- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Yok yok tabi buluşmaya gelmesine de laf ediyorlardı ama bu başta evlenirsek istanbulda oturalım dedim için yok dediler o gelsin annesi kandırıyordur dedi hastayım Falan diyeBurda ben buluşmak için senin annen hasta diye sen gidemedin sandım evlenmek için diye düşünmemiştim
Valla beynim yandı, annesinden izin mi aldı sizin yanınıza gelmek için o vermeyince annesi numara yapıyordur diyince de ona mi inandı, kaç yaşında kendisi
27 yaşında erkekte anne ben İstanbul'a sevgilimi görmeye gidebilir miyim diye izin alıyor mudur ki ya , seni sevdiğine inanıyor muydun peki yani sadece bikini mayo giyme diyip bazı şeyleri kıskanıyor diye sevdiğini mi düşündünYok yok tabi buluşmaya gelmesine de laf ediyorlardı ama bu başta evlenirsek istanbulda oturalım dedim için yok dediler o gelsin annesi kandırıyordur dedi hastayım Falan diye
Hayır tabiki izin almıyor ama atıyorum ben haftasonu istanbula gidicem diyor o larda başlıyor lafa daha yeni gitmedin mi falan diye abisi de pek arabayı vermiyordu oda otobüsle geliyordu onları pek dinlemez dinlese zaten hiç gelemezdi27 yaşında erkekte anne ben İstanbul'a sevgilimi görmeye gidebilir miyim diye izin alıyor mudur ki ya , seni sevdiğine inanıyor muydun peki yani sadece bikini mayo giyme diyip bazı şeyleri kıskanıyor diye sevdiğini mi düşündün
Peki sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun , mayo bikiniden mi vazgeçeceksin yoksa bu çocuktan mıHayır tabiki izin almıyor ama atıyorum ben haftasonu istanbula gidicem diyor o larda başlıyor lafa daha yeni gitmedin mi falan diye abisi de pek arabayı vermiyordu oda otobüsle geliyordu onları pek dinlemez dinlese zaten hiç gelemezdi
Ne yardan ne serden diyor.Peki sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun , mayo bikiniden mi vazgeçeceksin yoksa bu çocuktan mı
Mayo bikinidenPeki sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun , mayo bikiniden mi vazgeçeceksin yoksa bu çocuktan mı
Birini seçti artıkNe yardan ne serden diyor.
O zaman konuşmayı deneyeceksin demi , peki evlendiginizde İstanbul'da kalmaya nasıl ikna edeceksiniz onun ailesini, geleceği de düşündün müMayo bikiniden
Yapamaz. Çevresi ayıplayacak, hevesi kalacak, millet bir tarafıyla gülecek falan. Yemez.Birini seçti artık
Nasıl yani 6 senelik sevgilim tabikide
Peki sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun , mayo bikiniden mi vazgeçeceksin yoksa bu çocuktan mı
Öyle söylediğinde elini tutmuyormuş kabul ediyormuş hemen bırakıyormuşIrmik bak bu cok yanlis. Sevgiline soyle bunlar gunah. Hem 6 sene sevgililik haram. O seni nasil uyariyordu hep senin iyiligin icin sen de onu uyar. Barisirsaniz hemen evlilik olsun sarti koy.
Benim koca onu başka şekilde söylüyor ajdjdk
Benim annem zaten öldü artık istanbulda kalmamın bi anlamı yok orda kalırım zaten kendi şirketi hemde herkes İstanbul’dan kaçmaya yer arıyor bende kaçarımO zaman konuşmayı deneyeceksin demi , peki evlendiginizde İstanbul'da kalmaya nasıl ikna edeceksiniz onun ailesini, geleceği de düşündün mü
Benim annem zaten öldü artık istanbulda kalmamın bi anlamı yok orda kalırım zaten kendi şirketi hemde herkes İstanbul’dan kaçmaya yer arıyor bende kaçarım
Aradın konuştun mu peki şu an o ne düşünüyor senin hakkında barışmaya, niyeti var mı öğren öyleyse bir an önceBenim annem zaten öldü artık istanbulda kalmamın bi anlamı yok orda kalırım zaten kendi şirketi hemde herkes İstanbul’dan kaçmaya yer arıyor bende kaçarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?