- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.101
He axsam en az 3 defe dururam ve ucundede qacaraq qayidiram otaga ))))Eyni dərddən yanıqlıyıq desənə : )
Duz basa dusmsemse fobi qorxudu he?qaranliqdi fobim qaranliq otaqdan qorxuram gece oyanib ayaq yoluna gedib gelince meni goresiz
beton qariwdiran kamazlara fobiyam var. menbeyini tapa bilmediyim hardan geldiyi melum olmayan seslere, bir iwi mennen boyuk biri tapwiranda birden ede bilmerem bacara bilmerem deye bir gic fobiyam da var. hetta chorey doqramaqa gonderselerdeama fexr edirem men qorxularimnan mukemmelemasdfghj
Canın bəla görməsin, bilirsən necə Ma şa Allah oynağan uşaqdır, aktivdir, hərəkətlidir amma şuluqçu deyil. Məsələn bir yerə gedəndə səs küy salsın, üzlülük edib stoldan nə istəsə götürsün və s elə şeyləri yoxdur çox Şükür, amma belə ümumilikdə çox saf, çox mehriban, təbiəti sakit bir uşaqdır Ma şa Allah.
Niyə sıxıldın, bizdənmi irəli gəlirsöhbətimizmi çəkmir səni
oo sesli gülmek menasına geler quzum asdasadasd rastgele klavyeye basarak oluşur:)@shemss678 quzum alıntıladım yarıtmadım hər halda. asdfghj nə deməkdir, çox görürəm belə yazırlar qısaldılmış amma nə anlama gəldiklərin bilmirəm : )
Eneee mənim qorxmadığım şey yoxdur ki : ) mən hər şeydən qorxuramqaranlıqdan, həkimlərdən hamısiından, xüsusən də diş həkimi, həşəratlardan, zəhərli heyvanlardan qaranlıqdan niyə qorxduğumu bilmirəm uşaqlıqdan beləyəm, hər halda bir yaşanmışlığım olub. Amma yerdə qalanlarla dəqiq yaşanmışlığım var ona görə qorxuram
Tamam hər kəs cavablasın görüm nə tapıram sual
kuzularr günaydınn
Judy_K çok geniş bir soru benim için,
misal sevdiklerimi kaybetmekten korkarım, elden ayaktan düşüp birilerine muhtaç olmaktan korkarım, yangın sel gibi afetler korkutur deprem korkutur mesela aklımı yitirmekten korkarım ... gibi gibi korkular soyut somut olarak ayrılıyor benim için.. somut olarak da böcek fare yılan gibi şeylerr, denizde bişeyin beni dibe çekeceği korkusu ki denizi çok sevmeme rağmen... korkularımla yüzleştirdin kuzum ama çeviri yapmana gerek yoq imiş fobiyayı nece bilmem :)
heppsii korku olarak bendeler .. Ama inancımız var şükürr Allah ne derse o olur diyerek kaza ve kadere iman ederek bunları biraz biraz yoksayıyorum napıyımm yoksa yaşanır mı?Hangi korkunun üzerine gittin peki? :)
heppsii korku olarak bendeler .. Ama inancımız var şükürr Allah ne derse o olur diyerek kaza ve kadere iman ederek bunları biraz biraz yoksayıyorum napıyımm yoksa yaşanır mı?
Senin ne gibi korkuların var karanlıktan başka sonra yazarım demişsin ama göremedim:)
işte dedim ya maddi ve manevi korkularr.. sen karanlık korkunla yükseklik korkunun üstüne gidebilirsin ama ben ancak inançla bu işin üstesinden gelebilirimm.. kızımı korurum elimden geleni yaparım dua ederimm.. olacağın bazısına engel olabilirim belki ama hepsine değil...Yazdım tatlım :)
Bazı korkuların üzerine gitmek gerek :)
aferin kız sana .. işte o adrenalinMen de yazım onda qızlar. Demeli menim en böyük fobiyam 3denedi.
1. Hörümçek
2. Qaranlıq
3. Yükseklik
Hörümçeyi gördüyüm yerde basıyorum çığlığı hele bide üstümdeyse titreme esme delirme ne istersen))) kocamla ilk buluşmamızda üzerime düşecek olan hörümçeyi 1sm qala eliyle havada yakalayıverdi. O an aşık oldum :) qaranlıqdanda qorxuram işıqlar sönende yanımda kimse olmasa deli olaram. Hamamda olanda işıq söndü gördüm kocam qaça qaça gelir qorxma Nermin qorxma burdayam diye :)
Yükseklikden de çox qorxuram ama hemişe bu qorxumun üstüne gedirem deli kimi harda yüksek yer var ora çıxıram. Manyak kimi qorxudan üreyimin esmesi mene lezet eliyir o an :)
işte dedim ya maddi ve manevi korkularr.. sen karanlık korkunla yükseklik korkunun üstüne gidebilirsin ama ben ancak inançla bu işin üstesinden gelebilirimm.. kızımı korurum elimden geleni yaparım dua ederimm.. olacağın bazısına engel olabilirim belki ama hepsine değil...
lunapark sever misin ben bayılırım mesela, en tehlikelisine de binerim adrenalin süperr:)
aferin kız sana .. işte o adrenalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?