Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzularr günaydınn

Judy_K çok geniş bir soru benim için,
misal sevdiklerimi kaybetmekten korkarım, elden ayaktan düşüp birilerine muhtaç olmaktan korkarım, yangın sel gibi afetler korkutur deprem korkutur mesela aklımı yitirmekten korkarım ... gibi gibi korkular soyut somut olarak ayrılıyor benim için.. somut olarak da böcek fare yılan gibi şeylerr, denizde bişeyin beni dibe çekeceği korkusu ki denizi çok sevmeme rağmen... korkularımla yüzleştirdin kuzum ama çeviri yapmana gerek yoq imiş fobiyayı nece bilmem :)

Duz basa dusmsemse fobi qorxudu he?qaranliqdi fobim qaranliq otaqdan qorxuram gece oyanib ayaq yoluna gedib gelince meni goresiz

Düz başa düşdün can men de eleyem evlenene qeder Ayteni oyadırdım gece tualete gedende :) indi tualet yataq otağımın düz yanında olduğuyçun rahat gedirem day kocamı durguzmuram :)

Çok enteresan fobiyaların var yeqinki fobiyalar spisokunda yoxdu senin fobiyalarun özve mexsusdı)))) beton qarışdıran maşınlara uşaq vaxtı bele baxırdım qorxu şaşkınlıq bütün hislerim deyirdi bir birine)))) ama day qorxmuram. Menim 2dene böyük fobiyam var axırda diyecem :)

Maşallah canım anlatmana gerek yok men onun o şirin şeker üzünde gözlerinde oxudum bu yazdıqlarıvın hamısını. Az çox insan tanıyıram :) onun ele olması da sennen ireli gelir can Maşallah sene ki yaxşı terbiye vermisen. Gelecekde dw böyük uğurlarıyla sevindirsin inşaALLAH mamasını

@shemss678 quzum alıntıladım yarıtmadım hər halda. asdfghj nə deməkdir, çox görürəm belə yazırlar qısaldılmış amma nə anlama gəldiklərin bilmirəm : )
oo sesli gülmek menasına geler quzum asdasadasd rastgele klavyeye basarak oluşur:)

Hee senin fobiyalarında anormal birşey yoxdu :) men de qaranlıqdan qorxuram. Düzsü hekimlerden qorxmuram. Ama yeqinki seni de uşaq vaxtı hekimlernen Qorxudublar ona göre :) he düşün sen :)

Hangi korkunun üzerine gittin peki? :)

Hangi korkunun üzerine gittin peki? :)
heppsii korku olarak bendeler .. Ama inancımız var şükürr Allah ne derse o olur diyerek kaza ve kadere iman ederek bunları biraz biraz yoksayıyorum napıyımm yoksa yaşanır mı?
Senin ne gibi korkuların var karanlıktan başka sonra yazarım demişsin ama göremedim:)

Men de yazım onda qızlar. Demeli menim en böyük fobiyam 3denedi.
1. Hörümçek
2. Qaranlıq
3. Yükseklik

Hörümçeyi gördüyüm yerde basıyorum çığlığı hele bide üstümdeyse titreme esme delirme ne istersen))) kocamla ilk buluşmamızda üzerime düşecek olan hörümçeyi 1sm qala eliyle havada yakalayıverdi. O an aşık oldum :) qaranlıqdanda qorxuram işıqlar sönende yanımda kimse olmasa deli olaram. Hamamda olanda işıq söndü gördüm kocam qaça qaça gelir qorxma Nermin qorxma burdayam diye :)
Yükseklikden de çox qorxuram ama hemişe bu qorxumun üstüne gedirem deli kimi harda yüksek yer var ora çıxıram. Manyak kimi qorxudan üreyimin esmesi mene lezet eliyir o an :)

Yazdım tatlım :)
Bazı korkuların üzerine gitmek gerek :)

Yazdım tatlım :)
Bazı korkuların üzerine gitmek gerek :)
işte dedim ya maddi ve manevi korkularr.. sen karanlık korkunla yükseklik korkunun üstüne gidebilirsin ama ben ancak inançla bu işin üstesinden gelebilirimm.. kızımı korurum elimden geleni yaparım dua ederimm.. olacağın bazısına engel olabilirim belki ama hepsine değil...
lunapark sever misin ben bayılırım mesela, en tehlikelisine de binerim adrenalin süperr:)

aferin kız sana .. işte o adrenalin

Ben bayılırım yükseklik korkum var ama en adrenalinli olanlara biniyorum :) gondol sevmiyorum bi tek. İçim kötü olur. Vialandde o kırmızı atraksiyona bitdim müthişti :)

Sabahiniz xeyir. Girirem arada oxuyuram amma yazmaga taqetim yoxdu, 2 gundur cox qusuram, medem cox agriyir((( indi medem qarnim bowdu nese yemeye qorxuram, ozumu de yaxwi hiss edirem, yesem bawlayacaq (((
Menim fobiyam 1 heyvanadi, o qeder diksinirem iyrenirem onnan ki adini yaza bilmerem, onu gorende sudurqa oluram elim ayagim tutulur. Surunen balaca heyvandi, adini yazmasaz sevinerem ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…