• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azarlaninca çok kötü hissettim :(

baban seni uyarmış işte senin göremediğin onun gördüğü bişey var demekki ortada. bence her paylaşımını herkese acık yapma bak sonucunda sen uzuluosn babam azarlıyo flan dıe :KK20:

Ne yazmıştın ki?
Anne babanın görevidir uyarmak. Azarlama gibi düşünme. Biraz sert konuşmuş olabilir. Kırgınlığını daha sonra dile getirirsin.
Görüşmüyorsan umursamaz davranmalısın. Dert ettiğin düşünülür.

Face de birilerine gönderme yapmak, kendini olmayan biri gibi göstermeye çalışmak tarihe karışsın artık. Demode muamelesi görsün lütfen.

İyiliğinizi düşünmüş. Böyle yaparak kendinizi rahatsız etmekten öteye geçemezsiniz.
Görüşmüyorsunuz madem, böyle işlere se hiç kalkışmayın.

Bosunami kizdim babama ama cok sert konuştu bana :( eşimin ailesi cocuklarina hic boyle davranmaz azarlamaz hatalida olsa babama cok darildim:(

Bosunami kizdim babama ama cok sert konuştu bana :KK43: eşimin ailesi cocuklarina hic boyle davranmaz azarlamaz hatalida olsa babama cok darildim:KK43:

Eşinizin ailesi iyiyseler neden görüşmüyorsunuz?
Kötüyseler babanız gibi zamanında davranmadıklarından (çocuklarının her yaptığını hatalı da olsa onayladıklarından size kötüler zaten) bir karar verin yani. Herkes paylaşıyor amaa diye savunuyorsanız kendinizi babanızın aklında millet camdan atlasa sen de mi atlayacaksın evladım? düşüncesi vardır, başka bir şey gelmez yani.

Bunu yapan insanlara hayret ediyorum
O neyin hirsi laf yarislari öyle yahu
Birde üst üste hergün yapanlar var
Ne bitmek bilmeyen nefret kin var bazi insanlarda :KK70:
Cok acinacak bir durum bu..

Babaniz hakli yani :KK51:sizin adiniza utanmistir..

Daha bugün bir arkadaş ailesinin fotosunu paylaşmış kıskananlar çatlasın yazmış:KK70:
Hayır arada iyi oluyor bol bol gülüyoruz:KK70:
Babanızı takdir ettim ben de bir çok arkadaşımı arayıp azarlamak istiyorum.:KK53:

en saçma gelen şeylerden biridir faceden watsptan vb yerlerden laf çarpmak kusura bkmyın ama böyle insanlara gülesim geliyo hakikaten çoçuk gibi geliyor..

Bosunami kizdim babama ama cok sert konuştu bana :KK43: eşimin ailesi cocuklarina hic boyle davranmaz azarlamaz hatalida olsa babama cok darildim:KK43:

Benim babam yapmaz . :KK20: Bunun ergence bir hareket olduğunu da düşünmüyorum :KK14:. Sen kişi belirtmediysen birinin bir sözü üzerine alınması için bir sıkıntı olması gerekir . o_O güzel sözlerin paylaşmanın neresi tuhaf illaki biri bir şeyi paylaşıyorsa ergen olması altında bir şey mi olması gerekiyor . :KK43: Hiç bu şeklide düşünmemiştim . :110:

babanızın haklı olduğunu düşünüyorum. görüşmediğiniz yada görüşmek istemediğiniz yada sevmediğiniz 15 yaşındaki çocuklar gibi faceden laf çarptırabileceğiniz anlamına gelmez.

Ya orta yaşlılara yasaklansa mı diyorum bazen şu face.. Kişisel almayın genel bişey bu söylediğim. Kendini kaptıran kaptırana şuraya.

Kusura bakma ama babanız haklı, onu yapanlara ergen deniliyor. Sosyal medyada birbirine laf sokmak çok itici ve komik. Benim babamda kızardı, gerçi ben öyle birşey yapacak biri değilim çok şükür. :)

Keser doner sap doner gun gelir devran döner! ! Yazdım kendi babam aradi görmüş. Face konusunda hep cocuk gibi azarliyolar herkes
bunun bir de devamı var horozlu tavuklu onu da yazsaydınız eliniz varmışken. 21 yaşındaymışsınız da, bence evlilik için erken ama şunu yazmayacak kadar büyümüş olmalıydınız. bir de diyorsunuz ki hep beni azarlıyorlar, hem de çocuk gibi.
babam beni hiç çocuk gibi azarlamaz mesela çünkü çocuk gibi davranmıyorum. siz de çocuk gibi davranmayın çocuk gibi azarlanmayın.
ama yok ben yolumu seviyorum diyorsanız:
"unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar! Ben ha! Seni ha! unutmak ha! asla!!!!!"
"Beni çekemeyen anten taksın!!!!"
"Sağına sıfır koyup değer verdiğimin önüne sıfır koyar mahvederim!!!!"
"Baqmasan da Görmesen d€ gerçekler ~~ göS önün de~!!!?"

Siz de ekli olmayan insanlara mı facebook dan gönderme yapıyorsunuz? O zaman niyetiniz, o kişileri kendi çevrenize rezil etmek anladığım kadarıyla. Babanızın, yapmaya çalıştığınız şeye müdahale etmesi iyi olmuş.

Back
X