- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sanmam nasıl olcak ki annesi kim bilir ne zaman tanışır eve getirip foto çekilmez kadının diğer geliniyle doğru düzgün fotosu yok hep eşiyle oğullarıyla yada torunuyla
Ferace giyip adamın karşısına çıksın bence, adam bayılır sevinçten.
Amaaan bırak sanki bikini karın doyuruyor.Iste bu konuya bunlarla gel katip ya. Tutturmuslar bir bikini.
Amaaan bırak sanki bikini karın doyuruyor.
Gunces eski konularımı biliyorsun o beni sevse ben onu sever miyim benim annem hastayken numara yapıyordur diyen bir insanBelki kadinin ilk seninle fotosu olacak nerden biliyorsun? Seni sevmeyecek kayinvalide yoktur bence. Bir bikini ugruna deger mi? Bikini dedigin nedir ki?
Anneni numara yapıp yapmadığını bilicek kadar nerden tanıyor kiGunces eski konularımı biliyorsun o beni sevse ben onu sever miyim benim annem hastayken numara yapıyordur diyen bir insan
Bu ne ikilemdir.Gunces eski konularımı biliyorsun o beni sevse ben onu sever miyim benim annem hastayken numara yapıyordur diyen bir insan
Az önce resmini gördüm yine dayanamadım herşey canlandı gözümde çok özlemişim nasıl başa çıkacağım ben.
Tanımıyor Ankara’ya gitmek istemediğimde annem hasta olduğu için yalnız bırakmak istemedim ve sen gel dedim sevgilime oda ailesiyle konuştu annesi nerden biliyorsun kadın numara yapıyordur dedi gidersen hakkımı helal etmem dediAnneni numara yapıp yapmadığını bilicek kadar nerden tanıyor kiöyle dediğinde sen ne dedin , çok mu yüz verdin sen sana karşı böyle davranmalarina hep göz mü yumdun
Valla beynim yandıTanımıyor Ankara’ya gitmek istemediğimde annem hasta olduğu için yalnız bırakmak istemedim ve sen gel dedim sevgilime oda ailesiyle konuştu annesi nerden biliyorsun kadın numara yapıyordur dedi gidersen hakkımı helal etmem dedi
Kuzucum çok didikleme. Birazdan sana kırmızı oje ve ruj sürebiliyor musun? Nasıl yani sevgilin nasıl izin veriyor? Sevgilin izin veriyorsa seni dışarıya servis ediyor demektir diyecek. Bize dedi. Kendisinin fikirlerine göre ben yollu oluyorum mesela.Valla beynim yandı, annesinden izin mi aldı sizin yanınıza gelmek için o vermeyince annesi numara yapıyordur diyince de ona mi inandı, kaç yaşında kendisi
27 evet İstanbul’da yaşamak için ailesini ikna etmeye çalıştı göndermedilerValla beynim yandı, annesinden izin mi aldı sizin yanınıza gelmek için o vermeyince annesi numara yapıyordur diyince de ona mi inandı, kaç yaşında kendisi
Hayır inanmadı p beni biliyor niye inansınValla beynim yandı, annesinden izin mi aldı sizin yanınıza gelmek için o vermeyince annesi numara yapıyordur diyince de ona mi inandı, kaç yaşında kendisi
k arkadaşımın fikrine göreKuzucum çok didikleme. Birazdan sana kırmızı oje ve ruj sürebiliyor musun? Nasıl yani sevgilin nasıl izin veriyor? Sevgilin izin veriyorsa seni dışarıya servis ediyor demektir diyecek. Bize dedi. Kendisinin fikirlerine göre ben yollu oluyorum mesela.
Sen boşver, bırak takılır o buralarda öyle.
Sevgiliden önce ailem karışmıyor e o zaman ailem mi servis ediyorKuzucum çok didikleme. Birazdan sana kırmızı oje ve ruj sürebiliyor musun? Nasıl yani sevgilin nasıl izin veriyor? Sevgilin izin veriyorsa seni dışarıya servis ediyor demektir diyecek. Bize dedi. Kendisinin fikirlerine göre ben yollu oluyorum mesela.
Sen boşver, bırak takılır o buralarda öyle.
Yaşamak taşınmak için değil de senin annen hasta diye sen gidememişsin ya onunda annesi numara yapıyordur annesi diye göndermemiş 27 yaşında bi adam dinlemez gelirdi hani görmeye aslında bı gün içinde izin almaya ne gerek vardı oda garip , boşver sen stalk falan yapma annen için kötü düşünen annesinin numarasını falan da sil kendi yoluna bak en iyisi27 evet İstanbul’da yaşamak için ailesini ikna etmeye çalıştı göndermediler
Yooo gayette burada bir üye "benim erkek arkadaşım kırmızı objelerini sür sana çok yakışıyor der" dedi diye sinirlenip sevgiliniz sizi dışarıya servis ediyor dedin İrmik. Bulurum o yorumu, inkar etme hiç.Benim değil erke
k arkadaşımın fikrine göre
Ne görmesi anlamadım bir gün için derken normal evlenip yaşamaktan bahsediyorumYaşamak taşınmak için değil de senin annen hasta diye sen gidememişsin ya onunda annesi numara yapıyordur annesi diye göndermemiş 27 yaşında bi adam dinlemez gelirdi hani görmeye aslında bı gün içinde izin almaya ne gerek vardı oda garip , boşver sen stalk falan yapma annen için kötü düşünen annesinin numarasını falan da sil kendi yoluna bak en iyisi
Gunces eski konularımı biliyorsun o beni sevse ben onu sever miyim benim annem hastayken numara yapıyordur diyen bir insan
Burda ben buluşmak için senin annen hasta diye sen gidemedin sandım evlenmek için diye düşünmemiştimNe görmesi anlamadım bir gün için derken normal evlenip yaşamaktan bahsediyorum
Tanımıyor Ankara’ya gitmek istemediğimde annem hasta olduğu için yalnız bırakmak istemedim ve sen gel dedim sevgilime oda ailesiyle konuştu annesi nerden biliyorsun kadın numara yapıyordur dedi gidersen hakkımı helal etmem dedi
Sen bilmiyorsun tabi, ülkemizde evlilikler öyle aile hiç karışmadan yapılıyor. Taraflardan biri diğerinin yanına gidiyor ve evleniyorlar.Burda ben buluşmak için senin annen hasta diye sen gidemedin sandım evlenmek için diye düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?