Bebek İkinci El Az kullanılmış Kız kıyafetleri...

evet sadece kazak. kusura bakmayın net bozuk evden yazamıyorum çok geç cvp veriyorum. mail attınız mı? eşim silmiş tüm mailleri yanlışlıkla eğer yolladıysanız tekrar yollar mısınız?

Merhaba canim..nasilsin..kizin nasil? Pasanin keyfi nasil, ne kadar kaldi gelmesine? Telden girdigim icin ozel msj atamadim..
Canim bunlari istiyorum..bana hesap numarani yeniden gonderirsen hemen yatirayim parani..birde elbiseyi ben 15 aylik falan giydirmek istiyorum olurmu acaba? Montta 2 yasa kadar giyilirmi? Onumuzdeki sene 1,5-2 yas arasi giyecek...

canım mrb öncelikle, hepimiz iyiyiz çok şükür. 1,5 ay kadar sonra oğlumuza kavuşacağız Allahın izniyle. sizlerde iyisinizdir umRIM,sorularına gelince ; kızım aralık 2 de 3 yaşını bitirdi, montu ve pantolunu yeni bıraktı giymeyi çünkü pantolon biraz kısa montunda kolları kısa geldi. elbise hala oluyor ama yazlık olduğu için yaza olmayacağı için satmaya karar verdim. askılı bluz 1,5 yaşa zor olur canım kalıbı dar ama hırka olur .umarım yardımcı olabilmişimdir. görüşmek üzere

Aciklamalar icin saol canim..o zaman askili bluz haric digerlerini gonder..sende iban numarani yaz ozelden..silmisim ben...adresim var mi sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…