Salam, İnşallah buralarda çox gözləməli olmazsan mənim kimi, tez zamanda şad xəbəri alarsanVarsa destek olaq burda
Sen hamilesen canimSalam, İnşallah buralarda çox gözləməli olmazsan mənim kimi, tez zamanda şad xəbəri alarsan
Allah ağzınnan eşitdin İnşallahSen hamilesen canimay ne gozel
Mən bu topiklərə baxanda nişanlıydım hələ. Özfə 3 4 ay uşaq istəmirdim guya. Mənə deyən lazımdı nə gününə ilişmisən burdaSen hamilesen canimay ne gozel
Biraz da keçse mene uje diplom vereceklerMən bu topiklərə baxanda nişanlıydım hələ. Özfə 3 4 ay uşaq istəmirdim guya. Mənə deyən lazımdı nə gününə ilişmisən burdaBu arada 2 ildən çox keçib.
Dediyim oduki qızlar, İnşallah buralarda çox ilişməzsiniz, bizim kimi diplomsuz ginekoloq olmazsın. Allah tez zamanda xeyirlisiylə ana olmaq sevincin yaşatsın sizə İnşallah.
İnşallah olar canim tezlikleAllah ağzınnan eşitdin İnşallahHamilə deyləm hələ. Yenədə bi xoş oldu belə söz eşitmək
Amin inşallahMən bu topiklərə baxanda nişanlıydım hələ. Özfə 3 4 ay uşaq istəmirdim guya. Mənə deyən lazımdı nə gününə ilişmisən burdaBu arada 2 ildən çox keçib.
Dediyim oduki qızlar, İnşallah buralarda çox ilişməzsiniz, bizim kimi diplomsuz ginekoloq olmazsın. Allah tez zamanda xeyirlisiylə ana olmaq sevincin yaşatsın sizə İnşallah.
Sual kimedi bilmirem ama men heeTəzə evlisiz deyəsən hə??
Men çox inad biriyem beynime düşübse isteyir dünya dağılsın yadımnan çıxan deyilS surayyaGuli007 qızlar eşitdiyimə görə, kimisə azərbaycanca danışır deyə uyarıblar burda ehtiyatlı olun. Amma bizim öz səifəmiz var, azərbaycanlılar, ora qarışan yoxdu amma
Bitdə mənnən sizə məsləhət rahat olun, gün falan saymıyın. Belirti ya gecikmədə yoxdusa hələ test işinədə girişmiyin, sora acısı pis olur. İlk getdiyim həkim hətda dərman vermək yerinə, yoldaşıma tapşıemışdıki bunu apar gəzdir tez tez başı qarışsın
Canim o topik menim topikimdi ona gore hec kim deye bilmir danismayin...yegin turk topiginde olmaz....belirtlere baxmadanda fikirlesmedende olmurS surayyaGuli007 qızlar eşitdiyimə görə, kimisə azərbaycanca danışır deyə uyarıblar burda ehtiyatlı olun. Amma bizim öz səifəmiz var, azərbaycanlılar, ora qarışan yoxdu amma
Bitdə mənnən sizə məsləhət rahat olun, gün falan saymıyın. Belirti ya gecikmədə yoxdusa hələ test işinədə girişmiyin, sora acısı pis olur. İlk getdiyim həkim hətda dərman vermək yerinə, yoldaşıma tapşıemışdıki bunu apar gəzdir tez tez başı qarışsın
Yəginki, amma uyarı yeyənlər olub orası yadımdadı))Canim o topik menim topikimdi ona gore hec kim deye bilmir danismayin...yegin turk topiginde olmaz....belirtlere baxmadanda fikirlesmedende olmur
Hee mende oxumuşdum onuYəginki, amma uyarı yeyənlər olub orası yadımdadı))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?