- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
- 598
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
-
E yazma bişey ne gerek var?Keser doner sap doner gun gelir devran döner! ! Yazdım kendi babam aradi görmüş. Face konusunda hep cocuk gibi azarliyolar herkes
Keser doner sap doner gun gelir devran döner! ! Yazdım kendi babam aradi görmüş. Face konusunda hep cocuk gibi azarliyolar herkes[/
demekki hep çocuk gibi paylasşım yapıosun.. bence biraz kendı paylaşımlarına dikkat et ozamn seni azarlayan olmaz. ki eşin tarfyla sorunluymussun zaten sen ıyıd eyazsan kötüde yazsan herkes onlara yazdgını dusnur
Keser doner sap doner gun gelir devran döner! ! Yazdım kendi babam aradi görmüş. Face konusunda hep cocuk gibi azarliyolar herkes
çok iyi olmuş babanızı tebrik ettim doğrusu. hiç sevmiyorum face üzerinden yazılar paylaşan kişileri. aile sırrın ailende kalmalı başkasıyla paylaşarak ne yaptığınızı sanıyorsunuz. benim bir akrabamda aynı ailesinde ne var ne yok faceten anlayabiliyorsun ve dışarıdan aşırı komik duruyor biz kendi aramızda alaya bile alıyoruz. durumu yazanlarında havasından geçilmiyor.Ben esimim ailesiyle gorusmuyorum demin Cok kotu oldum kizlar. Facede laf carpan bir soz paylaştım. Sonra telefon caldi babam aradi ve beni azarladi o neymis sana yakisiyormu ne bicim soz o beni delirttin bilmem ne cocuk gibi beni azarladi yaabende tepki verdim yok arkadaşın mi karsinda dedi. resmen şap gibi kaldim akil verin ne olur.. bi baba niye böyle sert davraniri....
Çünkü siz herkes değilsiniz.Ekli diil herkese acik ya gormus oda cok azarladi beni bunlardan vazgecmezsen ven senden gecerim diyo ne alaka ya herkes yaziyo beni azarliyolar
O halde bende sana bir tane soyleyeyim;keser döner sap döner gun gelir devran donerr'!!! Yazdim. Kendi babam görmüş hep face konusunda cocuk gibi azarliyolar herkes yaziyo
Babaniz niyetinizi anlamis . yani herkesin yazması onu ilgilendirmez ya da sebebini bilmediği için umursamaz.Ekli diil herkese acik ya gormus oda cok azarladi beni bunlardan vazgecmezsen ven senden gecerim diyo ne alaka ya herkes yaziyo beni azarliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?