Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok duygu yüklümafoldumbenokuyamadım ben çok kötü oluyorum senağlama
haklısın mafoldumbenBen bu siir uzerine yanlizca aglarim senağlama senağlama senağlama
bu tür olaylar insanın aklına öyle bir kazınıyor ki köpeklerime baktığımda bile kaybedicem diye korkuyorum.içim çok acıdı...boğazım düğümlendi..
bu arada püsküüt ..kıymalı böreğin sarp'ın hikayesini de biliyorum ben,2 yıl önce okumuştum yayımladığın sitede..gözyaşlarıyla okudum ve o gün bugün hala aklımdan çıkmaz..
senağlamasenağlamasenağlama çok kötü oldum yaaaa kaybettiğim oğluşum aklıma geldi ve şimdiki kedimin başına gelme durumu Allah esirgesin senağlamasenağlamasenağlama düşünmesi bile çok kötüü
mafoldumbençok kötü oldum ya, düşünmek bile ağlamama yetti.
hem kendi kedilerim için, hem de şiirde yazan kedicik için senağlama senağlama senağlama senağlama
başın sağolsun canım. Aile acısı gibi oturur insanın içine ne yaparsan yap geçmez. mafoldumben(( 2 gün oldu köpeğim Ares'i kaybedeli..2 gündür bittim.Yemek bile yiyemiyorum.Dışarıdan insanlara şımarıklık yapıyormuşum gibi geliyor.Öyle kötü bir duygu ki..Sevmeyen anlamıyor..
amin canım. okudukça çok kötü olurum. köpeklerime bişiy olacak diye. onların yaptığı yaramazlıklara hiç kızmam içim yanar.Daha ilk satırlarda kendimi tutamadım.. Allah bizi dostlarımızdan ayırmasın çok kötü birşey...
mafoldumben malesefhüngür hüngür ağlıyorum yaaaaaaaaaaaaa çok çok acı ...
hayatında ki boşluk dolmaz hiçbir zaman. çok seviliyorlar çok...:gitme:: (( kuşum... off her şey onu hatırlatıyor. 9 seneden sonra kaybettim onu.. yerin dolmaz meleğim..
Allah korusun tarçınla mutlu mesut sağlıklı bir ömür yaşarsınız inşallah.senağlama
ağlattınız... Şiir Tarçın'ı ne kadar da çok anlatıyor... Okurken oğluşumda kucağımda yatıyorduu sımsıkı tuttum öptüm..mırıldamaya başladı hemen.. Onu kaybetmeyi düşünmek bile korkunç:1no2:
off ki nee offff:1no2:offffff ((((((((
gerçekten öyle çok ağır bir sevgi bu. 3 köpeğim var şuan 1 i hasta yaşlandı bu şiir aklıma geldikçe nasıl canım yanıyor. hormonlu kelebeliğim beni bırakma mafoldumbenNasıl bir duygu betimlemesidir ki dahi ilk satırlarda başladım hüngür hüngür ağlamaya.. Kedimcim de üzülme ben daha buradayım der gibi karşımda bana bakıyor, uf yaaa.. Ne ağır bir şey bu hayvan sevgisi..
aklıma mubişim geldi ve ağladım işteeeeee
çok güzel
amin inş.:Saruboceq:yazınızı geçen gece okudum, öyle bi hüzün çöktüki içime, ağlamaktan yazamadım.
tüm doslarımıza Allah uzun sağlıklı ömürler versin...
aynen canım 3 köpeğim var en büyüğü 7 yaşında yaşlandıkça hastalandıkça içim gidiyor.:gitme:Benimde 3 tane köpeğim var... Biri 10 yaşında... Noktaya yaklaştıkça korkuyorum...
senağlamaÇok duygulandım yaaasenağlama:gitme: Böyle birşey değil yaşamak Düşünmek bile İSTEMİYORUM Allahım sen koru miniklerimizi uzun ve sağlıklı ömürler veer...offfffffffffff yaaaaaaaa okumasaydım keşkeeeee:gitme:
Ayy ağlamaktan gözlerimi çıkardım...
Benim kalp hastası bir pekinezim var..
Ona bişey olursa dayanamam ölürümmmmm maffolurum bennn... :çok üzgünüm:
Allahım onu benden almaa.. o beni koşulsuzca seven tek varlık..
Arkadaşım sırdaşım herbişeyim o benim...
çok kötü oldum oldum kızlar.. çok duygu yüklüydü :a015:
canım çook üzüldümsenağlama senağlama senağlama
mafoldumben kaybetme korkusu bile ne denli güçlü yakıyor içimiz değil mi? çok korkunç.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizin köpeğinize ve tüm köpeklere olumunekankayizsmile
amin canım :Saruboceq:
Sağol birtanecimm Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasınnn bilmiyorumkismile :1hug:
kedilerin öleceğini hissettiğinde çekip gitmek gibi bir huyu varmış. kimbilir belki de öyledirDaha önce defaLarca okuyup ağLamıştım.. Şimdi ise daha bir kötüyüm..
Çünkü dört yıLdır kapımızın önünde baktığımız tek gözü kör kedimiz Korsan'ımın diğer gözü de kapandı.. Tedavinin 6.gününde kayboLdu.. İki gün oLdu yok. Sessizce veda edip gitti mi acaba meleğim.. Çok kötüyüm..
acınız daha çok taze başınız sağolsun üzüldüm. mafoldumbenokuyamadım,sadece iki satır okuyabildim ve ağlamaya başladım,2 ay önce kaybettiğim miniğim geldi aklıma...okuyabileceğimi de sanmıyorum....