Kızlar son iki aydır adetlerim on gün kadar geciti ve olduğumdaysa siyah kan şeklindeydi. Sanki içerde fazla kalmış da kararmış kurumuş gibiydi ve öncekilere oranla çok az miktarda oldum. Biteli de üç gün oldu ama hala kahverengi lekeler oluryor
Artık endişelenmeye başladım böyle bir şey yaşayan var mı? Lütfen paylaşın bildiklerinizi.
sdass benımde aynı senınkı geliyor 4 gun normal adet son 3 gun kahverengi ve dedıgın gıbı sıyah geliyor bazende 3 ayrı doktora gittim normal oldugunu ulturasonda baktırdım hıcbısey olmadıgını söyledi.. endişelenme bence ama dk. gitt ne olur ne olmaZ.
sdass benımde aynı senınkı geliyor 4 gun normal adet son 3 gun kahverengi ve dedıgın gıbı sıyah geliyor bazende 3 ayrı doktora gittim normal oldugunu ulturasonda baktırdım hıcbısey olmadıgını söyledi.. endişelenme bence ama dk. gitt ne olur ne olmaZ.
Yorumun için teşekkür ederim. Benim ilk günden itibaren siyah seninkinden farklı olarak. Çünkü gecikiyor. Bir daha aynı şekilde olursa hemen gidip görüneceğim bir doktora.