Lekeler, Çiller Az kenarmdaki sarlk

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gxuxlxuxmsxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
86
0
bir kaç haftadır anlamlandıramadım bunu ağız kenarım sapsarı hani sanki bişey yemişimde bulaşık kalmış gibi sebebi nedir bilmiyorum:1no2:

ya evet canım ya aynı sorun bendede var ben bi çözüm bulamadım bazen kayboluyolar kendi kendilerine bi çözüm bulan olursa yazsın

Bence yoğurt ve karbonat dahada karartıyor. Ben koltukaltı için denemiştim dahada kararttı.

selam canım ben bi yerde okumuştum kulladığımız diş macunları zamanla ağız kenarında sarılık oluşturabiliyormuş ve bu kiminde belirgin olabiliyomuş ben seninkinin diş macunundan olabileceğini düşündüm.benimkide dişimi fırçaladıktan sonra oluyo ama krem sürüyorum bi iki saate geçiyo kalıcı olmuyor

evet arkadaşlar bugün dr.agittim ama sinir oldum benim istediğim bayan dr yoktu.başka bir dr vardı.lekeleri sordum önemli bişey değil güneşten dolayı olabilir dedi ve hipokort diye bir krem yazmış .kullanıyım bakıyım.burnumun üstündeki siyah noktalarada ilaç yazacaktı yazmamış sinir oldum o yüzden.keşke çıkar çıkmaz baksaydım karneye.

aynen bendede var sarı leke...
bişey yemişimde ağzıma yüzüme bulaştırıp silmemişim gibi duruyor...
çare bulan yazsın bu olayın dermanını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…