- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.281
Yox agrilarim yoxdu menim problemimve helede duzelmek istemirem bi terefdende bu havalar meni depresiyaya salir qish istiyirem soyug istiyirem ushusem belke ozume gelerem biraz mamamgile getmekden bezdim uje sabah sabah mene sual verdin hep shikayetler tebiiki cox Shukur Allahima lap pis gunde olanlar var benim shikayetim kendi kendime
Bax mense en cox bundan qorxuram test eliyib pozitifi negatifi gormursen ama ozun ozuvu umidlendirirsen birazcix onda adam daha cox pis olur ozumden biliyom elemirsense dushunmede hec belirti axtarma yaxshi olar inshAllah
Ayyyy o qeder cox gettimki demek olarki yox ele hergun ordayam nagdi heftenin 5-6 gunu mamagildeyem 1 gunude bacim gilde adam bezmek yoxa utanir uje oda evdekilerden yoxa papagilin evi heyet evidi qapimizda yigishib oturan 20nefer siqan qonshularin baxishindan utaniram axi onlar bilmir men pisem die mamamgile gelirem indi ele bilirler keyfimden gedirem az buda gua ere getdide hergun burdafi deyirler arxamcaAaa deliye baxe diyir mamamgile getmekden bezdim :) mende arzusundayam eksine Hergün getmey istiyirem
Qaytarmaqdaki heçde ALLAH kömey olsun. Yox ne şikayetler söhbetdide eliyirik içimizi tökürük
Yox can her teref edir .deden babamda edib )Hər halda Bakı tərəfi edir bunu, mən burda yaşasam da, Bakıdan deyiləm ona görə bilmirəmdenerim mutlaka
He deme demeBurda da sana katılıyorum :) en çox zidd fikirli biz ikimizik burda. Ama nedense bugün eyni fikirleşirik. Kafamıza taş yağacak
100 faiz deyrlerAyyyy o qeder cox gettimki demek olarki yox ele hergun ordayam nahdi heftenin 5-6 gunu mamagildeyem 1 gunude bacim gilde adam bezmek yoxda uatnir uje oda evdekilerden yoxa papagilin evi heyet evidi qapimizda yigishib oturan 20nefer siqan qonshuladin baxishindan utaniram axi onlar bilmir men pisem die mamamgile gelirem indi ele bilirler keyfimden gedirem az buda gua ere getdide hergun burdafi deyirler arxamca
Mamam ishdiyirde hemde ayagi qirilandan sonra cox geze bilmir tez yorulur ona gore mecbur men gedirem ushag olsa 2-3 il getmiyecem oyanlaraQ
100 faiz deyrlerkiz takma bir gun sen get bir gun mama gelsib
elaleHe deme dememen ayshenin test elemiyini ona gore istiyirem yoxsa ona gozlemek rahatdisa esla qarishmag mene dushmez hec xoshlamiramda kimese diim elede falan bidene shelaleye diirdim ele
Kiz vaxtin olacaaqki gedeseb?Mamam ishdiyirde hemde ayagi qirilandan sonra cox geze bilmir tez yorulur ona gore mecbur men gedirem ushag olsa 2-3 il getmiyecem oyanlara
Ayyyy o qeder cox gettimki demek olarki yox ele hergun ordayam nagdi heftenin 5-6 gunu mamagildeyem 1 gunude bacim gilde adam bezmek yoxa utanir uje oda evdekilerden yoxa papagilin evi heyet evidi qapimizda yigishib oturan 20nefer siqan qonshularin baxishindan utaniram axi onlar bilmir men pisem die mamamgile gelirem indi ele bilirler keyfimden gedirem az buda gua ere getdide hergun burdafi deyirler arxamca
Men taparamS
elale
Kiz vaxtin olacaaqki gedeseb?
Yox fikir vermirem elbette onlara ne 2 cisideki mecburamda nenim evde ac acina oturum ya ureyim tek getsin tek gelsin:)eshitmemishem eshitsem paylarini vererem ama gozel baxishlar var haaa duz uzlerine baxiram belke utanib gozlerini cekeler kiprik qirpmirlare hecAnasının evidide onlara ne qalıb. Gijdilere. Fikir verme sen. Men voobşe arxamca danışanlara fikir.vermirem. Mükemmel bele olsan danışacaqlar.
Hahaha narahat olma canım.heç heleki ümidlenmirem istiyrem tez olım qutarımHahah caaan teki ele olsun inşaALLAH :) onu bayaq men de yazmaq istedim sene ama dedim ALLAH elemesin çıxmasa heçne dime ki hamıda işe yaradı mende yox :) inşaALLAH seninçün de hiss elediylerim doğru çıxar :)
Eslinde ümidlenmirem.gözlüyrem ki tez olsun qutarsın.çünki tek terefli ağrım var onun ujbatınan eyile bilmirem iş göre bilmirem.heç olmasa adrt olsam rahatdanaramBax mense en cox bundan qorxuram test eliyib pozitifi negatifi gormursen ama ozun ozuvu umidlendirirsen birazcix onda adam daha cox pis olur ozumden biliyom elemirsense dushunmede hec belirti axtarma yaxshi olar inshAllah
Qaynangil bes ora niye getmirsen?Ayyyy o qeder cox gettimki demek olarki yox ele hergun ordayam nagdi heftenin 5-6 gunu mamagildeyem 1 gunude bacim gilde adam bezmek yoxa utanir uje oda evdekilerden yoxa papagilin evi heyet evidi qapimizda yigishib oturan 20nefer siqan qonshularin baxishindan utaniram axi onlar bilmir men pisem die mamamgile gelirem indi ele bilirler keyfimden gedirem az buda gua ere getdide hergun burdafi deyirler arxamca
Yox fikir vermirem elbette onlara ne 2 cisideki mecburamda nenim evde ac acina oturum ya ureyim tek getsin tek gelsin:)eshitmemishem eshitsem paylarini vererem ama gozel baxishlar var haaa duz uzlerine baxiram belke utanib gozlerini cekeler kiprik qirpmirlare hec
Sabahin xeyi
Nə bilim quzum, mən çox istəyərəm, amma mən istəməklə də deyil. Gərək atası da razı olsun, qəti rədd edir : ( O gün gəlinimiz də dedi, bacım da deyir qoyun. Bircə bu istəmir, damarı tutub : )İş tapmağı rus sektoru olanda çox asan olur can. Düzdiye adamın ferasetinden de aslıdı. Menim yoldaşımın dostu rus sektorunu qutarıb day çırtdıyırda rusca. Bir momentde başladılar iş axtarmağa. Kocam tapdı o qaldı. Diribaş olmadığıyçun. Amaa rus dili bilenlerin 70%i o birilerden daha rahat iş tapır. Sende eşi derd eleme uşağa da başdan öyredirlerdee birden bire 7-8ci sinif materialı vermirler ki. Sende onun kitablarına baxa baxa öyrenersen. Öyrene bilmirem diye birşey yoxdu can, öyrenmekçün yaxşı üsul seçmemisen yeqin. Götürme qabiliyetim zeifdi dedin o gün. Mence zeif deyil prosta seni düzgün istiqametlendirmiyibler. Qrammatikası he çetindi razıyam ama sene heç kim demir ki get rus dilinnen dissertasiya yaz. Uşaqların mekteb kitablarındaki rus dili daha sadedi. Sende onları inşaALLAH o keçe keçe öyreneceksen. Hemde yoldaşın da bilir rusca. Takıldığın yerleri de ondan soruşarsan. Hem sen öyrenersen həm oğluşun :)
Əvvəl mən də eləydim, uşaq olandan sonra məcbur bişirirəm, sənə də qismət olsun, məcbur bişirəcəksən bebişə görə : ) hələ iki dənə olsun, başıva turp əkəcəklər e : ) mən biriynən bacara bilmirəm : ) əlimi bir işə atmamış o dəqiqə ana su, ana kakım gəldi, ana qa, ana qu : ) başınıza gəlsin İn şə Allah, Amin. Əvvəl heç, indi amma yeməsəm iraq olsun başqa şeylər olar : ( olub e öz də bir iki dəfə, yediklərim də elə dadlı şeylərdir ki, doymaq olmurHee tek kartoşkaynan qaynanam eliyirdi ama bunun lezeti tamam başqadı. İnşaALLAH bişirersen onlarçun yiyerler. :) caaan ALLAH sene kömey olsun çetindi ayrı yimey hazırlamaq yimey. Men ele veziyyetde olsam ac qalardım :) kocam zeng eliyib disin ki men obede ya da axşam yimeyine gelmiyecem meni gözleme özün yi. Men onda yimey bişirmirem ki özüme. Pomidordan pendirden zaddan qoyuram çöreyin arasına guppuldadıram. Men bu 25illik heyatımda 5-6defe olar ki özümçün nese yimey hazırlıyım yiyim :)
Kız sən bizim tərəfi hardan bilirsən : ) bizdə doğrama tamam başqa şeydirYox can her teref edir .deden babamda edib )
Nə bilim quzum, mən çox istəyərəm, amma mən istəməklə də deyil. Gərək atası da razı olsun, qəti rədd edir : ( O gün gəlinimiz də dedi, bacım da deyir qoyun. Bircə bu istəmir, damarı tutub : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?