Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee sen 4gün tez adet olmuşdun axı mende gec. Keçen ay batımız aynıyken şimdi menim bata hele 9 gün var :)
Deyerlendire bilmisiz?
Bele deyerlendirmişdik. Ama men deqiq bilmedim folikul ne var patladı. 17ci günümde de axıntı var idi o zaman da yaptıydım. dünen axşam sarı axıntım var idi ee. Çox idi. Yani ağ olub sora saralan. Krem kimi. Gelib çıxmalıdı gelmey bilmir. Pepappda da bugunu qeyd olunub. Keçen ay 14ü olmuşdum 27ci günümde. Soğan suyuna göre. Bu ay 31ine geldi bişey yok.27ci günümde çoxlu bel ağrım oldu yarım saat 1 saatlıq dedim aha gelir. Ama gelmedi

Sen yine de güzel güzel dinlen çokta şeyapma bakarsın olur inşallah bilemeyiz. Bele çıxır ki adetinnen 3-4gün keçib. Onda 4 gün de keçsin sora inşaALLAH test ele mütleq. İnşaALLAH ki olmazsın

Anladım quzum, su ilə qatdığım üçün spirti heç nə olmayıb, heç olmasa ordan yırtmışam : )

Tez tez olur canim, qoz lepesi yeyirem, wuyud yeyirem kecir Wukur. Qusmam da dayanib derman icirem, ama urekbulanma kecmir, uzaniram butun gunu yemeyi de yatagimda yeyirem((
Şükür,eybi yox Leylam mən də 9 ayın hamısını yataqda keçirdim, düşük təhlükəsi var idi demişəm də. Təki sən də, bebiş də yaxşı olun qalanları düzələcək zamanla

Hee can ordan yırttın :) suynan olanda birşey olmur ama boşuna elemisen suynan olanda effekti de olmur. İndi necesen can sağaldın?
Aaaa doğrudan , tamam aklımda bulunsun. Yox sağalmayıb amma xeylək yüngülləşib, yəni daha narahat etmir elə də Şükür

Yo eksine belke o iki uc gune yumurtlama vaxtin kececek.gunde bir defe hamisinann yaxsidir en azinan qacirmrsan yumurlamani
Yoxe günde olur zaten prosta bezi günler 1defeynen qalmıyaq 2-3defe olaq ona göre diyirem :) çünki günde 1defe görev kimi olure :/

Yoxe günde olur zaten prosta bezi günler 1defeynen qalmıyaq 2-3defe olaq ona göre diyirem :) çünki günde 1defe görev kimi olure :/
Hee catdi ama ikinci defeye kalite qalmr axi spermde ))) biz nadir hallar iki defe oluruq.kecen ay olmusdu odaki gunorta bir defr gece bir defe kocisin gucu qalmir ikiye mene deyene baxe men ikiye hec hevesim olmur bu iki uc defe deeyr

Sen yine de güzel güzel dinlen çokta şeyapma bakarsın olur inşallah bilemeyiz. Bele çıxır ki adetinnen 3-4gün keçib. Onda 4 gün de keçsin sora inşaALLAH test ele mütleq. İnşaALLAH ki olmazsın
Yoo eslinde men hemişe 30-31 günnen bir olmuşam. Keçen ay soğan suyuna göre lap tez gelmişdi. Onnan evvelki ay da 1 gün falan gecikmişdi. Ona göre de bilmirem ki nedi ne deyil. Yani gecikmişemmi yoxsa nedi bilmirem. Adetin normalı 31 gün olduguna gore bu gün de 31ci günümdü. İnşAllah 1 hefte falan keçse eliyerem. Teste zada hevesim qalmıyıb ee. O bir xetti görmey istemirem. Gecikib kocişimi heveslendirib sonra hayal kırıklığı da yaratmaq istemirem. Çünki bilir gecikirem sonra bilende ki adet oldum bildirmese de gözlerindeki kederi görürem mennen olsa bildirmerem ee prosta ilişki isdiyir gecikende de ilişkiden qorxuram ki nese reski hereketden nese olar birden. Ona diyirem ki biraz gozliyey. Sonra da olanlar oluyo işte

0
Bir nece gun denen hevesim yoxdu falan.olurmu olur mugdeli haber gelir bakarsin

Hee catdi ama ikinci defeye kalite qalmr axi spermde ))) biz nadir hallar iki defe oluruq.kecen ay olmusdu odaki gunorta bir defr gece bir defe kocisin gucu qalmir ikiye mene deyene baxe men ikiye hec hevesim olmur bu iki uc defe deeyr
Bizde eksine. Yeqin her bünye bir cürdü. Onda ne qeder çox olsa sperm kalitesi daha çox olur yani 2ci 1ciden 3cü 2ciden daha kaliteli olur :) çimib qüsul almaq derdi olmasa daha çox olardı ama çimmek adamı isteksiz eliyir heleki bele soyuq havada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…