- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.841
Hə araq yoxdur spirt var onu edərəm təşəkkür beybi : )Canım spirtle ya da araqla kompres ele boğazıva
bunu kim duwunubse adı bilmem ne olan alimin "duwunurem, ele ise varam" aforizminnen gotrub ama bunu cvb saymiram men paddelka cvb olmuwHahahahayt tamam çox maraqda saxlamayım, bilirsiniz nə ilə anlayırıq yaşadığımızı düşüncə tərzimizlə, məhz düşüncəmiz sayəsində bilirik ki, biz yaşayırıq : )
orasi hech can. tebii ki buna da wukur. ama bir terefden 2defe kimyasal duwundurtmur desem yalan olar. adam qalir bele ki bu mayalanmada ne anormalliq baw verirki beden atmenit edir onu. ve bu duwuncede ayri duwunceni getrir ki 2anormal birlewmeden sonra 3cusunde qalsa da normal uwaq olma wansi ne qederdi. aklimda deli sorularS shemss678 hoş geldin can. Xeyirlisi elbette ki. Ama kimyasal da olsa qala bilirsense gerisi asan olar inşAllah. Esas odu ki hamilelik baş vermeye çalışır. Men heç kimyasal da yaşamamışam bu 3 ilde. Herşeyimiz normal ama bi türlü olmuyo. Vaxtı var yeqin ki. Ne bilimxestelenim qurtarım men de qarnımı yene çekdirecem inşAllah. 1il yarım keçib çekdirmeyimnen yene çekdirecem. Tapşırılıb ki çekdirim. Ancaq uzanım.çaynik bele götürmey olmaz
Quzum quzum xahiş edirəm burda O insanı yox o sualı müzakirə edirik. O insanın nə ağlına, nə savadına, nə də biliyinə heç bir şübhəniz olmasın. Ordan burdan da fikir oğurluğu edən deyil, O insan burda deyil düzdürmü, deyilsə deməli O özünü mudafiə edə bilməz, belə olanda da bizim dediklərimiz Onun haqqında qiybətə girərmi girər. Odur ki, suala dönək biz bayram paxlavam. Bizdə araq olmaz, spirti isə gecə yatanda qoyacaqdım, o zaman suyla qataram. Uyarı üçün təşəkkürlərbunu kim duwunubse adı bilmem ne olan alimin "duwunurem, ele ise varam" aforizminnen gotrub ama bunu cvb saymiram men paddelka cvb olmuwHiranur83 quzum spirti deye bilmerem ama araq astmani boqur istfade edende xeyiri ziyanindan daha choxdur mu duwun, ona gore ele. bol bol wefa
yok la sakin ol ben waka yapmiwdimQuzum quzum xahiş edirəm burda O insanı yox o sualı müzakirə edirik. O insanın nə ağlına, nə savadına, nə də biliyinə heç bir şübhəniz olmasın. Ordan burdan da fikir oğurluğu edən deyil, O insan burda deyil düzdürmü, deyilsə deməli O özünü mudafiə edə bilməz, belə olanda da bizim dediklərimiz Onun haqqında qiybətə girərmi girər. Odur ki, suala dönək biz bayram paxlavam. Bizdə araq olmaz, spirti isə gecə yatanda qoyacaqdım, o zaman suyla qataram. Uyarı üçün təşəkkürlər
Hekime gedib kimyasal keçirtdiyivi di dee can. Hekimler onda sebebini araşdırırlar. Üreyivi de sıxma. Sen demiş o bebeşler buraya gelecek inşAllahorasi hech can. tebii ki buna da wukur. ama bir terefden 2defe kimyasal duwundurtmur desem yalan olar. adam qalir bele ki bu mayalanmada ne anormalliq baw verirki beden atmenit edir onu. ve bu duwuncede ayri duwunceni getrir ki 2anormal birlewmeden sonra 3cusunde qalsa da normal uwaq olma wansi ne qederdi. aklimda deli sorularureyimi sixma axir evvel o bebewler buraya gelecek sadece geci tezi var. ve sozsuz ki gec olmasi hech olmamasinnan yaxwidi
msji oxuyanda gordum ureyivi sixma yerine ureyimi yazmwam. zng eledim dedim dedi klomen davam et. 3ay istfadeden sora getmeliyem onsuzda. Amin quzuHekime gedib kimyasal keçirtdiyivi di dee can. Hekimler onda sebebini araşdırırlar. Üreyivi de sıxma. Sen demiş o bebeşler buraya gelecek inşAllah
Hiç sakinlikten çıkmadım ki, hele böyle bir şey için : ) kızarmış yanaklarını yerimyok la sakin ol ben waka yapmiwdimbiwiy diyil
İnşAllah faydası olar cann. Xeyirlisimsji oxuyanda gordum ureyivi sixma yerine ureyimi yazmwam. zng eledim dedim dedi klomen davam et. 3ay istfadeden sora getmeliyem onsuzda. Amin quzu
Sabahın xeyir kızzSabahınız xeyir şirinlər
Getdiyin yerde istifade ede bilmezsenki internet?Öz yerim elə yenə Azerbaycandır, sizlere de İn şe Allah, sizlerin de benim gönlümde yeri ayrı, benim için de kolay olmıycak sizlerden ayrı kalmak. Çok alışdım sizlere
Qız qoçaq sən də Şəms kimi bayram paxlavasına dönmüsən. Neəsən nə var nə yox, hamiləlik necə keçir, həkimə getməyə neçə gün qaldı ? Yox quzum orda elə də yadıma düşmür telefon. Burda darıxdığımda girirəm, bir dəfə bir aylığa getdim, bir dəfə də telefonu əlimə ala bilmədim. Həm mən heeeeeç narahat olmayım, kocam ən son bombayı partlatdı uşaq bu il də qaldıGetdiyin yerde istifade ede bilmezsenki internet?
Nasılsın beybiSabahın xeyir kızz
Teşekkürler canım iyiyim. Sen nasılsın???Nasılsın beybi
Sukur babat kecir.14 du gedecek 2 ci gun.xeyrlisi demeli senin ucun bele meslehet bilib AllahQız qoçaq sən də Şəms kimi bayram paxlavasına dönmüsən. Neəsən nə var nə yox, hamiləlik necə keçir, həkimə getməyə neçə gün qaldı ? Yox quzum orda elə də yadıma düşmür telefon. Burda darıxdığımda girirəm, bir dəfə bir aylığa getdim, bir dəfə də telefonu əlimə ala bilmədim. Həm mən heeeeeç narahat olmayım, kocam ən son bombayı partlatdı uşaq bu il də qaldınə imiş hələ balaca imiş, altı yaşında qoyacaq hazırlığa, yeddi yaşında da məktəbə al sana rayon, bilirdim onsuz da belə olacaq, sevinmək heç vaxt mənə düşmür
İyi ol, mən də elə beləTeşekkürler canım iyiyim. Sen nasılsın???
Min Şükür, İn şə Allah gözəl xəbərlərlə gələrsən. Hə quzum qəribçilik alnıma yazılmışSukur babat kecir.14 du gedecek 2 ci gun.xeyrlisi demeli senin ucun bele meslehet bilib Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?