Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deyerdime saat 12 idi ) bisirmis qedee oldun can.he i qeder duygusalamki o qeder aglayram her gun aglayram eve gec gelen kimi

Mən elədim e : ( həmişə üzümü soyuducudan çıxardıb, yuyub, bir otuz dəq qoyurdum havalanırdı elə verirdim yeyirdi. Üç gün qabaq elə yudum verdim o dəqiqə, ondan sonra gördüm öskürür tək tək : ( bunları yadımda saxlaram, Allah razı olsun quzum çox sağ ol

Quzum hormonlardan da ola bilər, məndə də olur o cür hormonlar qarışanda bir birinə

tühh üzüldüm yaa, o zaman biraz telefona ara veresen iyi olar kimi,
kuzum ama bugün daha yeni geliyorsun demi?
Neden ağrıyor acaba migren falan mı var?
Ondan da ola bilir, ama bu gün dediyin gibi daha yeni aldım telefonu elime. Migrenim var ama bu kadar sürmezdi : ( kaç gündür gece de gündüz de böğle, ne oldu bilmiyorum : (

Ondan da ola bilir, ama bu gün dediyin gibi daha yeni aldım telefonu elime. Migrenim var ama bu kadar sürmezdi : ( kaç gündür gece de gündüz de böğle, ne oldu bilmiyorum : (
stres sıkıntı o vakit biraz rahatlamayı dene duş falan yat uyu sessiz sakin yerde oğluşu da al qoyun qoyuna

Hiranur83 biyan koku deye bir sirop var o vaxtin nene baba vaxtlarinnan ewitmemiw olmazsan. solodky sirop da deyrler. ozde ele pul da deyl qepik quruwa. men son defe aldranda 70qepiye aldi yoldawim. biraz oskurey problemi var qoxulara qarwi alergiya soyuqlama hamsi yiqilir ust uste qiw chixinca oskurur. men onnan aldirdim gunde 1x/q verirdim sinesin yumwaltdi hemde oskureyin yungullewdirdi. hemde tebii weydi dermani qatqisi yoxdu plus wirindi tezyqin yoxdusa ozunde iche bilersen. gunde 2 3defe chay qawiqi ile qoy aqzina yarimsaat su chay meyve filan hechne yemesin. yungulvari oskureydise kechecey.Allah sebeb salsin wefa versin

stres sıkıntı o vakit biraz rahatlamayı dene duş falan yat uyu sessiz sakin yerde oğluşu da al qoy
sabahtan beri yoksun amaa evet evet daha önce de dedimdi heç kimi ilgilenmedin sen menlee
men senin ilgilenmedin sen menle deyen dilini yerimm ilgilenmedin deyil, maraqlanmadin vecine almadin saymadin gormezden geldin yoxmuwam kimi davrandin" kimi azeri qizi triplerine gir burnunnan getr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…