- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.561
Quzum şirədirsə onu deyə bilmərəm, bal olsaydı səhər axşam yeyin deyərdim
hmm şimdi oturdu kuzumm ,,Canım Ayten kız kardeşine bişeyleri kırıp döktüğü için sakar diyor. Ama sakar değil de topal gibi. Daha bi kötü anlamda. Bende dedim ki niye öyle söylüyorsun onun elinde olan bişey değil ki. O da ona itiraz ediyor bişeyleri kırıp dökmemesi insanın elinde olan bişey diyor. Daha dikkatli olmalı ki kırılmamalı diyor. Ben hiç çatal bile düşürmedim yere diyor. Bende ondan aana sordum sen de bizim gibimisin yoksa Ayten gibi mi
Kiz bayag Nusiyede yazdim men colaxi pis menada demirem men ancaf qirip token menasinda direm sende yazmizan sakar yox daha kotu anlamda topalCanım Ayten kız kardeşine bişeyleri kırıp döktüğü için sakar diyor. Ama sakar değil de topal gibi. Daha bi kötü anlamda. Bende dedim ki niye öyle söylüyorsun onun elinde olan bişey değil ki. O da ona itiraz ediyor bişeyleri kırıp dökmemesi insanın elinde olan bişey diyor. Daha dikkatli olmalı ki kırılmamalı diyor. Ben hiç çatal bile düşürmedim yere diyor. Bende ondan aana sordum sen de bizim gibimisin yoksa Ayten gibi mi
Aaaaa dogurdan sence menim sakar olmamagim anormalligdi?Allah guldursun seni bu xeste vaxti guldum bayaSen bize anormal muamelesi elediyin üçün men sene ele yazdım. Ve sözümün üstündeyem. Yazmısan hamınız hekimliysiz. Mende başa salıram ki axının tersinr üzürsense o demek deyil ki sen düzsen. İndiye qeder elinden bir şey düşmüyübse de o demek deyil ki düşmüyecey. Bax men sene başa salıram. Meselchun neyese cox fikirli oldun ya da stressli esebi. Elinden birşey saldın. Kimse de eşitdi geldi yanıva ne diyeceysen? Diyeceysen ki bilmeden oldı. Cunki bilerek olmur onsuzda. (Sohbet bile bile cırpmaqdan qırmaqdan getmir. Nermin demiş bu vehşilikdi.) Sen elememisense o demek deyil ki elemiyeceysen hec vaxt. Bu ola biler yani. Olan şeydi. Eşşi neyse. Kef ele. Baglıyag bu sohbeti)
Onda elə belə çaynan zadnan mürəbbə əvəzi için getsin. Məncə bir xeyri olmaz onun şəkərdir də, nə bilim çətin oldu bir şey deməkŞiredi diyesen bal deyil
Kiz bayag Nusiyede yazdim men colaxi pis menada demirem men ancaf qirip token menasinda direm sende yazmizan sakar yox daha kotu anlamda topalduzeltdinde sen lap
Elbette ay Allah cox shukur bir yazdiki duzele biler ay nasil sevindim anlatamam qizlsr yazir duzelen deyil insanin ozunden asili deyil axi sohbetin evvelinde yazmishdim ushagligda anamin hansi doyme usullariynan duzelmishikK
Kiz bele desene demekki sendede olub duzele biler he ama bu da anormal hal deyil
Stress edirsen qab gorende ondanOxuyub başa düşdük. Nolub hara hazırlaşırsan qaş qalırsan dırnaq kesirsen kişisel bakım)))
Neynirem seni menim gül kimi qudam var :) diyirsene diqqetli qoysa fikri orda olsa salmaz. Men en çox ele salmışam. Qabları yuyub qoymuşam silib yığmışam qırağa indi şkafa yığmalıyam. Asta asta götürürem içimde de dua eliyirem Ay ALLAH nolar düşmesin qoyum sakitce yerine derken düştü bile
Ay qız ciddi ciddi dedin demirem ee. Nermin demiş sen başdan başqa şey diyirsen biz başqa şey. Biz ik diyirüy sen bik diyirsen. Didiyivi de yeridirsen. Nermin yazdı axır ki. Yoldaşınnan bacın bile bile ehtiyatsız eliyirler biz dediyimiz ise 80-90% insanda görülen haldı.Aaaaa dogurdan sence menim sakar olmamagim anormalligdi?Allah guldursun seni bu xeste vaxti guldum bayahec bu sihbetin uzatmaginin menasi bele qalmadi seliqeli olub neyise qirib tokmuyen biri anormalsa bu arada hekimlik sohbetini sen ozunden bilirsenki ciddi ciddi dedimki hekimliysiz vAllah sozum yoxdu mat qaldim
tökmesinn kırmasın dediğin için anormal diyor benceAaaaa dogurdan sence menim sakar olmamagim anormalligdi?Allah guldursun seni bu xeste vaxti guldum bayahec bu sihbetin uzatmaginin menasi bele qalmadi seliqeli olub neyise qirib tokmuyen biri anormalsa bu arada hekimlik sohbetini sen ozunden bilirsenki ciddi ciddi dedimki hekimliysiz vAllah sozum yoxdu mat qaldim
Ureyin nece rahat edir quzum ama gerek eliyeydin yaaaaaaaaYox elemiyecem12sinnen sonra
Sağol kız) burda türk arkadaşımız da var) sen de katıla bilirsin)azei degilim ama ezerice yazisina bayılıyorum yaa
Tesekkurler canim.aramizda turkde varazei degilim ama ezerice yazisina bayılıyorum yaa
azei degilim ama ezerice yazisina bayılıyorum yaa
Arzu tutun görey)) ne vaxt sevineceysüz)Bi türk arkadaşımız var bizimle takıla takıla söktü azericeyi :) sen de katılabilirsin
Elbette ay Allah cox shukur bir yazdiki duzele biler ay nasil sevindim anlatamam qizlsr yazir duzelen deyil insanin ozunden asili deyil axi sohbetin evvelinde yazmishdim ushagligda anamin hansi doyme usullariynan duzelmishik
Yok kuzum sohbet nereye gitti sakatligi yok cok Shukur lakabi ailemizde sakar olarak kaldi yani sakat degil sakar azerice colax sen sohbeti tamamen yanlish tarafdab anlamishsin sohbet surekli kab kacak kiran eline ne goturse kiran kapilari cirpan boyle bisheyden gidiyodu bendr diyorumki o insanin kendi elinde olan bishey dikkatli olursa kirmaz ama Nemish diyoki hayit insanin elinde drgilhmm şimdi oturdu kuzumm ,,
Dikkat önemli tabii, bir şeylere dikkat etmek lazım gelir oturduğun yere koyduğun yere bakmak gerek...
Ama gel gör ki kardeşim için de bunu demem yanii..
insanlık hali herkesin başına her şey gelebilir... Bugün yürüyorum fakat yarın yürüyebileceğimin garantisi yok...
bir sakatlığı var mıı, yoksa sakarlığından dolayı mı diyorrsun Aytencimm.. ?
Biy eyni seyi yazmisik.ne burcusen sen?kim tutsun arzu?Arzu tutun görey)) ne vaxt sevineceysüz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?