Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence vitamin eksikligi var sende genelde agız kenarları olsun tırnak kenarları olsun sararır vitamin eksikliginden dolayı... sen yinede bi doktora görün derim
selam canım ben bi yerde okumuştum kulladığımız diş macunları zamanla ağız kenarında sarılık oluşturabiliyormuş ve bu kiminde belirgin olabiliyomuş ben seninkinin diş macunundan olabileceğini düşündüm.benimkide dişimi fırçaladıktan sonra oluyo ama krem sürüyorum bi iki saate geçiyo kalıcı olmuyor
evet arkadaşlar bugün dr.agittim ama sinir oldum benim istediğim bayan dr yoktu.başka bir dr vardı.lekeleri sordum önemli bişey değil güneşten dolayı olabilir dedi ve hipokort diye bir krem yazmış .kullanıyım bakıyım.burnumun üstündeki siyah noktalarada ilaç yazacaktı yazmamış sinir oldum o yüzden.keşke çıkar çıkmaz baksaydım karneye.