yapardim.
Sen durumu annene anlat, annende uygun bir dil ile esi ile gorusur.
Yada annen sen ve esi ucunuz gorusursunuz.
Adamin yaptiklarinida kayit et lazim olabilir.

Merhaba,

Gecenin bu saatinde bebekli bir bayan olarak nete durma lüksüm yoktu ama tevafuk diyelim.Yazdıklarınzı bir solukta yazmış ve o heyecanı ,paniği yaşadığınızı hissettiğimden yazmak istedim.Kendimi sizin yerinize,o kişin evladı ve eşi yerine de koydum tek çıkar yolun önce çocuklarına açmak olduğu kanaatine vardım.Tabi bu bence.Çünkü kişi çocuklarından müthiş utanabilir.Bakarsınız ki çocuklar ültimatom verir ileri gidersen kapatmazsan bu işleri anneme söyleriz vs çocukları ve karısını karşısına almak istemeyecektir iyi ihtimalle düşünürsek.Valla fotoğraf görmeseydiniz o kişinin birileriyle uygunsuz durumlarını karıştırıyorsunuz diyecektim.Bence çocukları içersinde en olgunu kimse ona açmalısın.Tabi bu benim fikrim ! Bunu bilmek bile size nasıl bir sıkıntı ve ağırlık vermiş olmalı ki bu saatlerde naıl bir yol izleme konusunda kaygılandırmış.EŞi ve çocuklarının yaşayacağı şoku düşünmek istemiyorum.Kesinlikle çocuklar !

kahretsin ki suan yurt disindayim
annem turkiyede o kisilerde turkiyede
gidilebilecek bi yer olsa yarin gidip olayi bizzat anlaticam

boyle bir hayal kirikligini hic yasamamistim heralde
bu kisi cocuklugumdan beri dibimde olan, ailemin icinde yasayan bi insan
nasil bu kadar rol yapabildi
hepmi boyleydi yoksa sonradanmi oldu bilmiyorum
bide cok gozu acik biri gecinirim ben
fotolar 2009 da eklenmis
demekki bayadir var
ben nasil farkedemedim simdiye kadar .. nasil hic birsey sezemedim bilmiyorum
bu adami ben yakaladiysam 22 yasindaki kizi ve 19 yasindaki oglu haydi haydi yakalar
hicmi korku yok bu insanda anlamiyorum

Kuldan utanmadigi yedigi halttan belli.
Allah islah etsin ya valla.
Uzuldum simdi, kendizi sanki eliniz kolunuz bagli gibi hissediyosunuzdur simdi.
Cocuklarinin belki haberi vardir,
ne zor bir durum boyle bisey anlatilmazki..
Yurddisinda olmanizda daha kotu.
Aceba adami sizmi utandirsaniz ona mesaj yazip bunu sizden beklemiyordum
Gozumden dustunuz. Madem Allahtan korkuyomus boyle seyler nasil yapabilmis.
Hicmi esinin hakkina gireceginin hesabini yapmamis vs.vs.

suan 13 aylik bebisim uyuyor
sabah en gec 8 de kalkicak bu saat oldu ve gozumde bir damla uyku yok
hasta esimi bile iki uc kez kaldirdim yataktan en son sinirlendi, oluyorum ben hadi yat sabah hallederiz dedi ..
yuregime oyle bi sknti coktu ki anlatamam .. annemin korkmayacagini bilsem saate filan bakmayip arayip anlaticam
o cocuklara nasil anlatabilirim onu hic bilmiyorum
oyle tertemiz cocuklar ki,babalarina karsi acayip saygililar ve bu amca oyle iyi bir aile babasi ki adami gorseniz yarim saat sohbet etseniz, anlattigim seylere inanmazsiniz
herkes yapar bu adam yapmaz dersiniz ..

ben böyle durumlarda arada kalmaktan her zaman korkmuşumdur
ama tabi kadının da bilmeye hakkı var
en azından çocuklarının
ben sizin yerinizde olsam önce çocuklarına anlatırdım durumu
çocukları facebook'a girip görebilirler kendi gözleriyle babalarının ne yaptığını
diğer türlü karısına söylediğiniz zaman
adam hesapları kapatıp resimleri kaldırıp sizi yalancı durumuna düşürebilir mahçup olmamak için

bunu da göz önünde bulundurun derim

Tehdit edin.
Kim olduğunuzu belli etmeyin, onu tanıdığınıza inansın ve tehditlerinize boyun eğsin.
Eşinden izinsiz nefes alamayacak hale gelsin.

Anlatıp anlatmamayı da annenizle konuşun.
En doğru kararı siz verirsiniz.

Adam kendi gerçek facebook adresindeki fotoğrafına sahte olan adresiyle yorum mu yapmış? :44:
Alenen gelin beni yakalayın demiş yani... ilginç adammış vesselam.

Adam kendi gerçek facebook adresindeki fotoğrafına sahte olan adresiyle yorum mu yapmış? :44:
Alenen gelin beni yakalayın demiş yani... ilginç adammış vesselam.

arada kalmak filan umrumda degil
oyle kinlendimki asiri sekilde canini yakmak istiyorum
ama ailesinide en az sekilde uzerek bu isi nasil ortaya dokecegimi bilmiyorum
esimle sabah konustuk
seytanin aklina gelmeyen senin aklina geliyor, nerden suphelendin dedi ?
dedim cok yakin bi isimle kendi fotosuna yorum yapmis .. isim ve yorum dikkatimi cekti
sahte face aldim ve hersey tek tek ortaya dokuldu dedim
yorumda su
"vay kocum benim, hala cok yakisiklisin vs vs 18 lik delikanlilara tas cikartirsin" gibi biseycikti
esimde sabah dedi bu adam salakmi bu kadar ya kendi fotosunun altina niye yorum yapmis dedi

sanirim adam kendine ayri bi dunya kurmus sanal alemde ama arada birde reale dokuyor

resmen cift kisilikli kizlar
bu adamin bana verdigi nasihatlari bi duyacaksiniz ya
ben bu herif yuzunden kapansammi ki diyordum
bize beraber umreye gitmeyi bile teklif etmisti yazin

Bence sen o fotoğrafları print screen ile bi kenara kaydet ki sonradan yalancı durumuna düşmeyesin, zira yakalandığını anladığında kurtulmak için her yolu deneyecektir. Sonra da eşinin dediği gibi annene anlat o açıklasın durumu.

Demek ki neymiş... bu devirde babana bile güvenmeyeceksin işte...

böyle "alo fetva" hattı gibi adamlardan uzak duracaksın zaten,
ısrarla gözünüze soka soka yok umre yok tesettür diye ısrar eden amcaya bak,
yakında hacca da gider ayıklanır(!) o, siz üzüldüğüzle kalırsınız.
karısına da acıdım ama kadın bunu öğrenince boşanabilecek mi?
işi gücü olan kendi ayakları üzerinde duran ve boşanmış kadın olmayı kabul edebilecek bir kadın mı?
öyle değilse söyleseniz ne değişicek,
bilmeye hakkı var, ama size iftiracı gözüyle bakabilirler.
"yok canım bizim babamız çok dindar adamdır siz iftira atıyosunuz, babamızı facebooktan ekleyip kandırıp tuzağa düşürdünüz" diyebilirler mi?

annemi aradim evde yok
hastanede randevusu varmis
eve donunce beni ara dedim, annem akilli kadindir
anneme anlatiyim oda babama anlatsin hatta delillerimide gonderiyim kendi gozleriyle baksinlar
babamda annemde cozer bu isi
babam belki bosver kizim yuz yuze bakiyoruz bizden cikmasin diyebilir
ama annem asla pesini birakmaz bu olayin
boyle seylere tahammul edemez hele helede kiz kardesi isin icindeyse
kizlar bide bu murat amca dedigim sahis benim oz teyzemin kocasi yani enistem
senelerdir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen
yazin gunlerce evinde kaldigim adam

teyzem ve cocuklar cok sessizdirler
ama boyle birseyide asla yutmazlar, yutamazlar ..
maddi acidan eniste bey cok zengin bosanirsa eminim teyzem bir cok seyi elde edebilir ..
belki bi aile benim yuzumden yikilacak
of icime bi sey oturuyo
bazen sanki nefes alamiyorum
babam yapsa ancak bu kadar uzulurdum heralde

elif_sena, sevgili takım arkadaşım :)

bişi sorucam şimdi bu murat bal aslında murat balcı yaa, sen onu murat bal die face'den ekledinn ee o seni tanıyor deşifre olacağını bile bile senin arkadaşlık isteğini nasıl kabul ettide sohbet etti ??

o an esimin mail adresiyle yeni bi face adresi aldim dedim ya canim .. heralde yazmistim konuya ..

of esim, kendi basini kendin agritiyorsun
her seye burnunu bi sokma gormezden gel bazen diyor
yapan suclu degil ben sucluyum oylemi dedim
neyse bisey demiyorum, ne desem kizcaksin dedi kapatti

canım durum çok kötü.

şimdi ben şahsen, kocam beni aldatıyorrsa bilen de varsa bana söylenmesini isterim. çocuğum yok, gencim... şu anki mantığım o. beni aldatan adamla bir dk durmam. arkadaşım da bilyorsa sölemiyorsa kızarım.

ama şimdi her aldatılan kadın da boşanmaz. maddiyat, yıllar, çocuklar... boşanmayacaksa da bilmesin daha iyi. o eve bomba tıp kaçmış olursunuz. teyzeniz enişteniz yüz göz olur kötü olur. aynı evde nefretle yaşamaya devam ederler.

şimdi ben babamın biri ile mesajlaşmasını yakalamıştım. ama bu tarz değil. kadın msj atmış bu da atmış. belki de telinden başka adam atmıştır. arkadşalarına çok kullandırır telefonunu. neyse.... kadın açmıyo teli. msj attım "evli adamla konuşana .... denir yazıdm baya". anneme demedim bişey. babama küstüm kızdım. baya küstüm ama. sayfısızlık etme aşamasına gelip burnundan getirdim. pişman ettim. çünkü tek çocuk evli biri olarak. annem de hasta. boşanmalarını istemedim. 2 ayrı ev biri anne biri baba hangi birine yetişecem... boşanmayacaksa annem niye üzülsün. hala da kontrol ederim babamı. benim bu yaptığıma bencillik de diyebilirsiniz. belki de öyle...

bu olay babamın yeni emekli olduğu işsiz kalıp depresyona girdiği dönemde ol. yani boş bulundu bence. ben yakaladım aklı başına geldi. üstelik olaydan sonra 3seneyi geçti... anneme nasıl iyi. lehine döndürdüm.

şimdi bunu niye anlatıyorum. anneniz hariç kimseye sölemeyin artık. en olgun çocuğuna gidin. ona söyleyin. belki teyzeniz boşanmak isteyecek çocukları istemeyecek dayatacak.... her ailenin yapısı başkadır. bence çocuklar çözmeli bu işi.

sonuna kadar katılıyorum

Bence başka bir adresden kendi ismiyle açık olan adresi ekleyin adice çekilmiş resimleri onun duvarında paylaşın,ben şimdi iki yüzlü birisi için aynı bu yöntemi uyguluycam ,hem eşine anlatın hemde duvarında paylaşın ki kendini savunacak bişey kalmasın ama kendi isminizle paylaşmayın ..Artık hiçbir şey gizli kalmasın ya millete bir hal oldu ne kadar içlerinde yaşanmamışlıklar varmış pislik herifler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…