• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önce resmini gördüm

Siz samimi olarak mı böyle düşünüyorsunuz yoksa ben bu konuyu çok uzattım diye mi
Yok ciddi söyledim yani madem bu kadar seviyosun onun kısıtlamalarını bile kabul ederim dedin ya yani o yüzden konuş şansını dene bir dedim

Kısıtlamalarını kabuk etmem yanlış bir davranış mı
Yani yanlış veya doğru diyemem çünkü kimisi kabul eder çokta mutlu olur , kimisinin içinde kalır bir şeyler yapmak ister ama yapamaz huzursuz olur ve bu başka şekiller alarak ilişkiye de yansır bir süre sonra ayrılık yaşanır

Şimdi sana şunu sorayım erkek arkadaşın sadece halk plajinda yüzmene bikini/mayo giymene mi karışıyor, yoksa normal erkek arkadaşların olmasına ,ailenle biryere gitmene çarşıda sahilde gezmene falanda müdahale ediyor mu

Yani yanlış veya doğru diyemem çünkü kimisi kabul eder çokta mutlu olur , kimisinin içinde kalır bir şeyler yapmak ister ama yapamaz huzursuz olur ve bu başka şekiller alarak ilişkiye de yansır bir süre sonra ayrılık yaşanır

Şimdi sana şunu sorayım erkek arkadaşın sadece halk plajinda yüzmene bikini/mayo giymene mi karışıyor, yoksa normal erkek arkadaşların olmasına ,ailenle biryere gitmene çarşıda sahilde gezmene falanda müdahale ediyor mu
Denizde mayo bikini karışıyor dar pantolon tayt giydirmiyor erkek arkadaşlarıma karılır yani olsun istemez ailemle bir yere gitmeme karışmaz bir kaç senen önce de annem ve kardeşimle Muğla’ya turla gitmiştim ama denize girmemiştim girme demişti kültür turu gibi oldu benim için gezmeme karışmaz ama geç saatte girmeme karışır 7 den 8 den sonra dışarıda olmamı istemez ama en karıştığı konu kıyafet

Denizde mayo bikini karışıyor dar pantolon tayt giydirmiyor erkek arkadaşlarıma karılır yani olsun istemez ailemle bir yere gitmeme karışmaz bir kaç senen önce de annem ve kardeşimle Muğla’ya turla gitmiştim ama denize girmemiştim girme demişti kültür turu gibi oldu benim için gezmeme karışmaz ama geç saatte girmeme karışır 7 den 8 den sonra dışarıda olmamı istemez ama en karıştığı konu kıyafet
Peki şimdi ne yapacaksın, onun kız arkadaşları var mı yani kafasina göre takılır mı ? Bunları soruyorum çünkü ben 22 yaşındayım ve bir ilişkide sevgililik döneminde izin t yerine haber vermek daha sağlıklı geliyor bana , giyim konusunda da cidden ona uyum sağlarim diyosan bilemem de sana hiç tamamen kapan dedi mi ?

Peki şimdi ne yapacaksın, onun kız arkadaşları var mı yani kafasina göre takılır mı ? Bunları soruyorum çünkü ben 22 yaşındayım ve bir ilişkide sevgililik döneminde izin t yerine haber vermek daha sağlıklı geliyor bana , giyim konusunda da cidden ona uyum sağlarim diyosan bilemem de sana hiç tamamen kapan dedi mi ?
Hayır demedi tamamen kapanmamı istemiyor haber veririm ama izin vermediği yerlere de gitmem onun kız arkadaşları yok giyim konusunda yakamı kapalı tutarak ve bol pantolon giyersem uyum sağlarım ama bunları giymekten hoşlanmıyorum

Yıl olmuş olucak 2023 siz hâlâ aşk acısı mı çekiyorsunuz ya dünyada kaç milyon erkek var bir erkek için veyahut herhangi biri üzülmeye değeceğini sanmam koy gö*te gitsin beee
Yani dünyadaki o kaç milyon erkek sizin için aynı mı hepsine aşık olup aynı duyguları hissedebilir misiniz

Hayır demedi tamamen kapanmamı istemiyor haber veririm ama izin vermediği yerlere de gitmem onun kız arkadaşları yok giyim konusunda yakamı kapalı tutarak ve bol pantolon giyersem uyum sağlarım ama bunları giymekten hoşlanmıyorum
O zaman sevmediğin bir şeyi yapmaktansa düzgünce seni böyle kabul ediyorsa devam etmek istediğini söyle etmiyorsa da unutmaya çalış ailesinin numarasını falan sil ona dair hiçbir şeyi görme ki unutmanda kolaylaşsın

Ben ayrılırken zaten beni böyle kabul et dedim kıyafet konusunda biraz esnetirim dedi ama mayo bikini için asla diyor bende yok o zaman dedim

Bana sürekli abisini annesini şikayet ediyordu onlarla mutlu olmadığını falan şimd gördüğüm yeğeninin birinci yaşını kutlamışlar ve fotoda gayet mutlu annesi babası yeğeni var. Oysaki bana onlarla mutlu olmadığını evde durmak istemediğini biz ayrılsak bile onlarla yaşamayacağını ayrı eve çıkacağını yada İstanbul’a geleceğini falan söylüyordu ben onu istemesem bile
Adam bebecik yeğeninin ilk doğum gününde mutlu olmayacak da ne olacak

Mesela alkol alıyor mu mesela arkadaşlarıyla sık çıkıyor mu size haber veriyor mu gün içinde gibi şeyler sizde yapıyor musunuz sorguluyor musunuz belirli kriterleriniz var mı şunu yapma bunu yapma dediğiniz ayrıca bunları söyleyecek bir olup olmadığını yaşamadan bir süre geçirmeden ortamında görmeden anlamıyorsunuz ilk bir sene renk vermiyorlar zaten bende ilk sene dar pantolonunu topuklusunu giyip ojesini süren okula giden biriydim
12 yıldır kocam 16 yıldır hayat arkadaşım olan adam ilk ay neyse bugünde aynı
Renk vermeyecek bir eksisi varsa, sonradan çıkan bir uygunsuzluğu varsa böyle insanla ne işiniz var?

Hayır burda dediğim konu o değil , eğer gerçekten unutmak istiyosan " bu çocuk beni böyle böyle kısıtladı bunlara karıştı benim hayat tarzıma ters burda bitmeli bitmezse daha ciddi sorunlar olacak ve gelecekte mutsuz olacağım kendime gelmem lazim " bunları düşün ve kendine temiz bir sayfa aç daha kaç yaşındasın ki bende çok karamsar her şeyin en kötüsünü düşünürüm ama bu konuda seni kafeste tutarak yaşatmayacak çok daha düzgün biriyle yaşayabilirsin ...
Bunları bir duruşu olan, kendi doğruları kararları olan kendini tanıyan ne istediğini bilen insan düşünür

12 yıldır kocam 16 yıldır hayat arkadaşım olan adam ilk ay neyse bugünde aynı
Renk vermeyecek bir eksisi varsa, sonradan çıkan bir uygunsuzluğu varsa böyle insanla ne işiniz var?
Onun açısından düşünürsek şuan oda belki benim için böyle düşünüyordur başlarda gitmiyor her dediğimi yapıyordu şimdi değişti diye

Back