- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.681
Denizi sevmemeyi anlamiyorum ben canim.. hayalim bu soyle guzel mustakil bir ev yurume mesafesinde cardakli bahcesi ekili taviklar horozlar.. cocuklarim torunlarimm..
Bize gelin bizedeniz yoxdu ama dağlar var
Evet biliyorum.ama siz bide qışda göründe buraları.2 metr qarÖlürem Qaxın o hündür dağlarıyçun havasıyçun. En gözel rayonlarımızdandı mene göre. Çok şanslısın bebişim
He valla.dağılsa yığmağ mümkün deyil.bu defe deyecem elektron alsın
Evet biliyorum.ama siz bide qışda göründe buraları.2 metr qar
Heeee fikir verme yuxulu vaxtima dushfu indi yazmisan ozum ozume direm hee qaxiydi axiAz ne qusar qax
Mende 2 sindeden var elektron aldirmishdimki guya xestelenib hamish sheyine bashliyacam ele bidefe olcdum 34 cixdi nece cixdi dedim vse xestelenirem 3-4 gun qalmishdi sora 2 gunde kecdi yeniden olctdum gordum ahandaaa 37 olub onda bildimki hamileyem evde olsaydi elektron bidene olcerdinHe valla.dağılsa yığmağ mümkün deyil.bu defe deyecem elektron alsın
evet evet hatırlıyorumm bağ evini..Bende denizi sevmemeyi anlamıyorum :) şehirde denize girilmiyor çünki hep kirli iğrenç. Hava çok sıcak olunca durup manzarasına bile bakamıyorsun o petrolun kokusu atıklara falan karışıp iğrenç kokuyor ama bağ evleri öyle değil. Deniz büyük olduğundan her tarafında denizi ayrı bi güzel. Mesela sana anlatmıştım.babamın bağ evini. Orasının denizi yüzmek için çok güzel temiz. Gün doğumunda gidip çok yüzdük biz orda :) bide kaynanamın yanında yaşadığım sürede de giderdik denize orası da denize arabayla 10dakika uzaklıkta. Ama denize girmedik orası kayalık manzarası şahane. Romantik romantik şişenin içine mektup yazıp atmışlığımız var oraya
Eger bir qizin atasi qisqancdisa ve 20 ilde bir defede denize getmiyibse sevmez elbet:)))))))menimde denizden otru ureyim gedir qishda bele gedirem ama uzmeyi ne. sevirem nede bacariram indiden sonrada cetin oyrene bilim cetin gelir meneBende denizi sevmemeyi anlamıyorum :) şehirde denize girilmiyor çünki hep kirli iğrenç. Hava çok sıcak olunca durup manzarasına bile bakamıyorsun o petrolun kokusu atıklara falan karışıp iğrenç kokuyor ama bağ evleri öyle değil. Deniz büyük olduğundan her tarafında denizi ayrı bi güzel. Mesela sana anlatmıştım.babamın bağ evini. Orasının denizi yüzmek için çok güzel temiz. Gün doğumunda gidip çok yüzdük biz orda :) bide kaynanamın yanında yaşadığım sürede de giderdik denize orası da denize arabayla 10dakika uzaklıkta. Ama denize girmedik orası kayalık manzarası şahane. Romantik romantik şişenin içine mektup yazıp atmışlığımız var oraya
Eger bir qizin atasi qisqancdisa ve 20 ilde bir defede denize getmiyibse sevmez elbet:)))))))menimde denizden otru ureyim gedir qishda bele gedirem ama uzmeyi ne. sevirem nede bacariram indiden sonrada cetin oyrene bilim cetin gelir mene
evet evet hatırlıyorumm bağ evini..
günaydınlaaarr kızlarrr...
Guzguye baxibQızlar belə bir sual öyrənmişəm, biz hardan bilirik ki, yaşayırıq ? Hadi bakalım her kes cevaba
@MirAy92
Judy_K
minik_prince
can09e
LeylaJ
@shemss678
SerAy12
HerSey_Guzel_Olucak
Unutduğum kimsə qaldımı : )
Yaaaa kızım çok güzel.mende ele istiyrem güneşin doğuşunu izlemek.bu defe koçişe deyecem aparsınEki Görüntüle 2178031
Qızlar buda menim çekdiyim deniz şeysi :) atamgilin bağında qalanada kocamla gündoğumunu izlemeye getdik
Kan pihtalasmasi varmis ilac kullaniyorum, bi de ben gecen sene dusuk yapmistim 2 aylikken ne olur olmaz yatmami soyledi.
O biriynen ölçmüşdüm 37 olmuşdu.ama indi menim qızdırmam qalxır düşür.döşlerim ağrıyr.qaralıb zad deyrem yeqin xestelikdendiMende 2 sindeden var elektron aldirmishdimki guya xestelenib hamish sheyine bashliyacam ele bidefe olcdum 34 cixdi nece cixdi dedim vse xestelenirem 3-4 gun qalmishdi sora 2 gunde kecdi yeniden olctdum gordum ahandaaa 37 olub onda bildimki hamileyem evde olsaydi elektron bidene olcerdin
Leylosh necesen?teze getmisen hekime??
Qızlar belə bir sual öyrənmişəm, biz hardan bilirik ki, yaşayırıq ? Hadi bakalım her kes cevaba
@MirAy92
Judy_K
minik_prince
can09e
LeylaJ
@shemss678
SerAy12
HerSey_Guzel_Olucak
Unutduğum kimsə qaldımı : )
Kan pihtalasmasi varmis ilac kullaniyorum, bi de ben gecen sene dusuk yapmistim 2 aylikken ne olur olmaz yatmami soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?