Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar 2damla kahverengi axıntım geldi. Kasıklarımda da ağrı başladı. Yeqinki xestelenirem. Day getmedim qan vermeye
Quzum axı sən niyə belə edirsən, mendə də gəlirdi o axıntı, get həkimə heç nə olmasa da nee var ne yox bilərsən. Bəlks qalmısan açiılış olut elə

Ayetel kursisi dogurdanda her derde dermandir Allahin gonderdiyi butun sureler gozeldir ama Ayetel kursisinin yeri mende bir bashqadir uje o qeder oyreshmishemki gece istemsiz shekilde yuxuya bele getsem yuxuda bele oxuyuram

Ayetel kursisi dogurdanda her derde dermandir Allahin gonderdiyi butun sureler gozeldir ama Ayetel kursisinin yeri mende bir bashqadir uje o qeder oyreshmishemki gece istemsiz shekilde yuxuya bele getsem yuxuda bele oxuyuram
Mən də hər gün oxuyurdum, bu aralar oxumuram gərək başlayam, mən bu duanı dilimdən düsurməzdim yazıib uşağın başiinın altina da qoymuşdum. Hər həkimə getdikce özümlə daşıyırdjm. Bu duanin gucunə mən də inanıram

İçeriden nece yuyunum ayıptır söylemesi hiç yapmadım da

Mene bax quzum gerek gedeydin qan analizine belke xqin oynuyur sora aybashi cox olsa ureyinde shuphe qalmazdi bilerdinki prosdo gecikmisen.pisde olma Allah bir zamana yazib sebrle gozlemek qalir bizlere❤

He ne bilim hemfr yoldaşımın vaxtı olmadı işden icaze alıb gele bilmedi. Gözdiyim görüm adetim sökülmese 3-4gün sonra qan vererem

Yox harasa yazmiram yoldashimin ele sheyden acigi gelir ayten shirk eleme diir ona gore ezbere bilirem die oxuyuram tez tez

Quzum axı sən niyə belə edirsən, mendə də gəlirdi o axıntı, get həkimə heç nə olmasa da nee var ne yox bilərsən. Bəlks qalmısan açiılış olut elə

Ne bilime can birteherem nese moralim de bozuk. Getmirem teste falan. Xeyirlisidise qalaram deyilse de xestelenerem

Yox harasa yazmiram yoldashimin ele sheyden acigi gelir ayten shirk eleme diir ona gore ezbere bilirem die oxuyuram tez tez
Quzum şirk başqa şeydir, Əstəğfrullah Allah qorusun elə bir niyyətim yoxdur. Sadəcə o dua oxunan evdə və ya olan evdə başqa bit şeylər yaxınlaşmaz ona görə. Yəni sancaq mancaqdansa bu yaxşıdır. Mən də nəsə o muncuğa sancağa insnmiram : )

He ne bilim hemfr yoldaşımın vaxtı olmadı işden icaze alıb gele bilmedi. Gözdiyim görüm adetim sökülmese 3-4gün sonra qan vererem
Quzum mencə səhv edirsən, bəlkə elə qalmisan, açılsan da ən azından bilmiş olarsan ki, gələn ay üçün hazırlıqlı davranasan

Bilirem quzum men demireme kocam mene diir:)))sancag muncug hecneye inanmiram sadece mende bidefe yazib boynumdan asmag istedim kocam sen duaya siginirsan xeberin var falan filan bele sohbetler

Bilirem quzum men demireme kocam mene diir:)))sancag muncug hecneye inanmiram sadece mende bidefe yazib boynumdan asmag istedim kocam sen duaya siginirsan xeberin var falan filan bele sohbetler
Hə nə bilim balım hərənin bir fikri var özünə görə. Mənə görə duaya sığınmaq pis deyil, təbii ki, fikirlər, düşüncələr fərqli. Biri elə düşünər, biti bele

Hə nə bilim balım hərənin bir fikri var özünə görə. Mənə görə duaya sığınmaq pis deyil, təbii ki, fikirlər, düşüncələr fərqli. Biri elə düşünər, biti bele
Elbette mene gorede pis deyil sadece onun dediyi ne edirse Allah edir Allaha dua ele oz sozlerinle dua etmeyi bacar Allaha seslen bele bishey ureyim sixildi din sohbetleri danishdigca danishilan movzudur heckimin fikride birbiriynen ust uste gelmir ona gore bosh ver oglushuvun shekli vatmi at baxim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…