Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He eleyem bashi xarabam biraz

Cox narin sheklimi ataram shexsive

Mene baxin kimse ariglamag istiyirse mukemmel bir dieta yaziram men dietalara inanmiram ama atam 20 gune 13 kq arigladi inandim,coxunuz eshitmish olarsiz ceferi limon dietasi ama bunu ice ice basib yemeyin yemeyinizide azaldin menim atam oruclugda elemishdi her il oruclugda 3-4 kq verirdi ozbashina ama bu il dieta saxladi mukemmel netice hemde ziyanli bishey deyil istiyen olsa qohumuycun qonshusuycun ozuycun eriycun ailesiycun yazin mene mamamdan sorushum diim hazirlanmasini

Yox quzum Allah eləməsin, yox quzu bir on günə çəkiləcək o şişlər, amma bebiş dünyaya gələndə İn şə Allah sağ salamatçılıqnan, yüngülləşəcəksən , elə biləceksən yük götürüldü səndən : )

Hə cəfəri, limon, su kokteyl edib içirsən hə ? Doğrudan möhtəşəm şeydir, mən də yoxlamışam, qarın yağlarını yaxşı əridir. Əslində dieta deyəndə nədənsə bir çoxlarımızın ağlına ac qalmaq gəlir. Amma əslində belə deyil, dieta sağlam qidalanma deməkdir. Yağ, karbonhidrat, protein, su miqdarının bizim üçün lazım olan qədərini bilsək vəssalam qurtardı. Yavaş yavaş kilo gedəcək.

Ceferi ne ki kuzumm limon su biliyorum da nasil yapiyorlar bilmiyorum..
Deedigin cok dogru diyeti yememek saniyoruz aslinda dogru kalori ve egzersizle yapilmayacak sey degil
Umarim sen de istedigin kiloya gelirsin. :)

Inshallah sagsalamat olsunda ariglamag falan asanddir

He he kokteyldi:))))

Ceferi ne ki kuzumm limon su biliyorum da nasil yapiyorlar bilmiyorum..
Deedigin cok dogru diyeti yememek saniyoruz aslinda dogru kalori ve egzersizle yapilmayacak sey degil
Umarim sen de istedigin kiloya gelirsin. :)
Ceferi maydanoz kuzum nasil yapildigini annemlere gidecem bugun yazarim size nasil yaptigini:)))

He quzum biraz ureyim bulandi hem de sevirem nane demleyib icmeyi, icdim sonra aglima geldi birden olmaz, cox sagol gozelim

Canım men biryerde oxumuşdum ki ramaşkadı nanedi bele şeylerden uzaq olmaq lazımdı hamilelikde sen yenede çox içme can uzaq dur

Kizlar gunaydin.. nasilsiniz ?

Judy_K kuzum neyin var gecmis olsun?

Ehh canım heç bilirem ki neyim var? :) tansiyonum düşük 2gündür. Ellerim titriyor kafam çatlıyor başım dönüyor midem bulanıyor içimde de bi sıkıntı. Yani ne ararsan var :)

Ehh canım heç bilirem ki neyim var? :) tansiyonum düşük 2gündür. Ellerim titriyor kafam çatlıyor başım dönüyor midem bulanıyor içimde de bi sıkıntı. Yani ne ararsan var :)
Psikolojik gibi gorundu burdan kuzum.. dikkat et kendine cik dolas biraz hava alin yoldasinla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…