Az önce resmini gördüm

Yok yok tabi buluşmaya gelmesine de laf ediyorlardı ama bu başta evlenirsek istanbulda oturalım dedim için yok dediler o gelsin annesi kandırıyordur dedi hastayım Falan diye
27 yaşında erkekte anne ben İstanbul'a sevgilimi görmeye gidebilir miyim diye izin alıyor mudur ki ya , seni sevdiğine inanıyor muydun peki yani sadece bikini mayo giyme diyip bazı şeyleri kıskanıyor diye sevdiğini mi düşündün

Hayır tabiki izin almıyor ama atıyorum ben haftasonu istanbula gidicem diyor o larda başlıyor lafa daha yeni gitmedin mi falan diye abisi de pek arabayı vermiyordu oda otobüsle geliyordu onları pek dinlemez dinlese zaten hiç gelemezdi

Peki sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun , mayo bikiniden mi vazgeçeceksin yoksa bu çocuktan mı

Peki sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun , mayo bikiniden mi vazgeçeceksin yoksa bu çocuktan mı

Cocuktan neden vazgecsin? Rica ediyorum boyle seyler soylemeyin. Bu cocuk akilli, zeki, is bitiren biri, irmik de oyle. Boyle olunca herkes dengini ister tabi. Ayiptir soylemesi ben biraz yarim akilliyim normal olarak gittim kendim gibi salak koca sectim ki parmagimda oynatabileyim. Bikini giyerim, sokakta sortumu giyerim karismaz etmez. Tabi size lay lay lom yasamayan anca konusur.

Irmik bak bu cok yanlis. Sevgiline soyle bunlar gunah. Hem 6 sene sevgililik haram. O seni nasil uyariyordu hep senin iyiligin icin sen de onu uyar. Barisirsaniz hemen evlilik olsun sarti koy.
Öyle söylediğinde elini tutmuyormuş kabul ediyormuş hemen bırakıyormuş

O zaman konuşmayı deneyeceksin demi , peki evlendiginizde İstanbul'da kalmaya nasıl ikna edeceksiniz onun ailesini, geleceği de düşündün mü
Benim annem zaten öldü artık istanbulda kalmamın bi anlamı yok orda kalırım zaten kendi şirketi hemde herkes İstanbul’dan kaçmaya yer arıyor bende kaçarım

Benim annem zaten öldü artık istanbulda kalmamın bi anlamı yok orda kalırım zaten kendi şirketi hemde herkes İstanbul’dan kaçmaya yer arıyor bende kaçarım
Aradın konuştun mu peki şu an o ne düşünüyor senin hakkında barışmaya, niyeti var mı öğren öyleyse bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…