- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.761
Iı diyil : )lafı değiştirmiyemmm .. aynaya bakarak anlarızzz
Yok canım yarın yapıcam.ama eşim hassaslığı iyi olmayan test almış bakalım çıkıcakmısen test yaptın mı?
Sodalı su deyesenSud, alma, xiyar komek elemedi(( forumda bir qiz karbonatli su ic dedi, o nedi bilmedim dedim sizden soruwaram.
Yaxşı masaj olurmende ele wikayetler yoxdu gul kimide nefes aliramama klomen bir netice vermese onu da ederem yaxwi cheken tapsam
Karbonat sodadır, onu deyir iç ?Sud, alma, xiyar komek elemedi(( forumda bir qiz karbonatli su ic dedi, o nedi bilmedim dedim sizden soruwaram.
Yox ya bizim evler sheherdedir bag hardaannnMenim atam da çox qısqancdı biz heç vaxt adam olan yerde çimmemişik. Seher 6da zadda girmişik denize. Ama üzmeyi basenada öyrenmişem denizde yox. Bağın basenasında. Heç vaxt obşi basenaya girmemişem
Ne xesteliyi ?O biriynen ölçmüşdüm 37 olmuşdu.ama indi menim qızdırmam qalxır düşür.döşlerim ağrıyr.qaralıb zad deyrem yeqin xestelikdendi
Inshallah quzum nevaxt gedirsen?Yox quzum o vaxti gedende analiz vermiwdim qan laxtalanmasi cixdi, agrim da var idi dedi uzan iw zad gorme. Indi gedirem hekime insallah belke urek doyuntusunu ewiderem.
Sagol Nushi❤❤❤❤Caaan Allah şəfa versin
He ele deyir, ama ice bilmerem sodali suyu, ve sodali su adamu qusdurur axi.Karbonat sodadır, onu deyir iç ?
Seher getdim canim. 6 heftelikdi, 10 gun sonra yene gel urek doyuntusune baxaq dedi.Inshallah quzum nevaxt gedirsen?
Heee inshAllah can be nie bele tez getfin?gec mayalanma olub diesen he?Seher getdim canim. 6 heftelikdi, 10 gun sonra yene gel urek doyuntusune baxaq dedi.
Ay amann neyse ne kuzum ya:))Iı diyil : )
Hadi guzel haber ver insallahh.Yok canım yarın yapıcam.ama eşim hassaslığı iyi olmayan test almış bakalım çıkıcakmı
İnşAllah canımHadi guzel haber ver insallahh.
Ben de cevabı söylemeye gelmişdim, bende kalsın o zaman : )Ay amann neyse ne kuzum ya:))
Olir menim icun dert yokturBen de cevabı söylemeye gelmişdim, bende kalsın o zaman : )
Kuzum daha erken kendini oyle sartlama yarin olsun bi test yap bakalim insallah vardirrrAy qızlar bilmirem bele tez olar ki.yemeyin alti biraz yanmışdı.indi onun iysi burnuma vurduğca üreyim bulanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?