İnşallah sağlıkla tutunurCumartesi 2 yumurtam toplandı,dün arandım yarin transferimiz var dediler.ben şokkkkkk.daha 2.gunde embriyolar 1.kalite ve çok hücreye ulaşmış. İlk denemede ne kadar olumsuzluklara alistiysam şu an hala şoktayım. Ne yazdığımı bile bilmiyorum
Hayırlı olsun canım Rabbim pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin. Bende bugün transfer olacağım benimde 5. gün dondurulmuş 2 tane transfer yapılacak bu 2. denemem ilki negatiftiCumartesi 2 yumurtam toplandı,dün arandım yarin transferimiz var dediler.ben şokkkkkk.daha 2.gunde embriyolar 1.kalite ve çok hücreye ulaşmış. İlk denemede ne kadar olumsuzluklara alistiysam şu an hala şoktayım. Ne yazdığımı bile bilmiyorum
Tüp benek nasıl oluyor ücret ödediniz miCumartesi 2 yumurtam toplandı,dün arandım yarin transferimiz var dediler.ben şokkkkkk.daha 2.gunde embriyolar 1.kalite ve çok hücreye ulaşmış. İlk denemede ne kadar olumsuzluklara alistiysam şu an hala şoktayım. Ne yazdığımı bile bilmiyorum
Insallahİnşallah sağlıkla tutunur
Benim 2.deneme .ilkini başka hastanede yaptirdim.8 ay süründürdüler beni.sonuc negatif.bu kez başka hastanede dünya iyisi doktorumla basladim.daha 2.gun 4-5 hucreliydi embriyolarim bugun 3.gun 8 ve 9 hücreli. Doktorum dondurup gelecek ay bi opu daha yapacaktı. Ama embriyolog tam taze transferlik bunlar demis ,dondurma çok da sağlıklı değilmiş kızlar. Çözülunce zarar görebiliyomushayırlı olsun canım bu kadar erken mi transfer ediyorlar benim bugün 5. gün embiryoları söyleyecekler sonra donduracakklar ilk adet ile sürece başlayacağız dediler
Hayirli olur InsallahHayırlı olsun canım Rabbim pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin. Bende bugün transfer olacağım benimde 5. gün dondurulmuş 2 tane transfer yapılacak bu 2. denemem ilki negatifti
aa ilk defa duydum 5. gün dondurulmuş embiryo daha tutuyor diyorlardı benim 8 tane 3. gün embiryomolmuştu 5. güne götürürken 2 tane sağlam kaliteli kalmış onlrı da dondurdular şimdi ne zaman transfer olursa artıkBenim 2.deneme .ilkini başka hastanede yaptirdim.8 ay süründürdüler beni.sonuc negatif.bu kez başka hastanede dünya iyisi doktorumla basladim.daha 2.gun 4-5 hucreliydi embriyolarim bugun 3.gun 8 ve 9 hücreli. Doktorum dondurup gelecek ay bi opu daha yapacaktı. Ama embriyolog tam taze transferlik bunlar demis ,dondurma çok da sağlıklı değilmiş kızlar. Çözülunce zarar görebiliyomus
Bugün ve bu hafta boyunca bol bol et suyu kemik suyu içiyorsun protein ağırlıklı besleniyorsun ben çok şükür o şekilde pozitif sonuç aldığıma inanıyorum illa et suyu illa haşlamaCumartesi 2 yumurtam toplandı,dün arandım yarin transferimiz var dediler.ben şokkkkkk.daha 2.gunde embriyolar 1.kalite ve çok hücreye ulaşmış. İlk denemede ne kadar olumsuzluklara alistiysam şu an hala şoktayım. Ne yazdığımı bile bilmiyorum
Mutlaka yapacam InsallahBugün ve bu hafta boyunca bol bol et suyu kemik suyu içiyorsun protein ağırlıklı besleniyorsun ben çok şükür o şekilde pozitif sonuç aldığıma inanıyorum illa et suyu illa haşlamabazı hastaneler protein serumu yapıyormuş bizde yoktu bilmiyordum da ben bilmeden böyle yaptım iyi ki de yapmışım
Insallah hayırlı haberler alırız, transfer sonrası hangi iğne ilaçları kullanmanı istedilerBende dün oldum inşallah güzel pozitif sonuçlar alırızbenim 2. Deneme biraz korkuyorum ilk denemem negatifti
Insallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızaa ilk defa duydum 5. gün dondurulmuş embiryo daha tutuyor diyorlardı benim 8 tane 3. gün embiryomolmuştu 5. güne götürürken 2 tane sağlam kaliteli kalmış onlrı da dondurdular şimdi ne zaman transfer olursa artık
Evet normal paket ücreti 95 bin ,ilaclar iğneler vs 120 tuttuTüp benek nasıl oluyor ücret ödediniz mi
İnşallahInsallah hayırlı haberler alırız, transfer sonrası hangi iğne ilaçları kullanmanı istediler
Estroferm, folik asit,kortizon,Progeston dex, coraspin,clexane, duphaston,progestan iğneİnşallahöstrofm kullanıyorum ecopirin ve progestan dex bide folik asit klasik
Sizler neler kullanıyorsunuz sonrasında
Embriyonuz yerini sevsin inşallah :)Cumartesi 2 yumurtam toplandı,dün arandım yarin transferimiz var dediler.ben şokkkkkk.daha 2.gunde embriyolar 1.kalite ve çok hücreye ulaşmış. İlk denemede ne kadar olumsuzluklara alistiysam şu an hala şoktayım. Ne yazdığımı bile bilmiyorum
Özel değilse doktorunuz kim acaba? Ben de bu süreçte Dr ve emriyolog arayışındayım da.Benim 2.deneme .ilkini başka hastanede yaptirdim.8 ay süründürdüler beni.sonuc negatif.bu kez başka hastanede dünya iyisi doktorumla basladim.daha 2.gun 4-5 hucreliydi embriyolarim bugun 3.gun 8 ve 9 hücreli. Doktorum dondurup gelecek ay bi opu daha yapacaktı. Ama embriyolog tam taze transferlik bunlar demis ,dondurma çok da sağlıklı değilmiş kızlar. Çözülunce zarar görebiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?