Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm şimdi oturdu kuzumm ,,

Dikkat önemli tabii, bir şeylere dikkat etmek lazım gelir oturduğun yere koyduğun yere bakmak gerek...

Ama gel gör ki kardeşim için de bunu demem yanii..

insanlık hali herkesin başına her şey gelebilir... Bugün yürüyorum fakat yarın yürüyebileceğimin garantisi yok...

bir sakatlığı var mıı, yoksa sakarlığından dolayı mı diyorrsun Aytencimm.. ?

Kiz bayag Nusiyede yazdim men colaxi pis menada demirem men ancaf qirip token menasinda direm sende yazmizan sakar yox daha kotu anlamda topal duzeltdinde sen lap

Aaaaa dogurdan sence menim sakar olmamagim anormalligdi?Allah guldursun seni bu xeste vaxti guldum bayahec bu sihbetin uzatmaginin menasi bele qalmadi seliqeli olub neyise qirib tokmuyen biri anormalsabu arada hekimlik sohbetini sen ozunden bilirsenki ciddi ciddi dedimki hekimliysiz vAllah sozum yoxdu mat qaldim

Bu söhbetin yekununu qoyaq. Seherden menasızca uzandı menasızca da uzanmağının sebebi Aytenin meni heç başdan anlamamasıymış mene indi çatır o. Ayten men sakarlıq diyende qab qacaq qırmağı neyise dağıtmağı nezerde tuturam sense çolaqlıq deyende vehşiliyi nezerde tutursan. Raylı şkafları çırpmaq feni şkafa tullamaq qapını berk çırpmaq. Bu sakarlıq deyil ay başuva dönüm bu vehşilikdi bizim dediyimiz anlatmaq istediyimiz tamam başqa şeylerdi. Men qabı stola düzende uzaqdan diyanım tulluyum elbette sınacaq. Ama ehtiyatnan getirmey istiyirseb ya götürmey istiyende elinnen sürüşür nese olurda düşür yere. Bu uje ayrı mesele. Sen dediyivi düzeltmek olar. Qızın hele 19yaşı var o bunları qesden edirse anan alsın eline sopayı size elediyi muammeleni elesin. Evlenene qeder sennen de titiz seliqeli olacaq (çünki sen sakar olacaqsan o ayrı). Bilerekden elemirse yani burdaki sennen başqa herkes kimi, ona artık diyicek bişey yok geçmişler olsun minik_prince

K

Kiz bele desene demekki sendede olub duzele biler he ama bu da anormal hal deyil
Elbette ay Allah cox shukur bir yazdiki duzele biler ay nasil sevindim anlatamam qizlsr yazir duzelen deyil insanin ozunden asili deyil axi sohbetin evvelinde yazmishdim ushagligda anamin hansi doyme usullariynan duzelmishik

Stress edirsen qab gorende ondanhec yetr normal bakim ufff uje halim qalmafi bigim qalib hele://///

Ay qız ciddi ciddi dedin demirem ee. Nermin demiş sen başdan başqa şey diyirsen biz başqa şey. Biz ik diyirüy sen bik diyirsen. Didiyivi de yeridirsen. Nermin yazdı axır ki. Yoldaşınnan bacın bile bile ehtiyatsız eliyirler biz dediyimiz ise 80-90% insanda görülen haldı.

tökmesinn kırmasın dediğin için anormal diyor bence
kırıp tökmediğin için değil..
neyse evet uzatmağın anlamı yok hele bi bakın herkesin fikrine kimse karışamaz...
Kültür farkı, eğitim farkı, her yerde var... Aile içinde bile var kaldı ki her yerde olar
Ama konuşmak güzeldir İletişim her şeydir...

Elbette ay Allah cox shukur bir yazdiki duzele biler ay nasil sevindim anlatamam qizlsr yazir duzelen deyil insanin ozunden asili deyil axi sohbetin evvelinde yazmishdim ushagligda anamin hansi doyme usullariynan duzelmishik
Kiz niye duzelmrki?omur boyu qab qacaq qiracaq deyilikki ama qab qirmaqda qeyri adi hadise deyil ola biler.şok olacakda hecne yoxdu burda ne varki?

Yok kuzum sohbet nereye gitti sakatligi yok cok Shukur lakabi ailemizde sakar olarak kaldi yani sakat degil sakar azerice colax sen sohbeti tamamen yanlish tarafdab anlamishsin sohbet surekli kab kacak kiran eline ne goturse kiran kapilari cirpan boyle bisheyden gidiyodu bendr diyorumki o insanin kendi elinde olan bishey dikkatli olursa kirmaz ama Nemish diyoki hayit insanin elinde drgil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…