- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.041
Canım soda karbonat yani, hani tatlılara da kullanırız ya işte oyok canım öyle bir kaç defa kaşıntı oldu, onda da antibiyotik ve fitil verdilerdi sodalı suyu bilmiyorum eczanede vardır hemi, asiti alır manasında dediniz o vakit.
ama oraya sabun sürmeyin içini su ile yıkamayın ph sini bozmayın diyorlar.. sadece görünürümü yıkıyorsunuz?Canım soda karbonat yani, hani tatlılara da kullanırız ya işte o
Canım ben bilmiyorum, hiç kullanmadım ama, benim küçük kız kardeşimde mantar vardı, ona da pereksli suyla yıkanmasını söylemişlerdi, suyla karıştırıp yıkanıyordu.ama oraya sabun sürmeyin içini su ile yıkamayın ph sini bozmayın diyorlar.. sadece görünürümü yıkıyorsunuz?
Cxdie qalanan sora saylrki?yarim saat kecenen sora nazik sora biraz tundQalandan sonrada cixmadi???
Bacım şəkil at görəkCxdie qalanan sora saylrki?yarim saat kecenen sora nazik sora biraz tund
Ama geBacım şəkil at görək
He men o gunleri yazmishdim axi menim kolge kimi testlerim 1 saat sora cixdi dieCxdie qalanan sora saylrki?yarim saat kecenen sora nazik sora biraz tund
Baxdim sekile?He men o gunleri yazmishdim axi menim kolge kimi testlerim 1 saat sora cixdi die
VAllah umidlendirmek istemirem ama mence sen hamilesen heyif shekiller qalmiyib atardim baxardinMuqayise ucun cekdim atdim uc gun arayla etmsemde sehv etmremse ilk testi ayin 21i etmsdim yada 20 si.eslinde b irinciye baxanda daha tunddu birinci iki gin gozlemis hali eledir.Eki Görüntüle 2171679
Nebilime mende umudle mek istemremm iki gin sonra tekrar edecemVAllah umidlendirmek istemirem ama mence sen hamilesen heyif shekiller qalmiyib atardim baxardin
Adet gecikditen sora cixmsdi?bes gec tundlesdi?VAllah umidlendirmek istemirem ama mence sen hamilesen heyif shekiller qalmiyib atardim baxardin
İki gunen sonra tekrarlamsdin,?bu sîx idrara cixma meni oldurub bu gunNebilime mende umudle mek istemremm iki gin sonra tekrar edecem
Quzum məncə sən hamiləsən qadan alım, sıx idrara da ona görə çıxırsan get həkimə, nə gözləyirsən özün deyisən prolaktinim belə helə, əsəbləşirəm mən artıq sən necə səbr edirsən, günu sabah həkimə getİki gunen sonra tekrarlamsdin,?bu sîx idrara cixma meni oldurub bu gun
Sodali suyu kendin yapicaksin canim, 1 litre suya 1 tatli kasigi soda iyice calkalayib vaginani iceriden yuyucaksin, sonra hemen yataga suyun geri akmamasi lazim, daha sonra beraber oluyorsun esinle ve kalkmiyorsun, sodali su icerdeki tursulugu azaltiyor ki bu da spermlerin guzelce ileri haraket etmesine ve yumurtayla mayalanmasin yardimci oluyor. Ben ovulyasyon testim pik olmasina 2 gun kalmistan yapmaya basladim pik olduktan sonra da 1-2 kere, toplamda 4-5 kere yaptim. Deneyin kizlar.yok canım öyle bir kaç defa kaşıntı oldu, onda da antibiyotik ve fitil verdilerdi sodalı suyu bilmiyorum eczanede vardır hemi, asiti alır manasında dediniz o vakit.
Sabun olmaz evet, sodali su olur hen 4-5 kere yapacaksin.ama oraya sabun sürmeyin içini su ile yıkamayın ph sini bozmayın diyorlar.. sadece görünürümü yıkıyorsunuz?
Gede bilmremde ureyim her isteyende hekome vallah kenardan asan gelir.yoldasimla tek yasasam taxaram qoluma ureyim ne vaxt istedi gederem gelerem.qaynanama men subhelenmrem gel gedek deye bilmrem ilk defe gelmr bu basima bir defede bele sey geıib basima.iki gunde gozleyib test edecem pozitiv olsa gedecem ondaQuzum məncə sən hamiləsən qadan alım, sıx idrara da ona görə çıxırsan get həkimə, nə gözləyirsən özün deyisən prolaktinim belə helə, əsəbləşirəm mən artıq sən necə səbr edirsən, günu sabah həkimə get
Quzum men anlamadim sen neden narahatsan, testin 2 xett cixmis, belke neyise qacirmisam oxumamisam, test edenden ne qeder vaxt sonra qizardi? Adetin ne zaman?Muqayise ucun cekdim atdim uc gun arayla etmsemde sehv etmremse ilk testi ayin 21i etmsdim yada 20 si.eslinde b irinciye baxanda daha tunddu birinci iki gin gozlemis hali eledir.Eki Görüntüle 2171679
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?