Slm kizlar iki gundur beni sok eden, kimseye anlatamadigim, ama icin icinde yandigim bir konu var ..
1. dereceden cok yakin bi akrabam (babam gibi sevip, saydigim, gozu kapali guvenebilirim dedigim) bir insan bu ..
nerdeyse 2 sene once aldigim ama aylardir kullanmadigim bi facebook adresim vardi .. 2 gun once nette gezinirken aklima geldi ve tesadufen girdim ..
nerdeyse 50 kisi eklemis, hepsini eleyip tanidiklarimi, iclerinden akraba olanlari onayladim ve profillerine fotolarina bakmaya basladim
bu samimi akrabamiza Murat Balci diyelim, kendisi 52 yasinda 3 cocuk babasi, sade, kendi halinde, hanim hanimcik bir esi olan, isinden emekli olup emlakcilikla ugrasan bir bey ..
oyle nasihatlar verirdiki, o konusurken agzinin icine bakardim resmen! o kadar saydigim ve sevdigim bir insandi!
neyse bu Murat bey Murat Balci isminde bi adres acmis
bir cok fotosunu, bilgilerini, esinin, cocuklarinin fotolarini filan eklemis ve kendi fotolarinin birinin altina Murat Bal adli bi adresten yorum yapilmis
sonra meraktan bu Murat Balin profilini tikladim ve icimede bi suphe girdi .. murat balci ve murat bal ne tesaduf dedim kendi kendime
butun bilgileri herseyi gizliydi
degisik bi facebook adresi aldim ve ekledim
bu kisi yani Murat Bal denen kisi ertesi gun beni eklemis
cevrim iciymis hemen kimsiniz filan diye sordu
dedim sizin isminizde bi arkadasimi ariyorum profil resminizde olmayinca acaba o arkadasimmisiniz diye sizi ekledim ozurdilerim filan dedim ..
neyse bu yazmaya basladi bekarim bilmem ne filan
ben biraz mesgulum izin verirmisiniz yazip profilini incelemeye basladim
bu murat bal bizim murat amca
yani fotolar onun, antalyada yasiyor gorunuyor, profilinde iliskisi yok gorunuyor
ve aciklamalardada "bu alemde yalniz bir kulum" filan yazmis
profilinde 200 kusur arkadas, neredeyse hepsi bayan ve hepsi sanki erotik filimlerden firlamis gibiler
profili herkese acik olan bir cok bayani 2 saat inceledim
bikinili fotolari, barda, yatak odalarinda, banyoda ayna karsisinda, yari ciplak cekilen fotolari var o bayanlarin ..
hepsinin altinda igrenc igrenc kufurlu yorumlar
bazilarina murat amcamizda yorum yazmis
yazdigi yorumlar (bazilarini yazamaya dilim varmiyor)
-supersin bebegim
-seninle 1 gece icin neleri vermezdim
-sen benim ol 100 milyar borcum olsun gibi gibi gibi
bunlar neyse sadece yorumda kalmis diycem
gencliginde yapamadigi seyleri yapiyor belki
sadece dilinde icrratte bulunmamis filan deyip icimdeki ofkeyi bastirmaya calisicaktim ama
surekli bu bizim amcaya yorum yazan ve amcaninda yorum yazdigi bi bayan vardi duvarda ..
o bayanin sayfasinda murat amcayla o bayanin bir cok fotografini gordum
bizim yanimizda esiyle elele tutusmayan adam o bayanla sanirim bi yat yada teknede afedersiniz igrenc bi haldeydi
ve altindaki yorumda bayan yazmis; "Murat ama ozlettin yeter artik.. hatirliyormusunu bu geceyi .. yeniden yasayabilmek icin nelerimi vermezdim" yaziyor
dunden beri migdeme kramplar giriyor
bu adam konyada yasiyor normalde
ama emlak isleri icin surekli antalyaya gidiyor yani nerdeyse haftanin 3 gunu orda
yazinda gitti geldi bir kac sefer biz ordayken
(bu sene izinde biz bu amcanin evinde kaldik gunlerce, bizi iftara davet etti kac kez, bana tesetturden bahsetti, kapanman gerektiginden filan dedi)
adam resmen cift kisilikliymis
nasil bu kadar rol yapabiliyor bilmiyorum
esini o kadar cok seviyorum ki cok fedakar,mulayim, sessiz, guzel, guleryuzlu, tatli bi hanim
3 tane cocuk var ortada
ikisi universiteye gidiyor biri liseye
ne yapiyim simdi ben ?
lanet olsun deyip gormezdenmi geliyim ?
esine telefon edip herseyi anlatiyimmi?
yada universiteye giden cocuklarinami anlatayim ?
kafam karma karisik
esimi uykudan kaldirdim az once anlattim olayi
fotolari filan gosterdim 2 gundur geberiyorum ben
bana bi akil ver
icim icimi yiyor dedim
esimde yarin ara anneni once ona anlat durumu oda gitsin murat amcanin hanimina anlatsin dedi
neden hep seni bulur boyle seyler tobe tobe dedi gitti yatti
(daha oncede en yakin arkadasimin kocasini, baska bi bayanla bir lokantada yakalamistim, hemde evlilik yildonumumuzu kutladigimiz gece )
kendimi o kadinin yerine koyuyorum
dusunuyorum ben bi kadin olarak bu aciyi kaldiramazdim
o kadin nasil dayanacak diyorum
bilmek istermiydim boyle birsey olsaydi diyorum
cevabim kesinlikle evet oluyor
ne yapmaliyim ne ne ne ???
1. dereceden cok yakin bi akrabam (babam gibi sevip, saydigim, gozu kapali guvenebilirim dedigim) bir insan bu ..
nerdeyse 2 sene once aldigim ama aylardir kullanmadigim bi facebook adresim vardi .. 2 gun once nette gezinirken aklima geldi ve tesadufen girdim ..
nerdeyse 50 kisi eklemis, hepsini eleyip tanidiklarimi, iclerinden akraba olanlari onayladim ve profillerine fotolarina bakmaya basladim
bu samimi akrabamiza Murat Balci diyelim, kendisi 52 yasinda 3 cocuk babasi, sade, kendi halinde, hanim hanimcik bir esi olan, isinden emekli olup emlakcilikla ugrasan bir bey ..
oyle nasihatlar verirdiki, o konusurken agzinin icine bakardim resmen! o kadar saydigim ve sevdigim bir insandi!
neyse bu Murat bey Murat Balci isminde bi adres acmis
bir cok fotosunu, bilgilerini, esinin, cocuklarinin fotolarini filan eklemis ve kendi fotolarinin birinin altina Murat Bal adli bi adresten yorum yapilmis
sonra meraktan bu Murat Balin profilini tikladim ve icimede bi suphe girdi .. murat balci ve murat bal ne tesaduf dedim kendi kendime
butun bilgileri herseyi gizliydi
degisik bi facebook adresi aldim ve ekledim
bu kisi yani Murat Bal denen kisi ertesi gun beni eklemis
cevrim iciymis hemen kimsiniz filan diye sordu
dedim sizin isminizde bi arkadasimi ariyorum profil resminizde olmayinca acaba o arkadasimmisiniz diye sizi ekledim ozurdilerim filan dedim ..
neyse bu yazmaya basladi bekarim bilmem ne filan
ben biraz mesgulum izin verirmisiniz yazip profilini incelemeye basladim
bu murat bal bizim murat amca
yani fotolar onun, antalyada yasiyor gorunuyor, profilinde iliskisi yok gorunuyor
ve aciklamalardada "bu alemde yalniz bir kulum" filan yazmis
profilinde 200 kusur arkadas, neredeyse hepsi bayan ve hepsi sanki erotik filimlerden firlamis gibiler
profili herkese acik olan bir cok bayani 2 saat inceledim
bikinili fotolari, barda, yatak odalarinda, banyoda ayna karsisinda, yari ciplak cekilen fotolari var o bayanlarin ..
hepsinin altinda igrenc igrenc kufurlu yorumlar
bazilarina murat amcamizda yorum yazmis
yazdigi yorumlar (bazilarini yazamaya dilim varmiyor)
-supersin bebegim
-seninle 1 gece icin neleri vermezdim
-sen benim ol 100 milyar borcum olsun gibi gibi gibi
bunlar neyse sadece yorumda kalmis diycem
gencliginde yapamadigi seyleri yapiyor belki
sadece dilinde icrratte bulunmamis filan deyip icimdeki ofkeyi bastirmaya calisicaktim ama
surekli bu bizim amcaya yorum yazan ve amcaninda yorum yazdigi bi bayan vardi duvarda ..
o bayanin sayfasinda murat amcayla o bayanin bir cok fotografini gordum
bizim yanimizda esiyle elele tutusmayan adam o bayanla sanirim bi yat yada teknede afedersiniz igrenc bi haldeydi
ve altindaki yorumda bayan yazmis; "Murat ama ozlettin yeter artik.. hatirliyormusunu bu geceyi .. yeniden yasayabilmek icin nelerimi vermezdim" yaziyor
dunden beri migdeme kramplar giriyor
bu adam konyada yasiyor normalde
ama emlak isleri icin surekli antalyaya gidiyor yani nerdeyse haftanin 3 gunu orda
yazinda gitti geldi bir kac sefer biz ordayken
(bu sene izinde biz bu amcanin evinde kaldik gunlerce, bizi iftara davet etti kac kez, bana tesetturden bahsetti, kapanman gerektiginden filan dedi)
adam resmen cift kisilikliymis
nasil bu kadar rol yapabiliyor bilmiyorum
esini o kadar cok seviyorum ki cok fedakar,mulayim, sessiz, guzel, guleryuzlu, tatli bi hanim
3 tane cocuk var ortada
ikisi universiteye gidiyor biri liseye
ne yapiyim simdi ben ?
lanet olsun deyip gormezdenmi geliyim ?
esine telefon edip herseyi anlatiyimmi?
yada universiteye giden cocuklarinami anlatayim ?
kafam karma karisik
esimi uykudan kaldirdim az once anlattim olayi
fotolari filan gosterdim 2 gundur geberiyorum ben
bana bi akil ver
icim icimi yiyor dedim
esimde yarin ara anneni once ona anlat durumu oda gitsin murat amcanin hanimina anlatsin dedi
neden hep seni bulur boyle seyler tobe tobe dedi gitti yatti
(daha oncede en yakin arkadasimin kocasini, baska bi bayanla bir lokantada yakalamistim, hemde evlilik yildonumumuzu kutladigimiz gece
kendimi o kadinin yerine koyuyorum
dusunuyorum ben bi kadin olarak bu aciyi kaldiramazdim
o kadin nasil dayanacak diyorum
bilmek istermiydim boyle birsey olsaydi diyorum
cevabim kesinlikle evet oluyor
ne yapmaliyim ne ne ne ???
Son düzenleme: