Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mene bax bir sheyi dushunki men ushag istiyirem ve istesemde istemesemde bunu etmeliyem buna mecburam ama kixava ozuvu istekli goster ne bilim gozel gecelikler al viraz kinolara bax gir quzlar nece yaxinlashir ne bilim ferqli bisheyler ele senede maragli olacag

Çolaq nöş diyirsenki doğurdan eledi yoxsa mecazi menada diyirsen? ele deme her insan bit xasiyetdedide onun da özünnen aslı deyil belkede men de eleydim ona göre indi çetinlik çekirem
Colax ne menada direm neye el vurdu qirandi evde bishey axtardin surmeni acsin abratka surmeni bir yerine iteliyerki shkaf 2 saat silkelenerozunden asilidi daha diqqetli ola biler seliqeli ola biler direm ona Allah uzumuze baxsin o qaynanali eve dushmesin yoxsa yazib mamami hergun sohbete cagirarlar

Geceliklerim var geyinirem de. Nece yaxınlaşmağı da bilirem)) tek derdim yadıma düşmemeyidi.içimnen gelmemeyidi. Uşağa göre yox onun özüne görə biryerde olmaq istiyirem uşağa göre onsuzda o yaxınlaşanda oluram. Çözüm bulucam ama inşaALLAH

Onu mene yeni evli olanda axintim variydi hekim demishdi bir 10 gun gel senin kimi gunune en az 15 vermeliydim evdekiler dedi tampondu mende bibimqizlarinda gormushdum qorxurdum gedib elemedim gelen ay uziye dushmeye gedende hec hekim menden sorushmafi nie gelmedin goturdu derman yazdi be zalimin qizi bunu kecen ayda yaza bilerdinde tutfu qatig tuafi ayran sohbeti

Elbette hekimler ozleride diir hekim mene demushdiki ayten cavansizda bacarirsuz hergun olun mende drmishdim bes kalite sohbeti gulmushduki elvet bir qocasi koru esaynan gedib tapacag oralari ne kalite

Onda sen ona deynen hergun yaxinlashsin :)

Men de eleydim. Qaynanamın evinde neçe dene qab sındırmışam. Xalçasının üstüne qaynar yağ töküb yandırmışam. Bu mennen aslı olan şeyler deyil. Söhbet diqqetden de getmir. Elebil elme ne alırdım tuta bilmirdim deyirdi yere. Nifret eliyirdim ele olmağıma. Teze evli teze aile heyecan yimey.bişirende göresen nece.çıxacaq stresi falan meni o veziyete getirmişdi. Sana göre hava hoş qaynanalı evde olmamısan bilmirsen) men uje 6aydı ayrıyam 1dene de qab sındırmamışam hele. Orda 1ilde day neçe dene qab sındırmışdım ALLAH bilir(

Ay qizlarrr sabahiniz xeyirnecesiz?menim nurtpou kimi bir oskureyim var dunen bogazim dehshet qiciglanirdi oskure bilmirdim bugun cehennem oskururem ama sesimde batibhamishlar ozunuzu qoruyun ha menimki cimib kondisionerin altinda zadda yatmiyin duzdu hemin gun haca soyuguydu pencerini acmishdim gece yuxulu olub kocama kondini yandirtmisham 4 ay ozumu gul kimi qorumushdum indi ettim hersheyin icine

Demen o ki çolaq zad dime uşağa. Özünnen aslı olmuya biler. Bide qınama başıva geler

Sohbet qaynanali evden getmirki quzum bu axi subay qizdi ata evindede beledi ne heyecan var ne stress:)))))sadece ananin boyutmeyinden asilidir kim ne deyir desin men bunun icindeyem canli shahidiyem anam bilirsen bizi nenirdi oxluv qirmag diyim bicagnan yandirmag diim mashaynan cimdik tutmag diim bidefe bisheyi qirirsan ya seliqesiz edirsen ana seni yandiranda uje 2 ci defe elin ese ese edirsenki anam meni vir defe cirpib bunun ustunde menim bacimsa mamam diib ushagdi hecne olmaz indi ozunu esev bogurki bu nece qizdi diirem eh men sene vaxtiynan diirdim 1-2 dene ona ilishdir diirdin poxuvuzu yiyin be bele bele olurda hershey

Demen o ki çolaq zad dime uşağa. Özünnen aslı olmuya biler. Bide qınama başıva geler
O qinama bashuna geler die bishey yoxfu menimde elimden nese dushe biler ama indiye kimi 1 dene qashig bele yere salmamisham shkaflarin qapisini cirpagimcun yeqin deli olmagim lazimdir seliqesizde mumkunsuz bisheydi men ve pintilik sen meni heyatda tanisan ish gormeyimi gorsen sen xestesen diersen

Aha vot, özün diyirsen. Anon ele böyüdübse o qızın suçu nedi. Suç onu erköyün böyüden anandadı. Uşaqlar arasında ayrıseçkilik heç yaxşı şey deyil. Menim anam Aytene de mene de eyni cür davranıb. Ayten mennen bir yaş böyüy olduğuna göre özümü daha çox uşaq kimi aparırdım çox vaxt işleri ona gördürürdüm. Gerçi indi peşmanam o şeylerimçün ama neyse) yani çolaqlığa gelirem ki, Ayten de men de eyni muammele görmüşük ailemizden ama o menim kimi sakar deyil. Sakarlıq insanın özünnen aslı olan şey deyil yani bına göre bacıvı günahlandırmamalısan. Qaynana söhbetini ona göre dedim ki dedin qaynanalı eve düşmesin. Ama men ata evinde de beleydim çox qab stekan sındırmışam buda mennen aslı deyildi. Çox şükür ki keçdi indi ele deyilem

Judy_K qinama badhina geler var prosdo bu sohbete yoxdu diimde birazdan sicrama ustume

Seliqesizliyi demedim başıva geler. Çolaqdı dedin ona göre dedim ki sene de ola biler bu qab qacaq salıb sındıra bilersen o qız götürüb çırpmır ki yere. Elinnen düşür. Senin de ola biler. Anormallıq mende deyil burdaki qızların hamısı belkede ömürlerinde bir dene de olsa stekan qab sındırıblar. Anormallıq sendedi ki bidene qaşıq da salmamısan yere. Ama yakındır. Söyliyim de.

Bilirsen nie kecdi hershey ozuvunda ehtiyatla ishledirsen degishmisense demekki bu senden asili olan bishey olub

Anormalligim seliqeli olmagimdadir

minik_prince biz ne qeder de zidd insanlarığe ay qız. Burda heç bir qıznan bu qeder zidd gelmir fikirlerim. Sen ne bürcüydün unutdumm
Herr heddinden artig menim dunyada trk yola getmediyim insan sensen desem inanarsan?men o diyirlere diliynen ilani yuvasindan cixardar o sozu mencun diibler bunu men demirem etrafimdakilar diir luboy insanla fil taparam danisharam bidene senle danisha bilmirem nedeninide bilirem cunki sen buga sehv olsan bele men duzem diib direshenlerdensen bidene ele insanlara sebrim catmir senin xetrivi cox istiyirem desem uzuve demekki kimi olmasin sevmirem bele sheyleri ne qeder vaxtdi biryerdeyik alishkanlik olfu artiq ama yola gedr bilmirikdolca sevecanam men

Balı yoldaşıma iş yoldaşı verib. Cöke balıdı öz heyetlerindendi. Yiyende hiss eliyirsen temiz bal olduğunu. Yağı da satırlar da canım
Quzum belə pis çıxmasın, təmiz yağı, balı bilənəm ona görə soruşdum. Bir dəfə kərə yağı aldıq təmiz çıxdı, saf yağ idi. Bir dəfə aldıq hiss etdim ki, qatqılıdır. Yoldaşıma dedim getdi dedi, danmamışdı, demişdi ki, qardaş bizə də elə gətirilir, ona görə soruşdum əgər bal dediyin kimi təmiz baldırsa yüz faiz əminliklə deyərəm ki, bal və qoz təsir edib sənin yoldaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…