- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.601
biz de dilek tutabilir müyüzArzu tutun görey)) ne vaxt sevineceysüz)
ahahahaha benim de tercüme yapacağım varmışş ikiniz de aynı şeyi söylediniz dilek tutun görek bakak nece vakit olacak dileğinizBiy eyni seyi yazmisik.ne burcusen sen?kim tutsun arzu?
biz de dilek tutabilir müyüz
Allah köməyin olsun İn şə Allah tez sağalEledime dunen bal lap berbad qriplerdeb deyilem sadece qiciglanir bashqa hecbeyim yoxdu dayiyla danishdim eleme dedi tebii sheyler ele bide sesim batib badhqa hecneyim yoxdu
Tutdum bileahahahaha benim de tercüme yapacağım varmışş ikiniz de aynı şeyi söylediniz dilek tutun görek bakak nece vakit olacak dileğiniz
Masallah olsun o qeder sey yazilibki kacirmis ola bilirim basim qazan oldu sizin yerinizd bu sohbet uzandiqca uzanirMene yorum yazmadın
Kiz yavas vur basim agryr onsuzdaMene yorum yazmadın
Ayyyy yekun fikrim kudacim sakarlik insanin ozunden asilidir bizim sohbetimiz vehshilik olmuyub sakarlik olub qaldi bacima seslenmeyimize bu leqrbin vir derinliyi yoxduki tesekkur ediyorum gozel fikirlerincunLenet şeytana. Uje heqiqeten de söhbetin mesasızlığını anladım. Eyer qarşında bir insan seni anlıyırsa onunla söhbeti davam etdirersen. Ama uje mende olay koptu. Demekki sen heç anlamırmışsan çatdırmaq istediyim fikri. Haliyle tartışma da menasızlaşdı. Yekun fikrimi diyirem sakarlıq insanın özünnen aslı deyil vehşilik ise insanın özünnen aslıdı. Men sadece bacıva her ne olursa olsun ele müraciet eleme demek istedim yene de öz seçimindi tebiiki. Birde dönmiyecem bu konuya.minik_prince
Kiz yavas vur basim agryr onsuzda
Neye?ne yazmsan onu bula bilmremkiAllah şefa versin.
Mene yorum yazmadın
Neye?ne yazmsan onu bula bilmremkitez tez oxuyub kecmsem
Allahim triplere bak
Kac aylik arkadadiz simdimi sevdin? sevdim seni kızzzz... Birebir eyni şeyleri yazmışıq kalp kalbe karşıymışşş bazı kişiler de baksın bakalım insanlarla uyumsuz benmiymişim adı lazım deyil baş harfi A
Kac aylik arkadadiz simdimi sevdin?men oglaq burcuyem hamiyla yola gedirem
Sen get testivi eleSizin bu muhabbetinizden içim şişdi artığ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?