Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nedense men xoslamramda burda coxdu vifi esla qirmaram sizin vifinizi qirsalar xosuva geler?) Men sabah hekime gedecem testim koyulasmr agryram gorek ne cxr

Kızlarım. Men galiba düşük yapmışım yada kimyasal mı ne ondan. Dedime adetim 1ci gün çox az geldiye. Hemde aşırı sancım var idi men heç vaxt ağrıkesici içmezdim gece yata bilmekçün ağrıkesici içdim. Adetin 2ci günü kanamam normale döndü. Hamamda çimirdim tesadüfen gördüm yerde kafelde dırnaq boyda yumru roziviy rengde qatı birşey var. Siz de bağışdıyıb ayrıntı verirem iyrenenler oxumasınlar :) aldım elime baş barmaqla işaret barmağımın arasında kıvamına baxmaqçun gördüm qatı birşeydi et kimi ezilib parçalanmır ele de qalıb. Hemin günü de sancılarım çox oldu. Bugün axıntım azaldı sancım da heç yoxdu. Bax bele. Fikirlerinizi bekliyorum. O ne ola biler?

Nedense men xoslamramda burda coxdu vifi esla qirmaram sizin vifinizi qirsalar xosuva geler?) Men sabah hekime gedecem testim koyulasmr agryram gorek ne cxr

Sen qonşunun tut ağaclarının budaqları sizin heyete sallansa o tutdan yemiyeceksen?

Bizim wifi aile tvdi qirmag olmur get quzum get inshAllah gozel xebernen gelersen❤❤❤

Quzum dieceksen Ayten yene bashladi ama men dushuk yashiyanda lopa ovucumun icine et parcasi tokuldu emelli bashdi damar damar ondan sonrada qanaxmaya dushdum dedim vse dushub yeqin skoroynan meni apardilar xestexanaya hekim orda mene basha saldi ve sorushdu Ayten agappag bisheu dushdumu senden yox qirmizi et kimi dedim dedi o deyil agappag dushur sora baxdilarki iceridedi men eve gelenden sonra teadufen internetde qarshima cixmishdi onun nece olmasi bu 1.....2 cisideki men sene demedimki sen qana get sabah ureyinde shuphe qalmasin ele tutdunki yox yoxdu..bide qorxutmag istemirem ama o bide bilirsen ne ola biler hemde sen demishdin bir terefim agriyir kistaya donende dushendede ele olur sen aybashini qutaran kimi hekime get gor bir nevar neyox

Yo icazesiz esla
Kızım yapma yaa.wi fi şifrevi ele qırarlar ki xeberün de olmaz))) bir de görersen eneeem set zeifdi)) yani ki her kes senin kimi iyimser deyil.sen gedib diyeceysen olar sizin wi fi işledim? Onlar da diyecey hee isdiyirsen aparatqarışıq verey bizim qonşu özü vermişdi sağolsun ama tez tez soz soxurdu. Ona göre özümüzchün çekdirdiy canımız qurtardı.

İlimser deyilem heqiqeten xosum gelmr ele seylerden ozumu onlarin yerine qoyuram mene xos gelmezdi.haramciliq bu

Herenin

Herenin Bir fikri var.bu menim şexsi fikrimdi kiminse vifisini onan xebersiz isletsem ureyim rahat olmaz
Here bir cürdü de. Sadece mırtdaşıram yani. Xetrive deymesin. Smaylik qoya bilmirem her deq. Axot olmur ama zarafat elirem yani

Herede bir cür olurda can. Menim düşük yaşayan padruqam var özüde hekimdi. Bugün onla danışdım ona dedim ki bele bele olub. Dedi ki he teze olanda ele olur. Onda da barmaq boyda düşüb özüde ağ zad da yox ele dediyim rengde. Sende böyüy olub ona göre. Biri var 5heftelik düşsün biri var 10heftelik gör ne qeder ferqi var. İnkişaf gedir axı zamanla. Hekime de bu ay yox gelen ay gede bilecem inşaALLAH o podruqamnan.biryerde gedeciyik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…