Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denizi sevmemeyi anlamiyorum ben canim.. hayalim bu soyle guzel mustakil bir ev yurume mesafesinde cardakli bahcesi ekili taviklar horozlar.. cocuklarim torunlarimm..

Bende denizi sevmemeyi anlamıyorum :) şehirde denize girilmiyor çünki hep kirli iğrenç. Hava çok sıcak olunca durup manzarasına bile bakamıyorsun o petrolun kokusu atıklara falan karışıp iğrenç kokuyor ama bağ evleri öyle değil. Deniz büyük olduğundan her tarafında denizi ayrı bi güzel. Mesela sana anlatmıştım.babamın bağ evini. Orasının denizi yüzmek için çok güzel temiz. Gün doğumunda gidip çok yüzdük biz orda :) bide kaynanamın yanında yaşadığım sürede de giderdik denize orası da denize arabayla 10dakika uzaklıkta. Ama denize girmedik orası kayalık manzarası şahane. Romantik romantik şişenin içine mektup yazıp atmışlığımız var oraya

He valla.dağılsa yığmağ mümkün deyil.bu defe deyecem elektron alsın

Hee eşitmişem ki dağılanda gerey çıxasan evden uzmanları var gelib yığırlar. Mende heç vaxt sındırmamışam mene çox maraqlı gelir cive. Bibim uşaq vaxtı sındırıb götürüb eline oynadıb o qorxmur çox şeyden :) mendeki de elektrondu

He valla.dağılsa yığmağ mümkün deyil.bu defe deyecem elektron alsın
Mende 2 sindeden var elektron aldirmishdimki guya xestelenib hamish sheyine bashliyacam ele bidefe olcdum 34 cixdi nece cixdi dedim vse xestelenirem 3-4 gun qalmishdi sora 2 gunde kecdi yeniden olctdum gordum ahandaaa 37 olub onda bildimki hamileyem evde olsaydi elektron bidene olcerdin

evet evet hatırlıyorumm bağ evini..
günaydınlaaarr kızlarrr...

Eger bir qizin atasi qisqancdisa ve 20 ilde bir defede denize getmiyibse sevmez elbet:)))))))menimde denizden otru ureyim gedir qishda bele gedirem ama uzmeyi ne. sevirem nede bacariram indiden sonrada cetin oyrene bilim cetin gelir mene

Eger bir qizin atasi qisqancdisa ve 20 ilde bir defede denize getmiyibse sevmez elbet:)))))))menimde denizden otru ureyim gedir qishda bele gedirem ama uzmeyi ne. sevirem nede bacariram indiden sonrada cetin oyrene bilim cetin gelir mene

Menim atam da çox qısqancdı biz heç vaxt adam olan yerde çimmemişik. Seher 6da zadda girmişik denize. Ama üzmeyi basenada öyrenmişem denizde yox. Bağın basenasında. Heç vaxt obşi basenaya girmemişem

O biriynen ölçmüşdüm 37 olmuşdu.ama indi menim qızdırmam qalxır düşür.döşlerim ağrıyr.qaralıb zad deyrem yeqin xestelikdendi

Canım heç girme bele suallara. Şeytan emelidi. Başıma gelib bir zamanlar. Gic gic suallar verirdim özüme. Bu suallar insanı dinnen soyudur. Ateizm bu sualların neticesidi. Men qoyun kimi yaşamaqdan yana da deyilem. Ama beynindeki sualı bilgili adama soruşub cavab alsan ve rahatlasan bide bu barede düşünmezsen. Menim bir ara beynime düşmüşdü ki Adem ve Hevva ilk cütlükdü. Onlar birlikde olublar uşaqları olub. Sonraki nesil onda bacı qardaşın bir biriynen biryerde olmasınnan gelir? Bes günahdı bes xestelikdi? Bu sualı da hamının yanında dile getirmedim here birşey diyecey beynim lap bulanacey. Ama bilgili din adamlarına soruşmuşam rahatlamışam qoymamışam day beynimi gemirsin.

Kan pihtalasmasi varmis ilac kullaniyorum, bi de ben gecen sene dusuk yapmistim 2 aylikken ne olur olmaz yatmami soyledi.

Caan ALLAH kömey olsun canım inşaALLAH sağlıqla qucağıva alarsan.
He get inşaALLAH eşidersen o minnoşun ürey döyüntülerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…