Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cox sagol canim, sistem eleyim men en yaxsisi cunki yemek de yeye bilmirem yediyimi de qaytariram usag yaziqdi. Men ozum durmuram ki o vaxti, qaytarmagim gelir ona gore oyaniram yuxudan medem dewilir ele bil.

Cox sagol canim, sistem eleyim men en yaxsisi cunki yemek de yeye bilmirem yediyimi de qaytariram usag yaziqdi. Men ozum durmuram ki o vaxti, qaytarmagim gelir ona gore oyaniram yuxudan medem dewilir ele bil.
Yox ushaga gore natahat olma hekim mene demishdi onsuzda onun senin yemeyive ehtiyaci yoxdu ama ozuve ziyandi haldan hereketden dushursen ona gore zorlada olsa ye qaytarsanda hecne olmaz menim qaynanam hemishe mene diirki ayten sevmediyin sheyleri yeme ureyin istiyen yemekleri ye hecne olmaz 10 deq sora qaytar ama ye duzdu helede oyreshe bilmemishem ne iylere ne yemeye ama neyniyek bizden asili olan bisheu deyilki

Yemeye caliwiram, yagli yeye bilmirem sup souz falan, lavas pendir, salat yeyirem. Bir de quzum urek doyuntusu necemci hefteden uzide gorunur? Hekimim dedi 7 ci heftede gel urek doyuntusune baxaq mende de hele 5 ci heftedi.

Yemeye caliwiram, yagli yeye bilmirem sup souz falan, lavas pendir, salat yeyirem. Bir de quzum urek doyuntusu necemci hefteden uzide gorunur? Hekimim dedi 7 ci heftede gel urek doyuntusune baxaq mende de hele 5 ci heftedi.

Can onda teqvimivi düzeltmelisen burda 10cu hefte gösterir

Menim bawim cixmadi e quzum girdim qurdaladim cixdim. Harda gorsenir ki?))
He baxdim yene canim, demeli orda deyir tahmini dogum tarihi bebegin men de 10 mart yazdim ele hesablayib, menim 2 uwagim da 8 ayliq dogulublar, ele ozum de 8 ayliqam)) ona gore bunu da hesabladim 8 aydisa martin evveline dusur 9 ay olsa aprele. Duzeliw etdim))

Ayqizlar hekim mene 4 vitamin yazib.gunde 4 vitamin dermani atmaq cox deyil?belke ona gore esirem men pis tesir gosterir. Dufastonda icirem.gunde 4 defe yemek yeyrem dufastonjda 2 defe icirem deye 4 yemeye 6 dermani sixisdiriram.
Quzum mende gunde 2 defe duphaston, 1 defe vitamin, 1 defe fol, 1 defe trombo as, 1 defe prolaktin ucun adi yadimda deil, 2 defe wam qoyuram, uselik urekbulanmaya gore derman icirem

Duz zamaninda diyib:)))mene heckim dememishdi tesadufen 7 de getmishdim tam vaxti 7 dir :))

Quzum mende gunde 2 defe duphaston, 1 defe vitamin, 1 defe fol, 1 defe trombo as, 1 defe prolaktin ucun adi yadimda deil, 2 defe wam qoyuram, uselik urekbulanmaya gore derman icirem
HerSey_Guzel_Olucak delidirde biz Shakomuz ele bilir coxdu hamiya yazirlar bi rahatlashda sen mende gun erzinde 6 dermani yerleshdirirem eutirox seher saat 9 da gunde 2 defe omega3 gunde 2 defe kiranditil gecede aspirin kardio ozde qaytaran insancun bilsen bunlari icmek nece eziyyetdine qeder qaytarmalarin bashlamiyib dermanlarivi ic qutar

He elemi nebilime aytum tedirgin oluram yatdim duzrldim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…