Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay onlarida izliyorumyokya drnizden tiksindiyim icin giremiyorum iyyyyy yurryim agzima geldi bilmediyim bi su icinde nevar ne yok belli degil ancak bag evim olursa kendimin hovuzu olursa girerim boyle yok
Yani pismis denizz ama havuz da mikropludur.. yine en kotu deniz havuzdan iyidir.. ama zorla da sevdiremeyiz tabee

Denizi sevmemeyi anlamiyorum ben canim.. hayalim bu soyle guzel mustakil bir ev yurume mesafesinde cardakli bahcesi ekili taviklar horozlar.. cocuklarim torunlarimm..
Ayy benim yashliligimda hayalim ama evimin onu bag bahce istiyorum yashlaninca oyle yere gideriz inshAllah

Bir vaxt biz də oralara köçmək istəmişdik, sonra yoldaşım dedi ki, uzaqdı falan. Kim başdan çıxartdı bilmirəm, vaz keçdi. Orda olsaydım indi gəlib səni tapardım : ) mənim yerlilərim də var orda

Denizi sevmemeyi anlamiyorum ben canim.. hayalim bu soyle guzel mustakil bir ev yurume mesafesinde cardakli bahcesi ekili taviklar horozlar.. cocuklarim torunlarimm..
Allah hayaline kavuşdursun seni İn şe Allah, ben de senin gibiyim, orman, deniz, karlı dağlar, yazın yeşillikler, çaylar çok severim. Ben çocukluğumu çok güzel yaşadım, şimdi oğluma çok üzülüyorum : ( kirli hava, doğal olmayan meyveler ve s çok üzücü

Qızlar dünen ne qeder sakarlığdan danışdızsa gece termometri sındırmışamAllah istedi yere dağılmadı.bu uje 2cidi
Hemishe diirler yaxshidi yere dagilmadi goresen dogurdan vu qeder ziyanli bisheydiki?bes bu qeder ziyanli bisheyi nie icad eliyibler ushaglar boyukler agzina qoyur qoltug altina ya patlarsa men hemishe qorxmushame ondan

Tam benim kafadansın bende ikisini de seviyorum :)
Bide deniz konusunda bizim olayı biliyorsun anlattıydım hatırlıyon mu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…