• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama az önce rengini açıp boyadığım saçlarım (resimli)

denizimderyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
58
1
36
Adana
önceki ve sonraki hallerini koyuyorum kızlar. üstelik bu şekle oldukça yıpranmış bir saçı getirdim hadi biraz cesaret :) arada açık turuncular var ama 2 boya sonrası geçicek hepsi sadece biraz sabır...

$IMG0220A.webp$derya yeniiiiii.webp

evde kendiniz mi actiniz? eger oyleyse masallah buyuk cesaret :81: ben bir kac sene evvel saclarimi bir kuafor salanunda birakip cikmistim o gunden beri cok tedirginim, ama hala saridan vazgecemiyorum:16: bu arada hangi renk bu foto cok net degil ama yinede hos :81:

evde kendiniz mi actiniz? eger oyleyse masallah buyuk cesaret :81: ben bir kac sene evvel saclarimi bir kuafor salanunda birakip cikmistim o gunden beri cok tedirginim, ama hala saridan vazgecemiyorum:16: bu arada hangi renk bu foto cok net degil ama yinede hos :81:

gece malum çok net olmuyor. ilk fotografta cok belirgin olan turuncular cok cok açık bir renk oldu.
2 boyalık zamanı kaldı işte geçicek hepsi. evet bende kuaför mağduru olarak sonunda kendim yapmaya cesaret ettim ve şuan saçlarım yumuşacık, yakmadan hallettim valla :)
beauty nin saç açıcısını birde küllü sarısını aldım. saçı aşırı yıpratmadı kesinlikle ama açıcılık özelliği normal. ultra açıcı diyemicem ama memnun kaldım yinede

güzel olmuş canım dediğin gibi 1 ay arayla 2 kere boyadınmı 10 numara olur güle güle kullan yeni saçlarını:34::34::34::34::34:

kızlar beauty boya istemiyordum aslında küçük bi yerde yaşıyorum bi markette sırf palette vardı diğerinde başka bişey... ben koleston istiyordum ama koleston ararken son çare tahtakale gibi yerler oluyor ya milyoncu gibi işte oraya bakayım dedim ordada beuty vardı. kadın kendiside kullandıgını ve saçını asla başka şeye boyamadığını söyledi...şu kadarını söyleyim saçım çok yıpranıktı ve hem açıcı kullandım hem üstünü sarıya boyadım aynı gece ardarda saçım yıpranmadı yani eskisi gibi şimdide...

ilk saçımın rengi saçım boyalı mavi siyahtı canım üstüne silici ve boya uyguladılar öyle oldu o renk normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama saçının tonuna bağlı, koyu renkse saçın biraz açılıp üstüne karamel gibi bişey boyanırsa yada koyu sarı öyle olabilir.

Back