Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üç yandan qırarıq heç nə olmaz : )

He telim sondu cavab yaza bilmedimhec men senin qizivi alaramki?dushunuremde 20 il sora oglum senin qizivi tanish edir menimleoglum men sevgi adamiyam ama onun anasitla yola gede bilmerem curuder menibotuk boyuk danishmiyag:)direshen men deyulki nen sadece size basha sala bilmirrmki siz istesez fuzele bileceysiz demek mende birdrn bire bele olmamidham sehetdr yszmishfim anbem canimiza okurdu ama haqliydi elimden nese dushende ya haraninsa qapisini cirpanda diirdiki fikrin hardadiki senin bacib dushunurdumki fuz deyir fikrim kuecede ushaglarin yanindafifikrim aglimda olanda hecneyi qirmirdim cirpirfim ve duzeldim oba gore siz neyuse elinize goturende men bunu sagsalamat aparmaliyam fiib diqqetnen qoysaz duxeleceysiz bu arada dirnaglarimi kesmishem herflere fikir vermeyin

tam olarak anlayabildim mi emin değilim, ben de sana soracaktımm neyi bölüşemediniz aytenle diyee.. kısaca alabilir miyim tercümeyi :)

Canım Ayten kız kardeşine bişeyleri kırıp döktüğü için sakar diyor. Ama sakar değil de topal gibi. Daha bi kötü anlamda. Bende dedim ki niye öyle söylüyorsun onun elinde olan bişey değil ki. O da ona itiraz ediyor bişeyleri kırıp dökmemesi insanın elinde olan bişey diyor. Daha dikkatli olmalı ki kırılmamalı diyor. Ben hiç çatal bile düşürmedim yere diyor. Bende ondan aana sordum sen de bizim gibimisin yoksa Ayten gibi mi

Dogurdan sizde olani normal mende olani anormal kimi qebul edirsiz?ciddi sorushuram ya he ya yox????her shey insanin ozunden asilidi men bunu done done direm insanin ozunden asili olmasa men kocami duzelde bilmezdim herhalda
Sen bize anormal muamelesi elediyin üçün men sene ele yazdım. Ve sözümün üstündeyem. Yazmısan hamınız hekimliysiz. Mende başa salıram ki axının tersinr üzürsense o demek deyil ki sen düzsen. İndiye qeder elinden bir şey düşmüyübse de o demek deyil ki düşmüyecey. Bax men sene başa salıram. Meselchun neyese cox fikirli oldun ya da stressli esebi. Elinden birşey saldın. Kimse de eşitdi geldi yanıva ne diyeceysen? Diyeceysen ki bilmeden oldı. Cunki bilerek olmur onsuzda. (Sohbet bile bile cırpmaqdan qırmaqdan getmir. Nermin demiş bu vehşilikdi.) Sen elememisense o demek deyil ki elemiyeceysen hec vaxt. Bu ola biler yani. Olan şeydi. Eşşi neyse. Kef ele. Baglıyag bu sohbeti)

Meselen maqnitli olan surmelerimi bagliyanda cirpmagini heyatim ya yavadh bagla yada qalsin ozu gefir yavash yavash demeynen duxeltdim,sora bisheyi getirende stolun ustune qoymag yerine dangafurung atmagi feni dabk fie shkafin icine atmagi yeni eyni shey oda dangafurung neyise yerine qoyanda harasinisa catlardi Shykurki duxeldi

K
Kiz bele desene demekki sendede olub duzele biler he ama bu da anormal hal deyil

Oxuyub başa düşdük. Nolub hara hazırlaşırsan qaş qalırsan dırnaq kesirsen kişisel bakım)))
Neynirem seni menim gül kimi qudam var :) diyirsene diqqetli qoysa fikri orda olsa salmaz. Men en çox ele salmışam. Qabları yuyub qoymuşam silib yığmışam qırağa indi şkafa yığmalıyam. Asta asta götürürem içimde de dua eliyirem Ay ALLAH nolar düşmesin qoyum sakitce yerine derken düştü bile

Yox esebleshmedim sadece cox maragli geldiki dogurdan ele dushunurmu die?men o oglaqla tam 20 il bir yerde qalmisham her wiz ana yola getmir diib teselli vermishem ozume qaynanamda oglaqdi ama o normal oglaqlar kimi xeste titizci deqiqci deyil sohbet qaynanaynan yashamagdan getmirki bilirem problemler olur ama qaynana demirki ay bala heryeri cirpa cirpa gez menim bacim qaynabayla yashiyir ele ozum yashamish kimiyfim nece iliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…