• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azarlaninca çok kötü hissettim :(

Babanız haklı. Facebooktan laf çarpan, asan kesen insanlar o kadar aciz ve komik görünüyorlar ki... Benim listemde de var, konuşup gülüyoruz arkalarından açıkçası.
Babanız utanmıştır yazdığınızdan.
Böyle internet sitelerinden kaçak dövüşen klavye kahramanlarına sesleniyorum. Biriyle derdinizi delikanlı gibi açık ve yüzyüze çözecek cesaretiniz yoksa oralarda kahramanlık yapmayın boşuna. Esas muhattabınızdan korktuğunuz için kendi kendinize bas bas bağırıyormuş izlenimini veriyorsunuz. Gerçekten komik oluyor. Sizin o paylaşımlarınızla kimse yola gelmiyor, ayağını denk almıyor. Sadece komik duruma düşüyorsunuz bilesiniz.

Keser doner sap doner gun gelir devran döner! ! Yazdım kendi babam aradi görmüş. Face konusunda hep cocuk gibi azarliyolar herkes

Keser doner sap doner gun gelir devran döner! ! Yazdım kendi babam aradi görmüş. Face konusunda hep cocuk gibi azarliyolar herkes[/

demekki hep çocuk gibi paylasşım yapıosun.. bence biraz kendı paylaşımlarına dikkat et ozamn seni azarlayan olmaz. ki eşin tarfyla sorunluymussun zaten sen ıyıd eyazsan kötüde yazsan herkes onlara yazdgını dusnur ;)

Bir de tehdit içeren laf sokanlar var. Listemde biri başkasına sövmüş geçenlerde, laf sokuyor aklınca her kimeyse. Laf sokanın erkek kardeşi de altına yorum yapıyor "kimmiş senin canını sıkan, alayım aklını" filan. Başka da kimse yorum yapmamış. Bunların biri 35, diğeri 29 yaşında koskoca insanlar. Her kimeyse artık, akıllarınca göz dağı veriyorlar. Yahu sizde yürek olsa derdiniz kimleyse ona direkt korkmadan verirsiniz ağzının payını zaten. Oralarda artistlik yapacağınıza... Bize iyi malzeme oldular dün :))

Ben olsam bozulurdum bende
Sonuçta herkes özgür istediği yazmakta, herkesin kendi tercihi ne paylaşacağı
Bana itici gelen diğerine hoş gelebilir,
Sonuçta hakaret, küfür olmadıktan sonra herkes istediğini paylaşabilir.

keser döner sap döner gun gelir devran donerr'!!! Yazdim. Kendi babam görmüş hep face konusunda cocuk gibi azarliyolar herkes yaziyo:(

Ben esimim ailesiyle gorusmuyorum demin Cok kotu oldum kizlar. Facede laf carpan bir soz paylaştım. Sonra telefon caldi babam aradi ve beni azarladi o neymis sana yakisiyormu ne bicim soz o beni delirttin bilmem ne cocuk gibi beni azarladi yaa :KK43: bende tepki verdim yok arkadaşın mi karsinda dedi. resmen şap gibi kaldim akil verin ne olur.. bi baba niye böyle sert davraniri....
çok iyi olmuş babanızı tebrik ettim doğrusu. hiç sevmiyorum face üzerinden yazılar paylaşan kişileri. aile sırrın ailende kalmalı başkasıyla paylaşarak ne yaptığınızı sanıyorsunuz. benim bir akrabamda aynı ailesinde ne var ne yok faceten anlayabiliyorsun ve dışarıdan aşırı komik duruyor biz kendi aramızda alaya bile alıyoruz. durumu yazanlarında havasından geçilmiyor.

Ekli diil herkese acik ya gormus oda cok azarladi beni bunlardan vazgecmezsen ven senden gecerim diyo ne alaka ya herkes yaziyo beni azarliyolar

Ekli diil herkese acik ya gormus oda cok azarladi beni bunlardan vazgecmezsen ven senden gecerim diyo ne alaka ya herkes yaziyo beni azarliyolar
Çünkü siz herkes değilsiniz.
Ben de bu "herkes yapıyor" mantığını anlamıyorum.
Kötü bir şeyi meşru mu kılıyor herkesin yapması?
Ortaokul çocuğu argümanları kullanıyorsunuz, büyüyün biraz.
Kendinize bir meşgale bulun.

ONLAR SANA LAF ÇARPMIYORSA SENDE TEPKI VERME BOYLELIKLE ORTAM YUMUŞAR İNSANLAR BİRBİRİNİ ANLAMAYA YANLIZ KALDIKLARI İÇİN DAHA ÇOK VAKİT OLUR .AMA YİNEDE SIKMA CANINI BELKİ HAKLISINDIR BİLEMEYİZ AMA ONLARIN SENI ANLAMASINA ZAMAN VER VE İMKAN TANI YENI TARTIŞMALARA KONU AÇMA KEŞKE BİZLER LAF ÇAKMA YERİNE HATALARIMIZI KARŞILIKLI KONUŞA BİLSEK DAHA GÜZEL OLURDU HERŞEY:)

Babaniz niyetinizi anlamis . yani herkesin yazması onu ilgilendirmez ya da sebebini bilmediği için umursamaz.

Ama sizin durduk yere eşinizin ailesine faceden laf dokundurmanizi yakistiramamis. Ki bence de koca koca insanların bu tarz tavirlari çok komik.

Varsa derdiniz arayin söyleyin . yüzüne söyleyemeyecegnz şeyleri karsi tarafi tahrik etmek için yazmayin...
Esinizin ailesi olsaydi o telefonu açan ne diyecektiniz merak ediyorum.

Olgun davranmakta fayda var. Sosyal medyada bile gerekli bu!

Back
X