- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.121
Sabahiniz xeyir. Girirem arada oxuyuram amma yazmaga taqetim yoxdu, 2 gundur cox qusuram, medem cox agriyir((( indi medem qarnim bowdu nese yemeye qorxuram, ozumu de yaxwi hiss edirem, yesem bawlayacaq (((
Menim fobiyam 1 heyvanadi, o qeder diksinirem iyrenirem onnan ki adini yaza bilmerem, onu gorende sudurqa oluram elim ayagim tutulur. Surunen balaca heyvandi, adini yazmasaz sevinerem ))
Cox sagol quzum. Allah komeyin olsun.Caaan ALLAH şefa versin canım nese yiginen ac ac oturma. ALLAH kömey olsun.
Anladım galiba yazmıram adını. Qorxub qaçanda quyruğunu atır he? Onu diyirsen? Onnan çox adam qorxur
Cox sagol quzum. Allah komeyin olsun.
He canim, qorxmaq bir yana, iyrenirem, nifret edirem cox diksinirem(((
Bu arada sehere yaxin yuxuda qiz uwagi gordum, 3 yawinda olardi, menim qizimdi guya toppuw wirin bir wey idi)) yegin qizim olacaq.
Aha ele oz qizima oxwayirdi kopiya)) qizim da mene oxwayir))Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. :)
günaydın canım kız çocuk erkek çocuğa derlerr ama bilmem Allah bilir tabii..Bu arada sehere yaxin yuxuda qiz uwagi gordum, 3 yawinda olardi, menim qizimdi guya toppuw wirin bir wey idi)) yegin qizim olacaq.
Cani keski bizim buralara gelsen bizim yemekleri tadsan unutamazsin lezzetinigünaydın canım kız çocuk erkek çocuğa derlerr ama bilmem Allah bilir tabii..
Yox can. Sizden niye sıxılım ki? Sadece herden ele olur ki girmeye heves olmur buraNiyə sıxıldın, bizdənmi irəli gəlirsöhbətimizmi çəkmir səni
Menim fobiyam göy gurultusu, şimşek, bir de ilanlardan qorxuram. Ama en çox menevi olaraq sevdiklerimi itirmekden, onlara birşey olmağınnan qorxuram.Qızlar söhbət eliyin diyin gülün bura derdlerimizi yazmaqçun gelmirik ki hemişe. Gelin bir mövzu açıb danışaq hemde Bir birimizi tanıyaq.
Bugünün mövzusunı men qoyuram. En böyük fobiyanız nedir?
Sinemciğim üçün de sualı türkçe verirem: en büyük fobin nedir?
Hadi başlayın gari :) şert deyil bu deqe burda olasız. Ne vaxt girdiz gördüz cavablaya bilərsiz bunlar cavablansın sonrakı sual estafetimi @Hiranur83 a ötürürem :)
keşke gelebilsem sizleri görsem Azerbaycanı görsemCani keski bizim buralara gelsen bizim yemekleri tadsan unutamazsin lezzetiniduyunumuze gitmen yeterli en az 4 cesit salata ,zeytin,sosisler peynirler,aş,toyuq,lule tike kebablar,icalat ye ye bitmez.
Benim korkularıma benziyor seninkiler de)kuzularr günaydınn
Judy_K çok geniş bir soru benim için,
misal sevdiklerimi kaybetmekten korkarım, elden ayaktan düşüp birilerine muhtaç olmaktan korkarım, yangın sel gibi afetler korkutur deprem korkutur mesela aklımı yitirmekten korkarım ... gibi gibi korkular soyut somut olarak ayrılıyor benim için.. somut olarak da böcek fare yılan gibi şeylerr, denizde bişeyin beni dibe çekeceği korkusu ki denizi çok sevmeme rağmen... korkularımla yüzleştirdin kuzum ama çeviri yapmana gerek yoq imiş fobiyayı nece bilmem :)
Aaa qız sayende xatırladım. Men de onnan qorxuram iyrenirem. Zehlem gedir o heyvannan ALLAHa acıq getmesin. Men tez tez hereket eliyen bütün heyvannardan qorxuram.Cox sagol quzum. Allah komeyin olsun.
He canim, qorxmaq bir yana, iyrenirem, nifret edirem cox diksinirem(((
bi yerde okumuştum zamanında korkularda genden geçiyormuş.. ilginç gelmişti o zaman, misal kızımın yannda ayy böcek falan demedimm korkmasın diye, ama büyüdü şimdi sinekten bile korkuyor sıpam.. düşün yiyen varr biz görmeye dayanamıyoruzz önceleri daha kötüydümm basardım çığlığı, az azar işitmedim kocamdan bu yüzdenn ne var ne bağrıyon diye:)Benim korkularıma benziyor seninkiler de)
Ben geçen gök gürültüsünde korkumdan sesim yüksek çıktı da ALLAHtan kimse duymadı.bi yerde okumuştum zamanında korkularda genden geçiyormuş.. ilginç gelmişti o zaman, misal kızımın yannda ayy böcek falan demedimm korkmasın diye, ama büyüdü şimdi sinekten bile korkuyor sıpam.. düşün yiyen varr biz görmeye dayanamıyoruzz önceleri daha kötüydümm basardım çığlığı, az azar işitmedim kocamdan bu yüzdenn ne var ne bağrıyon diye:)
çok çokk şiddetli olursa hani pencereleri falan inletir o vakit tırsarım ben de .. mama yı da biliremm.. sizin ata bizim babamız sanırım :)Ben geçen gök gürültüsünde korkumdan sesim yüksek çıktı da ALLAHtan kimse duymadı.Balkondaydım çamaşır asıyordum. Hava da günlük güneşlik. Ne bileğim gök gürültüsü olacağını. 1 kulağımda kulaklık vardı hem de. Nasıl gök gürledise “ay mamaaa” dedim. Yani ay anneeeee)) korkmuştum yaa
Patates kızartması (kartof patates demek) patlıcanı anladın zaten. köfte (kotlet) fasulye (lobye) sevmiyor))bugün 3-4 tane söz öğrendin tebrikler))keşke gelebilsem sizleri görsem Azerbaycanı görsem
o yemeklerizi tatsam
adlarını bile bilmirem.. bi dolmayı anladım:) galiba badimcan da patlıcan
kartof qizartkasi kotlet,lobya bunları bilemedim :)
Hee düz bilirsen) afferin sene))çok çokk şiddetli olursa hani pencereleri falan inletir o vakit tırsarım ben de .. mama yı da biliremm.. sizin ata bizim babamız sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?