Sirius777 Guru Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2014 2.766 2.294 36 26 Haziran 2014 Konu Sahibi Sirius777 #1 Kizlar forumda azerbaycanlilar varmi Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2014
SUHAN surgeon Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2011 33.185 39.295 27 Haziran 2014 Konu Sahibi Sirius777 #2 ayka777 .!.: Kizlar forumda azerbaycanlilar varmi Genişletmek için tıkla... azerin nicli bi üye var ama şimdilerde girmiyor sanki....bi kaç kişi daha vardı
ayka777 .!.: Kizlar forumda azerbaycanlilar varmi Genişletmek için tıkla... azerin nicli bi üye var ama şimdilerde girmiyor sanki....bi kaç kişi daha vardı
Sirius777 Guru Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2014 2.766 2.294 36 27 Haziran 2014 Konu Sahibi Sirius777 #3 miskamber .!.: azerin nicli bi üye var ama şimdilerde girmiyor sanki....bi kaç kişi daha vardı Genişletmek için tıkla... Tesekkurler kendi dilimde konusmayi sohbet etmeyi ozledim))azerin nicli uye tanidik geldi gormusdum galiba yemek tarifleri falan yaziyordu hatirladigim kadariyla
miskamber .!.: azerin nicli bi üye var ama şimdilerde girmiyor sanki....bi kaç kişi daha vardı Genişletmek için tıkla... Tesekkurler kendi dilimde konusmayi sohbet etmeyi ozledim))azerin nicli uye tanidik geldi gormusdum galiba yemek tarifleri falan yaziyordu hatirladigim kadariyla
BenIpek en sevdiğim.... Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 33.534 18.228 27 Haziran 2014 Konu Sahibi Sirius777 #4 ayka777 .!.: Tesekkurler kendi dilimde konusmayi sohbet etmeyi ozledim))azerin nicli uye tanidik geldi gormusdum galiba yemek tarifleri falan yaziyordu hatirladigim kadariyla Genişletmek için tıkla... Sen Azeri olup Türkiyede yaşıyorsun sanırım. Bunun için kurulmuş siteler vardır tanışma babında onlara bir bak istersen.
ayka777 .!.: Tesekkurler kendi dilimde konusmayi sohbet etmeyi ozledim))azerin nicli uye tanidik geldi gormusdum galiba yemek tarifleri falan yaziyordu hatirladigim kadariyla Genişletmek için tıkla... Sen Azeri olup Türkiyede yaşıyorsun sanırım. Bunun için kurulmuş siteler vardır tanışma babında onlara bir bak istersen.
Sirius777 Guru Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2014 2.766 2.294 36 27 Haziran 2014 Konu Sahibi Sirius777 #5 BenIpek .!.: Sen Azeri olup Türkiyede yaşıyorsun sanırım. Bunun için kurulmuş siteler vardır tanışma babında onlara bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Evet azeriyim esim turk turkiyede yasiyorum baska bir siteye gerek duymuyorum zaten facebookda skype da ves kendi arkadaslarimla konusuyoruz da birde kadinlarkulubunde acaba varmi Azerbaycanlilar diye merak etdim
BenIpek .!.: Sen Azeri olup Türkiyede yaşıyorsun sanırım. Bunun için kurulmuş siteler vardır tanışma babında onlara bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Evet azeriyim esim turk turkiyede yasiyorum baska bir siteye gerek duymuyorum zaten facebookda skype da ves kendi arkadaslarimla konusuyoruz da birde kadinlarkulubunde acaba varmi Azerbaycanlilar diye merak etdim
G Gxixzgalasxix Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 25 0 57 9 Temmuz 2014 Konu Sahibi Sirius777 #6 Hansı şeherdesen Ayka?