Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın tatlımm, ama beyin son kararı verdiydi heralde ondan mı tuttu başağrın ki?

günaydın tatlımm, ama beyin son kararı verdiydi heralde ondan mı tuttu başağrın ki?
Dün bir az uyudum ya çok iyi geldi, bence yorgunluktan. Bir de dün neyi fark ettim biliyormusun, ben normalde üç litreden eksik su içmem. Sizin orda havalar nasıl bilmiyorum, burda kaç gündür serinledi havalar, dün fark ettim ki, bir litre bile içmiyorum : ( bu gün yeniden içmeye başladım, önceki günlere nazaran bu gün daha iyiyim. Şu çocuk da uyusa her gün bir otuz dak uyusam yeter ama uyumuyor işte : ( eskiden küçükken yani uyurdu, büyüdükce gündüz uykusunu redd etdi.

tatlım evet su içmek çok önemli... onu da al yanına yat dinlen yarım saat işte ohh?

Geldim, dedi zeifdi urek doyuntusu(( bir hefteye yene gel artis yoxdusa saxlamaqin menasi yoxdu. Ama oz hekimime dedim dedi hele tezdi ona gore zeifdi. Bu uzi 6 hefte gosterdi.

Geldim, dedi zeifdi urek doyuntusu(( bir hefteye yene gel artis yoxdusa saxlamaqin menasi yoxdu. Ama oz hekimime dedim dedi hele tezdi ona gore zeifdi. Bu uzi 6 hefte gosterdi.
inşallahh güçlenerek artar kuzum üzülme sen strestenn olacak ne olacaksa .. daha küçücük artar o sen üregini ferah tut.

inşallahh güçlenerek artar kuzum üzülme sen strestenn olacak ne olacaksa .. daha küçücük artar o sen üregini ferah tut.
Insallah kuzum cok sagol. Cok kotu oldum ama sonra kendi doktorumla konustum, daha erken 6 haftalik icin norma dedi hatta erkek ola bilir dedi erkeklerde zayif oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…