- 24 Aralık 2020
- 304
- 296
- 53
- 28
C yiz bizde tese oldu perşembe gnü 4 embriyo fonduruldu tutar mı erkek infertilisinde zor tutar diyolar tedirginim3.ay sonunda biz de çıkış olmadı. 3 ay daha uzadı tedavi. Salı test vereceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C yiz bizde tese oldu perşembe gnü 4 embriyo fonduruldu tutar mı erkek infertilisinde zor tutar diyolar tedirginim3.ay sonunda biz de çıkış olmadı. 3 ay daha uzadı tedavi. Salı test vereceğiz
Hiç öyle düşünmeyin. Bizim 3 embriyo vardı çok şükür ilkinde tuttu. Sağlıklı bir şekilde doğdu . İlkinde tutmasa bile 4 embriyonuz var lütfen iyi düşünün iyi olsunC yiz bizde tese oldu perşembe gnü 4 embriyo fonduruldu tutar mı erkek infertilisinde zor tutar diyolar tedirginim
Yaa sizde c mi ? Kaçıncı gün ambriyoları kızınız mı var oğluşunuz muHiç öyle düşünmeyin. Bizim 3 embriyo vardı çok şükür ilkinde tuttu. Sağlıklı bir şekilde doğdu . İlkinde tutmasa bile 4 embriyonuz var lütfen iyi düşünün iyi olsun
Bizim çok daha zor bir durumdu canım. İnmemiş testise bağlı azospermi. Bizim tedavi sonrası ameliyatsız tek tük sperm çıktı onunla gebelik elde ettik ki tese spermi daha kaliteli oluyor o yüzden sizin şansınız bizimkinden de yüksektir. Oğluşumuz var çok şükürYaa sizde c mi ? Kaçıncı gün ambriyoları kızınız mı var oğluşunuz mu
5. Gün 4bb kalite embriyoBizim çok daha zor bir durumdu canım. İnmemiş testise bağlı azospermi. Bizim tedavi sonrası ameliyatsız tek tük sperm çıktı onunla gebelik elde ettik ki tese spermi daha kaliteli oluyor o yüzden sizin şansınız bizimkinden de yüksektir. Oğluşumuz var çok şükür
Maaşallah yaa çok şanslısınız allah bizede nasip etsin ocakta transferimBizim çok daha zor bir durumdu canım. İnmemiş testise bağlı azospermi. Bizim tedavi sonrası ameliyatsız tek tük sperm çıktı onunla gebelik elde ettik ki tese spermi daha kaliteli oluyor o yüzden sizin şansınız bizimkinden de yüksektir. Oğluşumuz var çok şükür
Arkadaşımın eşi tese oldu ve %10 ihtimal diyordu doktor. İlk transferinde tuttu şimdi hamile. Kötü düşünmeyin. Hangi doktora tese oldunuz ? Hangi tüp bebek doktoruna gidiyorsunuzYaa sizde c mi ? Kaçıncı gün ambriyoları kızınız mı var oğluşunuz mu
Valla her namazdan sonra evlat sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum Rabbim isteyen çabalayan herkese nasip etsin inşaallahMaaşallah yaa çok şanslısınız allah bizede nasip etsin ocakta transferim
Aldık kabul ettik o zaman allah kabul etsin canım benim sağol. Neler yaşadığımızı az çok bilirsin bir dahaki aya koyulucak çokmheyecanlıyım nasıl olucak ne olucak bide öyle dediler üzüldüm tutmazlar diye ama inşallah benimde olsun tüm istetiyenlerinde.Valla her namazdan sonra evlat sahibi olmak isteyen herkese dua ediyorum Rabbim isteyen çabalayan herkese nasip etsin inşaallah
Bilirim tabii 2 yıl boyunca uğraştık eşim öncesinde bir ameliyat oldu, sonra benim tiroid sıkıntım oldu transfer sürekli ertelendi. İnsanların ne dediğine bakma. Birçok kez deneyip tutmayan da var, ilkinde tutan da. O yüzden her şeyin nasip olduğunu unutmadan kendini her ihtimale hazırla. Olumsuz olursa da geride embriyolar var onları düşün. Rabbim ilk seferde nasip etsin inşallah. Sizin embriyolar kaçıncı gün ve kalitedeAldık kabul ettik o zaman allah kabul etsin canım benim sağol. Neler yaşadığımızı az çok bilirsin bir dahaki aya koyulucak çokmheyecanlıyım nasıl olucak ne olucak bide öyle dediler üzüldüm tutmazlar diye ama inşallah benimde olsun tüm istetiyenlerinde.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun3. Gün embriyoları 4 tanenin üçü iyi kalite biri normal kalite dediler opudan sonra 3 gün geçti regl olmadım bekliyorum hala çok sağol bana moral oldunBilirim tabii 2 yıl boyunca uğraştık eşim öncesinde bir ameliyat oldu, sonra benim tiroid sıkıntım oldu transfer sürekli ertelendi. İnsanların ne dediğine bakma. Birçok kez deneyip tutmayan da var, ilkinde tutan da. O yüzden her şeyin nasip olduğunu unutmadan kendini her ihtimale hazırla. Olumsuz olursa da geride embriyolar var onları düşün. Rabbim ilk seferde nasip etsin inşallah. Sizin embriyolar kaçıncı gün ve kalitede
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallahÇok teşekkür ederim allah razı olsun3. Gün embriyoları 4 tanenin üçü iyi kalite biri normal kalite dediler opudan sonra 3 gün geçti regl olmadım bekliyorum hala çok sağol bana moral oldun
Sana tese olmaman yönünde fikir verdim ama sen teseya karar vermişsin bence yanlış yapıyorsun inşallah sperm çıkar eğer çıkmazsa şu anı çok arayacaksın allah göstermesin aratmasın canım bnrim yüreğin elinde atıyordur eminim inşallah çıkar takşpteyimMerhaba kızlar. Bugün bülent erol a görüşmemiz vardı. 6 aydır ilaç tedavisindeydik. Tese yapalım artık dedi. Ama %50 50 dedi. Çıkmazsa nolcak
Merhaba bizde de Azfa da sorun var. Tedaviniz nasıl gidiyormerhaba tofy biz seninle özelden mesajlaşmıştık :) bizde azfa lıyız. sy84 ve sy86 da silinme var. hatta bahsettiğin doktorlar ile görüştüm. semra sertyel e gitmeye karar verdik. azfa da başarılı bir rosi bebek işlemi gerçekleştirmiş. bu arada azfb de de baya bi rosi bebek yapmış. bizde başlıyoruz :)
merhaba tofy biz seninle özelden mesajlaşmıştık :) bizde azfa lıyız. sy84 ve sy86 da silinme var. hatta bahsettiğin doktorlar ile görüştüm. semra sertyel e gitmeye karar verdik. azfa da başarılı bir rosi bebek işlemi gerçekleştirmiş. bu arada azfb de de baya bi rosi bebek yapmış. bizde başlıyoruz :)