- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.621
Hə 70-ə düşüm İn şə Allah, sonra kocişə çaktırmadan yenərəm aşağı : ) yox e quzum on kq kökəmsə bu 20 kq kök kimi görünür, qulaqlarım nələr eşidir kiloma görə, evdə yox ha, kənardan : (Canım mence de senin idealın 60-65di çünki boy balacadısa xırda sümüklüsen. Köklük sende çox bilinmez ama maksimum 65 yaxşı olar sene. Menim boyum 168di çekim 55. Senden ferqli olaraq iri sümüklüyem men
üşüttün mü acaba? ama erken de çatlıyor olabilir.. hayırlısı bakalım..Geçeb günki gibi fena değilim ama iyi de hissetmiyorum. 2-3gündür kasık ağrılarım var yumurtam erken mi çatlıyor acaba?
Yok canım ne yanlış anlaması, burdakı her kesin düşüncesi çok önemli benim için, o yüzden dedim her kes düşüncesini yazarsa sevinirim, ayrıca cevap için teşekkür ederim65 anca canım manken değiliz ya arada 10 fark olsun... Sağlığın yerinde olsun da.. Beni yanlış anlamadın inşallahh. sen bi bahsetmiştin burda ondan dedim ben öyle..
Həyəcanla gözləyirəm, xoş xəbərlə dön İn şə AllahCox sagol quzum, insallah. Cixiram gedim gelim yazacam
XG ANALİZİ nedir ? kan falan verdirmedi mi öyle şey mi olur? neyse hayırlısı 1 hafta daha bekleyelim bari..Salam ay qizlar bu seherde trst eledim tund cixdi getdin hekim iki testede baxdi dedi hamilelikdi dedi xg analizne ehtiyac yoxdu.gelen hefte uziye dusecem
Hg hayr canim bende soyledim vereyim diye gerek yok hamilesin dediXG ANALİZİ nedir ? kan falan verdirmedi mi öyle şey mi olur? neyse hayırlısı 1 hafta daha bekleyelim bari..
Şəlaləm bal pətəyim çox sevindim quzum, İn şə Allah sağ salamatçılıqla qucağına aldığını yazasan burdan quzum. Sağ əlin yerdə qalanların başınaSalam ay qizlar bu seherde trst eledim tund cixdi getdin hekim iki testede baxdi dedi hamilelikdi dedi xg analizne ehtiyac yoxdu.gelen hefte uziye dusecem
inşallah tatlım inşallah.Hg hayr canim bende soyledim vereyim diye gerek yok hamilesin dedi
Canım sizde ismi ne bilmiyorum ama hani rakamlar yüksek çıkar ya onunla hamileliğin ilerleyip ilerlemediğini de öğreniyorlar, ben de veriyordumXG ANALİZİ nedir ? kan falan verdirmedi mi öyle şey mi olur? neyse hayırlısı 1 hafta daha bekleyelim bari..
tamam Şelale söyledi kuzum hcg sanırım beta hcg ..Canım sizde ismi ne bilmiyorum ama hani rakamlar yüksek çıkar ya onunla hamileliğin ilerleyip ilerlemediğini de öğreniyorlar, ben de veriyordum
Hah evet işte otamam Şelale söyledi kuzum hcg sanırım beta hcg ..
Amin cox sahol canimŞəlaləm bal pətəyim çox sevindim quzum, İn şə Allah sağ salamatçılıqla qucağına aldığını yazasan burdan quzum. Sağ əlin yerdə qalanların başına
Davayda sinahdan kecir sora menimcun yadinda sacliyarsanHə quzum mən on gün ara ilə fərqli kakteyllər edirəm, hal hazırda bir başkasın sınaqdan kkeçirirəmbu da qəşəngdir pis deyil, yaman əl qatmışam özümə
Amannn bosh ver esas can sagligidirHə ye quzum sən yenə balaca topsan, mən plates topuna oxşayıram
Gözün aydın olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım..Geldim)) Sukur her sey yaxsidi, 4 haftalik. 12-13 gun sonra gel kalbini dinleyelim dedi, dostinex evezine baska derman yazdi, vitamin falan.
Kız sen gerey vereydin xq. Xq.siz wey olar? Caşıb ee bu hekimler lapAmin cox sahol canim
Hə 70-ə düşüm İn şə Allah, sonra kocişə çaktırmadan yenərəm aşağı : ) yox e quzum on kq kökəmsə bu 20 kq kök kimi görünür, qulaqlarım nələr eşidir kiloma görə, evdə yox ha, kənardan : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?