• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Azaldıktan sonra saclarım bı sekılde eskı gurlugune kavustu dıyen ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Seyma91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
104
0
46
İstanbul
Arkadaşlar yaglı bakım, hap, sampuan ne olursa işte.. sacları cok dokulup seyreldıkten sonra eskı halıne yakın yada tamamen eskı halıne kavusan varmı.. bunu duymaya herkesın cok ıhtıyacı var bence ufacıkta olsa bı umut :(

canım ben bir dönem troid ilacı kullanmıştım çok gür olan saçlarımı döktü önlerim bayağı açıldı çok seyreldi saçlarım sonra cilt doktoruna gittim gerekli testleri yaptı birşey çıkmadı sonra da bana priorin kapsül verdi altı ay kullandım ve saçlarım tamamen eski gür haline döndü

canım ben bir dönem troid ilacı kullanmıştım çok gür olan saçlarımı döktü önlerim bayağı açıldı çok seyreldi saçlarım sonra cilt doktoruna gittim gerekli testleri yaptı birşey çıkmadı sonra da bana priorin kapsül verdi altı ay kullandım ve saçlarım tamamen eski gür haline döndü

Cevap verdiğin için cok sagol canım ya.bende pantogar kullanıyorum ınsallah benımkıde ıyılesır cok moralım bozuk..

rica ederim canım ve her ne kadar zor olsada moralini bozmamaya çalış stres daha kötü yapıyor ve saçların yeniden çıkar hiç merak etme

Back