- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.421
Sabahiniz xeyir qizlarnecesiz?kim var kim yox kim neynedi bi menede diin gorek Shelale getdi hekime?Nermin nece oldu?
Oooooo shekil muhabbeti olmushhhhbb
Isterdim ama))Deyerin yuksek ondan dedim:)inshAllah❤
Salam canim yo getmemsem bacimgili bu gun yola saldim getdiler.belke axsamustu getdim hekimle dansim gorum ne deyr olmasa sabahSabahiniz xeyir qizlarnecesiz?kim var kim yox kim neynedi bi menede diin gorek Shelale getdi hekime?Nermin nece oldu?
Hə yaxşı fikirdi : ) İn şə Allah gedəsi olsam mən də elə edərəm : )Heee orani diirem,menimde bibim hekimdi o meni gondermishdi 30 manatdi girish ama uziye zada gonderse ayridi 30 tekce hekimin puludu.men evvel gedende ocerete dushurdum indi hekimin cixma vacti 5 di mende 3-4 de gedirem heckim olmur pramoy kecirem ele
Yaxşıyam, sən necəsən, getdin oppalara gəldin : )Sabahiniz xeyir qizlarnecesiz?kim var kim yox kim neynedi bi menede diin gorek Shelale getdi hekime?Nermin nece oldu?
Hmmm, qızlar eşidməyən qalmasın, cığalçı Nərmin qudasına üzün göstərmədiOldu da bittiiiii maşallaaahh
Hmmm, qızlar eşidməyən qalmasın, cığalçı Nərmin qudasına üzün göstərmədi
He oxudum normal olubmushsan..he geldik yorgunculugSabahın xeyir heç ay qız nece olacam xestelendim bitti. Sakitçilikdi. Sen neynedin getdüz rayona?
Heeee:)))Oldu da bittiiiii maşallaaahh
InshAllah diyek o zaman:)Isterdim ama))
Hee get inshallah nese gelib eledi?Salam canim yo getmemsem bacimgili bu gun yola saldim getdiler.belke axsamustu getdim hekimle dansim gorum ne deyr olmasa sabah
He oxudum normal olubmushsan..he geldik yorgunculug
InshAllah gedesi olsan de bir yerde gedekHə yaxşı fikirdi : ) İn şə Allah gedəsi olsam mən də elə edərəm : )
Menemde oppalar yaxshiydi ama indi eve gelmishem evi tanimiram kim yigacag die fikir aparib meni:////Yaxşıyam, sən necəsən, getdin oppalara gəldin : )
He normali olmusan diesen yazmishdinki 1 ci gun oldu agrim variydi 2 ci gun coxaldi 3 gun azaldi mende ele olurdum.qubaya getmishdik ona yaxin dag bag daa hec yer qalmadi her yeri gezdik ayaglarim qirilir halimda yoxdu evde berbad ele bil toy olub evdeAy qız heç özüm de bilmirem uje hansı normaldı reglim allak bullak oldu. Hara getmişdüz
He normali olmusan diesen yazmishdinki 1 ci gun oldu agrim variydi 2 ci gun coxaldi 3 gun azaldi mende ele olurdum.qubaya getmishdik ona yaxin dag bag daa hec yer qalmadi her yeri gezdik ayaglarim qirilir halimda yoxdu evde berbad ele bil toy olub evde
He normali olmusan diesen yazmishdinki 1 ci gun oldu agrim variydi 2 ci gun coxaldi 3 gun azaldi mende ele olurdum.qubaya getmishdik ona yaxin dag bag daa hec yer qalmadi her yeri gezdik ayaglarim qirilir halimda yoxdu evde berbad ele bil toy olub evde
Quzum ozumle muqayise etmirem sadece seni rahatlatmag istiyirem prosdo sene basha sala bilmiremki her adet ferqli olur senin kimi bugaysa ancah oz dediyini diyecekKızım hep özünnen müqayise eliyirsen ona göre çox şeyi normal qarşılıyırsanmen 5gün xestelenirem. 1ci günü uzağı yarım saat kahverengi geldi arxasıyca qan gelir ağrılı bide yoğun. Bu 4gün davam eliyir uje 5ci gün de kahverengi gelir qutarır. Ağrımsa sadece ilk gün olur. Yani menim normalim de bu :) ona göre bu ay yaşadığım anormal gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?