- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.041
günaydın tatlımm, ama beyin son kararı verdiydi heralde ondan mı tuttu başağrın ki?Buraya yazdıktan sonra, uzanmışdım, uyuyakalmışım. Çocuk da kalmış tek başına hiç bir şey hiss etmeden uyumuşum o yüzden burayı sevmiyorumuyumak istediyimde uyuyamıyorum, O da uyumuyor gündüzleri, ne etsemde uyumuyor. Babasının kapıyı çalmasına uyandım, artık nekadar yorgun düşmüşse bedenim O da kapıyı çalmış çalmış duymamışım, geç duymuşum. Uyandım kuru yemişlerle çay içtim kendime geldim bir az. Ağrı geçti ağrımasın ya bir daha dayanamıyorum. O yüzden gitmek istiyorum burdan, orda oynar abimin çocuklarıyla, arada dinlenirim ben de.
cok tatlısınız ya cok seviyorum azeri dil... sevgiler
Bu bəhs etdiyin men mi oluyorumHoşgeldin canım katıl bize bak türk arkadaşımız da var dili söktü bu sayede :)
oyy kuzumm hadi inşallah güzel haberle gell pıt pıtları göresin inşallah.. hayırlı haberlerini gözleyirem.Salam qizlar. Saat 2 de uziye gedecem urek doyuntusune qulaq asmaga dua edin mene cox heyecanliyam
Salam qizlar. Saat 2 de uziye gedecem urek doyuntusune qulaq asmaga dua edin mene cox heyecanliyam
Bu bəhs etdiyin men mi oluyorum
ben gittiğimi hatırladım şimdi ne heyecanlıydımm ama maalesef duyamadık, kötü düşünüyordum bir taraftan :/Heyecablanma canım ALLAH yardımcın olsun. İnşaALLAH gözel xeberlerle geleceksen
ben gittiğimi hatırladım şimdi ne heyecanlıydımm ama maalesef duyamadık, kötü düşünüyordum bir taraftan :/
inşallahLeylaJ duyup gelecek
Dün bir az uyudum ya çok iyi geldi, bence yorgunluktan. Bir de dün neyi fark ettim biliyormusun, ben normalde üç litreden eksik su içmem. Sizin orda havalar nasıl bilmiyorum, burda kaç gündür serinledi havalar, dün fark ettim ki, bir litre bile içmiyorum : ( bu gün yeniden içmeye başladım, önceki günlere nazaran bu gün daha iyiyim. Şu çocuk da uyusa her gün bir otuz dak uyusam yeter ama uyumuyor işte : ( eskiden küçükken yani uyurdu, büyüdükce gündüz uykusunu redd etdi.günaydın tatlımm, ama beyin son kararı verdiydi heralde ondan mı tuttu başağrın ki?
Tünaydın canımGünaydınlarr canlarım..
Həyəcanlanma Leylam yaxşı xəbərlərlə dön İn şə Allah, AminSalam qizlar. Saat 2 de uziye gedecem urek doyuntusune qulaq asmaga dua edin mene cox heyecanliyam
tatlım evet su içmek çok önemli... onu da al yanına yat dinlen yarım saat işte ohh?Dün bir az uyudum ya çok iyi geldi, bence yorgunluktan. Bir de dün neyi fark ettim biliyormusun, ben normalde üç litreden eksik su içmem. Sizin orda havalar nasıl bilmiyorum, burda kaç gündür serinledi havalar, dün fark ettim ki, bir litre bile içmiyorum : ( bu gün yeniden içmeye başladım, önceki günlere nazaran bu gün daha iyiyim. Şu çocuk da uyusa her gün bir otuz dak uyusam yeter ama uyumuyor işte : ( eskiden küçükken yani uyurdu, büyüdükce gündüz uykusunu redd etdi.
inşallahh güçlenerek artar kuzum üzülme sen strestenn olacak ne olacaksa .. daha küçücük artar o sen üregini ferah tut.Geldim, dedi zeifdi urek doyuntusu(( bir hefteye yene gel artis yoxdusa saxlamaqin menasi yoxdu. Ama oz hekimime dedim dedi hele tezdi ona gore zeifdi. Bu uzi 6 hefte gosterdi.
Insallah kuzum cok sagol. Cok kotu oldum ama sonra kendi doktorumla konustum, daha erken 6 haftalik icin norma dedi hatta erkek ola bilir dedi erkeklerde zayif oluyormus.inşallahh güçlenerek artar kuzum üzülme sen strestenn olacak ne olacaksa .. daha küçücük artar o sen üregini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?