- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.661
Yani pismis denizz ama havuz da mikropludur.. yine en kotu deniz havuzdan iyidir.. ama zorla da sevdiremeyiz tabeeAy onlarida izliyorumyokya drnizden tiksindiyim icin giremiyorum iyyyyy yurryim agzima geldi bilmediyim bi su icinde nevar ne yok belli degil ancak bag evim olursa kendimin hovuzu olursa girerim boyle yok
Tabiki deniz havuzdan iyidir ama yalniz benim ve eshimin girdiyi bir uya guvenirim en azindanYani pismis denizz ama havuz da mikropludur.. yine en kotu deniz havuzdan iyidir.. ama zorla da sevdiremeyiz tabee
Ayy benim yashliligimda hayalim ama evimin onu bag bahce istiyorum yashlaninca oyle yere gideriz inshAllahDenizi sevmemeyi anlamiyorum ben canim.. hayalim bu soyle guzel mustakil bir ev yurume mesafesinde cardakli bahcesi ekili taviklar horozlar.. cocuklarim torunlarimm..
Bir vaxt biz də oralara köçmək istəmişdik, sonra yoldaşım dedi ki, uzaqdı falan. Kim başdan çıxartdı bilmirəm, vaz keçdi. Orda olsaydım indi gəlib səni tapardım : ) mənim yerlilərim də var ordaXırdalanda canım) baxsan demezsen hec xırdalandı) en güzel manzarasını kaptım işte) xırdalanın en sakit yeridi. 4 bina var. 3bina birleşik bizim yaşadığımız, 1i de böyrümüzde emim oğlugilin yaşadığı bina.
Ay bura da çox gözəldir, şişirtdin kız, resmen oraları istedimEki Görüntüle 2177952
Xırdalanda qalıram. Bağ evi deyil yani) atamgilin bağ evi de denize baxır. Novxanıda. Onun da şeklini qoydum. Men seni etiketlememişem yorum yazdığım gelib belke yaxşı oxumamısan
Allah hayaline kavuşdursun seni İn şe Allah, ben de senin gibiyim, orman, deniz, karlı dağlar, yazın yeşillikler, çaylar çok severim. Ben çocukluğumu çok güzel yaşadım, şimdi oğluma çok üzülüyorum : ( kirli hava, doğal olmayan meyveler ve s çok üzücüDenizi sevmemeyi anlamiyorum ben canim.. hayalim bu soyle guzel mustakil bir ev yurume mesafesinde cardakli bahcesi ekili taviklar horozlar.. cocuklarim torunlarimm..
Men uje yashamiramQızlar belə bir sual öyrənmişəm, biz hardan bilirik ki, yaşayırıq ? Hadi bakalım her kes cevaba
MirAy92
Judy_K
minik_prince
can09e
LeylaJ
S shemss678
SerAy12
HerSey_Guzel_Olucak
Unutduğum kimsə qaldımı : )
Dünen deyrem aldın deyr yox.aptek bağlıydı.deyrem ayrı yerden al.deyr yox ordakı oğlan tanışımdı o getirir çöle ordan alıramDierdin bu son inshAllah kocish bidaha karizmani cizmeremapteke getsin zeng vursun sene sen deynende
He tam.iyce azeri oldun sendePetrol turevi olan neft hemi. bizde de neft deyirler.
Bize gelin bizeAyy benim yashliligimda hayalim ama evimin onu bag bahce istiyorum yashlaninca oyle yere gideriz inshAllah
Menimde belim yaşamır.dünen başımda yaşamırdı.bugun geri döndü aramızaQızlar belə bir sual öyrənmişəm, biz hardan bilirik ki, yaşayırıq ? Hadi bakalım her kes cevaba
MirAy92
Judy_K
minik_prince
can09e
LeylaJ
S shemss678
SerAy12
HerSey_Guzel_Olucak
Unutduğum kimsə qaldımı : )
Gor nece gizli sohbetdise colde alirDünen deyrem aldın deyr yox.aptek bağlıydı.deyrem ayrı yerden al.deyr yox ordakı oğlan tanışımdı o getirir çöle ordan alıram
Sevirem Qusari ele yer istiyirem cay falan dian geyinib geliremBize gelin bizedeniz yoxdu ama dağlar var
Hemishe diirler yaxshidi yere dagilmadi goresen dogurdan vu qeder ziyanli bisheydiki?bes bu qeder ziyanli bisheyi nie icad eliyibler ushaglar boyukler agzina qoyur qoltug altina ya patlarsa men hemishe qorxmushame ondanQızlar dünen ne qeder sakarlığdan danışdızsa gece termometri sındırmışamAllah istedi yere dağılmadı.bu uje 2cidi
Yaa yüzmeyi öğrenn hem gebeliğinde de işine yarar.. yzümeyi bilmeyen pek sevmiyor denizi ama orda bulunmak bile yetiyor giremesen de bence.
hee anladım şimdii ben izlemedim onu Biz ufak tefek cinayetlere bakıyoruzeylülde başlayacakmış bakalım..
Şimdi de erkenci kuş var ona bakıyoruz..
Az ne qusar qaxSevirem Qusari ele yer istiyirem cay falan dian geyinib geliremhec birimizde birbirimize yaxin deyilikki bir gorushek gua koacalarimiz qoyacagda
He valla.dağılsa yığmağ mümkün deyil.bu defe deyecem elektron alsınHemishe diirler yaxshidi yere dagilmadi goresen dogurdan vu qeder ziyanli bisheydiki?bes bu qeder ziyanli bisheyi nie icad eliyibler ushaglar boyukler agzina qoyur qoltug altina ya patlarsa men hemishe qorxmushame ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?