Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Caaan ALLAH şefa versin canım nese yiginen ac ac oturma. ALLAH kömey olsun.

Anladım galiba yazmıram adını. Qorxub qaçanda quyruğunu atır he? Onu diyirsen? Onnan çox adam qorxur

Bu arada sehere yaxin yuxuda qiz uwagi gordum, 3 yawinda olardi, menim qizimdi guya toppuw wirin bir wey idi)) yegin qizim olacaq.

Bu arada sehere yaxin yuxuda qiz uwagi gordum, 3 yawinda olardi, menim qizimdi guya toppuw wirin bir wey idi)) yegin qizim olacaq.

Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. :)

Burda sohbet edirik ama bir birimizi hec tanimirik .neleri severiz neleri sevmeriz Qizlar hangi yemeyi seversiniz?Ben sevmediyim yemekleri sayim birinci kartof qizartkasi,dolma,kotlet,lobya badimcan bunlarri sevmrem yeyirem ama sevmrem.seve seve yediyim 3 yemek var xengel makaron ve aş.ne tesadufki ucude xemir yemeyidir bu deqede makaron bisirem gunasiri mutleq makaron yeyrem mmm

günaydın canım kız çocuk erkek çocuğa derlerr ama bilmem Allah bilir tabii..
Cani keski bizim buralara gelsen bizim yemekleri tadsan unutamazsin lezzetini duyunumuze gitmen yeterli en az 4 cesit salata ,zeytin,sosisler peynirler,aş,toyuq,lule tike kebablar,icalat ye ye bitmez.

Menim fobiyam göy gurultusu, şimşek, bir de ilanlardan qorxuram. Ama en çox menevi olaraq sevdiklerimi itirmekden, onlara birşey olmağınnan qorxuram.

Cani keski bizim buralara gelsen bizim yemekleri tadsan unutamazsin lezzetini duyunumuze gitmen yeterli en az 4 cesit salata ,zeytin,sosisler peynirler,aş,toyuq,lule tike kebablar,icalat ye ye bitmez.
keşke gelebilsem sizleri görsem Azerbaycanı görsem
o yemeklerizi tatsam
adlarını bile bilmirem.. bi dolmayı anladım:) galiba badimcan da patlıcan
kartof qizartkasi kotlet,lobya bunları bilemedim :)

Benim korkularıma benziyor seninkiler de)

Benim korkularıma benziyor seninkiler de)
bi yerde okumuştum zamanında korkularda genden geçiyormuş.. ilginç gelmişti o zaman, misal kızımın yannda ayy böcek falan demedimm korkmasın diye, ama büyüdü şimdi sinekten bile korkuyor sıpam.. düşün yiyen varr biz görmeye dayanamıyoruzz önceleri daha kötüydümm basardım çığlığı, az azar işitmedim kocamdan bu yüzdenn ne var ne bağrıyon diye:)

Ben geçen gök gürültüsünde korkumdan sesim yüksek çıktı da ALLAHtan kimse duymadı. Balkondaydım çamaşır asıyordum. Hava da günlük güneşlik. Ne bileğim gök gürültüsü olacağını. 1 kulağımda kulaklık vardı hem de. Nasıl gök gürledise “ay mamaaa” dedim. Yani ay anneeeee)) korkmuştum yaa

çok çokk şiddetli olursa hani pencereleri falan inletir o vakit tırsarım ben de .. mama yı da biliremm.. sizin ata bizim babamız sanırım :)

keşke gelebilsem sizleri görsem Azerbaycanı görsem
o yemeklerizi tatsam
adlarını bile bilmirem.. bi dolmayı anladım:) galiba badimcan da patlıcan
kartof qizartkasi kotlet,lobya bunları bilemedim :)
Patates kızartması (kartof patates demek) patlıcanı anladın zaten. köfte (kotlet) fasulye (lobye) sevmiyor))bugün 3-4 tane söz öğrendin tebrikler))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…