Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Caaan ALLAH kömek olsun.
İnşaALLAH başımıza gelse de bilsek :)

Özü rus sektoru oxuyub? Rus dilini ne seviyede bilir? :)
Yox rus sektoru oxumayıb, amma yaxşıdır ruscası. Məktəbdə rus dili dərsini yaxşı oxuyub. O kino, veriliş, heyvanlar aləmi hər şeyə rus kanallarında baxır. Rasiyada da olub bir vaxt. Yəni dərsi uşağa başa salmaq anlamında soruşursansa başa sala bilər, amma nədən bu qədər qarşıdır bilmirəm.

Menim kocacim axi powrdu:))))) yazig kocam menden beter ishcilerin bishirdiklerinin dadina baxmagdan daha yemek gormeye gozu yoxdur
Sənin kocan nədir quzum, poverdi ? Düz anlamışam ? Kef edərsən onda sən, mənim kocişim yumurta yağa sala bilmir : ) düz deyirəm ha zarafat eləmirəm, bacarmır : (

Sənin kocan nədir quzum, poverdi ? Düz anlamışam ? Kef edərsən onda sən, mənim kocişim yumurta yağa sala bilmir : ) düz deyirəm ha zarafat eləmirəm, bacarmır : (
He can powrdu:)))kef etmirem cunku ebde yemek bishiren deyil hemde onda avropa metbexidir ara sira krivetka hazirlayirdi evde onuda hamish qalandan hazirlamirki netde gorub hamishlara olmaz:)))))))

Nece tembelsizeeeeeeeeeeebe men nie saat 7 den dururameee durunda sizde axi men darixirammmmmmmmmm
Quzum gece yatiram ki hec(( her gece eyni vaxtda qusuram, saat 3 de, yuxum qacir sonra, bu gunde ele oldu sonra yatdim 5 de durdum getdim tualete otaga girende gozum qaraldi ele yoldawimi sesledim deydim yere uzume su vurdu eledi birteher qaldirdi yataga meni. Indi de durmaq isteyirem yene ele oluram. Hekimle daniwdim sistem yazdi((( tezyiqim normaldi, yegin qanim awagidi ya da qusmaqdan halsiz duwub bedenim.

Caaaan Allah komeyin olsun calish yat ozuvu oyreshdirme hergun o vaxt durmaga sora 9 ay elede cekecek....qaldi yixilmagiva dogurdanda qaytarmagdandir mendede ele olur esirem elim ayagim boshalir gozlerim qaralir menede sistem yazmishdi 10 gunluk ama vurdurmadim dozerem diib inadci cixdim birazda yoldashim meni qaza getirdi sagolsunama bilsemki 10 gunluk ne bilim nece gunluk sistem meni taaa dogusha kimi urek bulanmami qusmagimi kesecek vurduraram ama kesmir yeniden bashliyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…