- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
Cnm eger gercekten bunu istiyorsan biraz daha fazla calisarak yapabilirsin. Orda baska bir bolumde okuyabilirsin bence iyice arastir eger yardim varsa gercekten istedigin seyi oku. Ben su an 2. Universitemi okuyorum bolum adi vermiyim ama yuksek puanli bitirdim ama istedigim o degildi. Smdi istedigim bolumu okuyorum. :)
Istemedigin sevmedigin bir bolumu okuma bu tip olur o olur bu olur. Gercekten severek girersen okurken iskence cekmessin bitirincede her gelen is teklifine burun cevirmessin sirf sevmedigim mutsuz oldugum icin su an tekrar okuyorum. Hemde herkesin ay napcan orda dedigi bir bolum.
Hayallerinin pesinden gidersen hic bir engelin olmaz. Herseyi basarabilirsin. Yeter ki emin ol ben bu meslegi istiyorum de. Dusun bunun icin nelere ilgin var yok onlara bak. Bi liste yap mesela fizik sevmem ama kimya olsa severim gibi bu liste sonunda sana herseyo gostericektir. Hayat senin canim bunuda soyle yap hindistandada insanlar okuyor ordada burdada onemli olan senin kendini ne kadar gelistirdigin bu gelisim icinde meslegini sevmen gerekli.
umarim sikmadim seni boyle uzun uzun :)
yok canım sıkmadın :) istedigim bölüm hukuk türkiyede kazanabilirim en iyisi yeride kazanırım ama nedense tıpa daha yakın hissediyorum kendimi ve tıp için ben eğitim almadım fen bilimleri dersini o yuzden secimim oldu..