Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oohhhh ne güzel benim yerime de çek havasını içinee içineeeee 4 5 günlük gittik yetmedi kuzum yaaa...
Cekiyorum ya Allah bu sene benim yuzume bakti havalar serin gecen sene drniz dumduzdu bu sene hep ruzgar hep dalga ama bizde bag evi deyil bina evi 11de kaliyorum arada balkondan bakiyorumda o kadar yakinki sanki kendimi atsam drnize dushecem

Cekiyorum ya Allah bu sene benim yuzume bakti havalar serin gecen sene drniz dumduzdu bu sene hep ruzgar hep dalga ama bizde bag evi deyil bina evi 11de kaliyorum arada balkondan bakiyorumda o kadar yakinki sanki kendimi atsam drnize dushecem
11.KAT mıı vuuv epey yükseek manzara süperdir..

Düz deyirsən keçən il çox isti idi, mən ağlamışdım neçə dəfə dözə bilmirdim istiyə. Bu il min Şükür Ma şa Allah yaxşıdır

11.KAT mıı vuuv epey yükseek manzara süperdir..
Evet kuzum 11 ci kat ama shey degil ya dusheyim vur debize gireyim oyle deyil merkezde yalniz manzara var sizin fazilet hanim evinin onu nasil deniz manzarali oyle:)))))bag evleri var burda denizin yaninda villalar cok pahali 600-700 min sizin parayla 1 milyondan fazla:////

Düz deyirsən keçən il çox isti idi, mən ağlamışdım neçə dəfə dözə bilmirdim istiyə. Bu il min Şükür Ma şa Allah yaxşıdır
He he cox Shukur hergun Shukur ediremki ne yaxshi hava beledi yoxsa neyniyerdim pashti 1 aydirda serindir 1 ay once men ölmusdum goturenim yoxuyduisti qaytaran adam nece olar sence hava yox her yer yapish yapish gezmeye gede bilmirsen ne gezmey afi cole cixa bilmirdin ancag evde otur bide evin olmuyan iyinden diksinmisense vay vay

hmm merkezde olduğu için girilemiyor mu yani? Güzel plajlarınız var mı? deniz güzel mi?
Fazilet hanım kim?
Off 1 milyondan fazla mıı nası yaniii? Nasıl villalarsa artık

hmm merkezde olduğu için girilemiyor mu yani? Güzel plajlarınız var mı? deniz güzel mi?
Fazilet hanım kim?
Off 1 milyondan fazla mıı nası yaniii? Nasıl villalarsa artık
Evet girilmiyo kuzumevet guzel plajlarimiz var hershey para paea cok veriyon guzel yere giduyon paran yoksa sade hicbisheysiz plaja gidiyonfazilet hanim ve kizlari dizisicok guzel villalar vAllahi normal ev yapsan kucuk 500 bine falan geliyo ben yuzmeyi bilmiyorum denizide sevmiyorum eshimde kiskanc biz ancak balik yemeye gidiyoruz o kadar

Benden iyi kim bilir : ) 9 ay yataqda, ən isti aylarda : (

Yaa yüzmeyi öğrenn hem gebeliğinde de işine yarar.. yzümeyi bilmeyen pek sevmiyor denizi ama orda bulunmak bile yetiyor giremesen de bence.
hee anladım şimdii ben izlemedim onu Biz ufak tefek cinayetlere bakıyoruz eylülde başlayacakmış bakalım..
Şimdi de erkenci kuş var ona bakıyoruz..

Ay onlarida izliyorumyokya drnizden tiksindiyim icin giremiyorum iyyyyy yurryim agzima geldi bilmediyim bi su icinde nevar ne yok belli degil ancak bag evim olursa kendimin hovuzu olursa girerim boyle yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…