Azfa - Azfb -Azfc liler toplanalım

tofy92

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
576
1.074
313
Sakarya
Merhaba arkadaşlar. Eşi azfc delesyonu olanlar toplanalım istedim. Herkes hangi doktora gidiyor neler yapıyor neler kullanıyor paylaşalım. Gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim. Son durumlar ne ? Azfc olup doğal çıkış yakalayanlar bize tedavilerini anlatırsa iyi olur. Azfc hangi bölgelerde var sizlerde ? Biz de azfc sy254 ve sy255 te silinme var.

merhaba tofy biz seninle özelden mesajlaşmıştık :) bizde azfa lıyız. sy84 ve sy86 da silinme var. hatta bahsettiğin doktorlar ile görüştüm. semra sertyel e gitmeye karar verdik. azfa da başarılı bir rosi bebek işlemi gerçekleştirmiş. bu arada azfb de de baya bi rosi bebek yapmış. bizde başlıyoruz :)

Çok sevindim. Hadi hayırlı olsun canım bizede haber ver mutlaka. :))

merhaba günaydın herkese. tekrar semen testi verdik bugün sonuçları bekliyoruz bakalım neler olacak

Merhaba, tofy biliyosun zaten bizim durumu. Diğer arkadaşlar için yazayım yine. Bülent erol da tedavideyiz. Azfc komple silinme var.

Merhaba hangi şehirde hangi doktorda tedavi görüyorsunuz acaba

En şanslı gruptansınız çok şükür en kolay bu bölgedeki silinmeler

Merhaba alifede semra hocaya gidin test verin ona göre tedavi olursunuz tese olmayın
Semra hoca da tedavi cok uzun sürüyor 1 2 yıl ona ayırmak istemiyoruz yaş ilerliyor. Ona gidip hala sd4 evresinde takılı kalan cok hasta var. Alanında iyi olduğunu biliyorum ama süre uzuyor

Semra hoca da tedavi cok uzun sürüyor 1 2 yıl ona ayırmak istemiyoruz yaş ilerliyor. Ona gidip hala sd4 evresinde takılı kalan cok hasta var. Alanında iyi olduğunu biliyorum ama süre uzuyor
Ne yazıkki orası hiç belli olmuyor benim bildiğim çok c delesyon lu hamile yada doğum yaptı semrw hoca tedavi vermez sadece teste bakar inceler

Ne yazıkki orası hiç belli olmuyor benim bildiğim çok c delesyon lu hamile yada doğum yaptı semrw hoca tedavi vermez sadece teste bakar inceler
Ankara uzak kalıyor ama yolumuz düşerse bi test vermek istiyoruz sadece evresini öğrenmek için. Ama ilaç tedavisiyle sd4 te takılı kalan cok oldugu için olumlu bakmadık. Azfc de tese şart gibi gözüküyor. Zaten 3 ay oldu tedavimiz başlayalı cıkmadı sperm. Bi 3 ay daha uzattık yine cıkmazsa sürekli beklemeninde anlamı yok.

Asla c delesyon da tese olmayın hele sizin bölge silik en kolayı yolunuz düşsün inşallah bı ögrenin seviyenizi ameliyat çıkış olmayanlara b delesyon veya a delesyonlu olanlara yinede siz bilirsiniz tabi ama herkes sd4 te takılı kalacak diye bi kural yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…