• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önce resmini gördüm

Sanmam nasıl olcak ki annesi kim bilir ne zaman tanışır eve getirip foto çekilmez kadının diğer geliniyle doğru düzgün fotosu yok hep eşiyle oğullarıyla yada torunuyla

Belki kadinin ilk seninle fotosu olacak nerden biliyorsun? Seni sevmeyecek kayinvalide yoktur bence. Bir bikini ugruna deger mi? Bikini dedigin nedir ki?

Amaaan bırak sanki bikini karın doyuruyor. 🥸

Hic ya aklin yolu bir iste. Karin doyurmayi birak hep masraf bunlar. Bence yazsin ya da arasin sence? Adam naz falan yaparsa bir ozur dilesin bu is tatliya baglansin bece. Dugunune bizi cagirmazsa ben kuserim ama bu askta o kadar parmak yormuslugumuz var.

Gunces eski konularımı biliyorsun o beni sevse ben onu sever miyim benim annem hastayken numara yapıyordur diyen bir insan
Anneni numara yapıp yapmadığını bilicek kadar nerden tanıyor ki 😯 öyle dediğinde sen ne dedin , çok mu yüz verdin sen sana karşı böyle davranmalarina hep göz mü yumdun

Anneni numara yapıp yapmadığını bilicek kadar nerden tanıyor ki 😯 öyle dediğinde sen ne dedin , çok mu yüz verdin sen sana karşı böyle davranmalarina hep göz mü yumdun
Tanımıyor Ankara’ya gitmek istemediğimde annem hasta olduğu için yalnız bırakmak istemedim ve sen gel dedim sevgilime oda ailesiyle konuştu annesi nerden biliyorsun kadın numara yapıyordur dedi gidersen hakkımı helal etmem dedi

Tanımıyor Ankara’ya gitmek istemediğimde annem hasta olduğu için yalnız bırakmak istemedim ve sen gel dedim sevgilime oda ailesiyle konuştu annesi nerden biliyorsun kadın numara yapıyordur dedi gidersen hakkımı helal etmem dedi
Valla beynim yandı🤯 , annesinden izin mi aldı sizin yanınıza gelmek için o vermeyince annesi numara yapıyordur diyince de ona mi inandı, kaç yaşında kendisi

Valla beynim yandı🤯 , annesinden izin mi aldı sizin yanınıza gelmek için o vermeyince annesi numara yapıyordur diyince de ona mi inandı, kaç yaşında kendisi
Kuzucum çok didikleme. Birazdan sana kırmızı oje ve ruj sürebiliyor musun? Nasıl yani sevgilin nasıl izin veriyor? Sevgilin izin veriyorsa seni dışarıya servis ediyor demektir diyecek. Bize dedi. Kendisinin fikirlerine göre ben yollu oluyorum mesela. 😂😂

Sen boşver, bırak takılır o buralarda öyle.

Benim değil erke
Kuzucum çok didikleme. Birazdan sana kırmızı oje ve ruj sürebiliyor musun? Nasıl yani sevgilin nasıl izin veriyor? Sevgilin izin veriyorsa seni dışarıya servis ediyor demektir diyecek. Bize dedi. Kendisinin fikirlerine göre ben yollu oluyorum mesela. 😂😂

k arkadaşımın fikrine göre

Sevgiliden önce ailem karışmıyor e o zaman ailem mi servis ediyor 😂 servis derken kendimi menüdeki yemek gibi hissettim 😬😂

27 evet İstanbul’da yaşamak için ailesini ikna etmeye çalıştı göndermediler
Yaşamak taşınmak için değil de senin annen hasta diye sen gidememişsin ya onunda annesi numara yapıyordur annesi diye göndermemiş 27 yaşında bi adam dinlemez gelirdi hani görmeye aslında bı gün içinde izin almaya ne gerek vardı oda garip , boşver sen stalk falan yapma annen için kötü düşünen annesinin numarasını falan da sil kendi yoluna bak en iyisi

Benim değil erke

k arkadaşımın fikrine göre
Yooo gayette burada bir üye "benim erkek arkadaşım kırmızı objelerini sür sana çok yakışıyor der" dedi diye sinirlenip sevgiliniz sizi dışarıya servis ediyor dedin İrmik. Bulurum o yorumu, inkar etme hiç.

Yaşamak taşınmak için değil de senin annen hasta diye sen gidememişsin ya onunda annesi numara yapıyordur annesi diye göndermemiş 27 yaşında bi adam dinlemez gelirdi hani görmeye aslında bı gün içinde izin almaya ne gerek vardı oda garip , boşver sen stalk falan yapma annen için kötü düşünen annesinin numarasını falan da sil kendi yoluna bak en iyisi
Ne görmesi anlamadım bir gün için derken normal evlenip yaşamaktan bahsediyorum

Ne görmesi anlamadım bir gün için derken normal evlenip yaşamaktan bahsediyorum
Burda ben buluşmak için senin annen hasta diye sen gidemedin sandım evlenmek için diye düşünmemiştim👇🏻👇🏻

Back