• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

az kalsın bebeğimden olucaktım!!!!!!!!

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
arkadaşlar bata göre 6+4 hamileyim. geçen hafta pazartesi özelde ultrasona girdim. 7.4 mm kesem göründü doktor herşey güzel gidiyor dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi kesenin 5 haftalık olduğunu söyledi.

dün gece çok ağrım vardı ve sabahta 1 2 damla kanamam oldu param yoktu hemen devlet hastanesine gittim. dra eski ultrason kağıdımıda gösterdim. bbugün girdiğim ultrasonda kesemin 5+3 gözüktüğünü söyledi. gelişim yokmuş. 7 günlük gerileme varmış içinde canlı belirtisi yokmuş adet tarihine göre 6+4 olması gerektiğinden bakalım bekleyelim 1 hafta daha ama umutlanma gelişim göstermez gibi duruyor gebeliği sonlandırırız dedi. ağlaya ağlaya attım kendimi dışarı. kostura kostura özele gittim kredi kartınla ödeme yaptım iyiki yapmışım
yapılan ultrasonda bebeğim 6 haftalık gözüktü ayrıca kesenin içindeki bebeğide gördüm ve kalp atışlarınıda gösterdi bana minicik kelebeğim benim meleğim orda karşımdaydı işte....
2 muayene arası 1.5 saat ve benim bebeğim 1.5 saattemi canlandı büyüdü??????????
eğer o doktora güvenip devam etseydim belkide bebeğimi kaybedicektim ayrıca yaşadığım stres üzüntüde bebeğimi yinede etkiledi.

paramız olmazsa devlete gidiyoruz diye devlet hastanesindeki doktorların bu şekilde davranmaları olan bebeğe yok demeleri ve ultrason makinelerinin tarih öncesinden mi kalması gerekiyor. bugün kredı kartımda 57 lira olmasaydı neler yaşayabileceğimi hayal edebiliyormusunuz? herşey artık paramı oldu!!!!

demem oki arkadaşlar benim gibi durumlarla karşılaşan arkadaşlar hemen gidip birde özelde baktırın belkide meleğiniz ordadır....

Canım cok üzüldüm gerçekten bu süreç yıpratıyor insanı bende hem özel hem devlete gidiyorum ve arada dağlar kadar fark var malesef keşke birazda bizim yerimize koysa doktorlae kendilerini özellikle de devlet doktorları :KK14:

Canım cok üzüldüm gerçekten bu süreç yıpratıyor insanı bende hem özel hem devlete gidiyorum ve arada dağlar kadar fark var malesef keşke birazda bizim yerimize koysa doktorlae kendilerini özellikle de devlet doktorları :KK14:
aynen canım napıcağımı bilemedim paramız olayınca napıcaz veya durumu olmayanlar napıcak inan bunu düşünüyorum

arkadaşlar bata göre 6+4 hamileyim. geçen hafta pazartesi özelde ultrasona girdim. 7.4 mm kesem göründü doktor herşey güzel gidiyor dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi kesenin 5

dün gece çok ağrım vardı ve sabahta 1 2 damla kanamam oldu param yoktu hemen devlet hastanesine gittim. dra eski ultrason kağıdımıda gösterdim. bbugün girdiğim ultrasonda kesemin 5+3 gözüktüğünü söyledi. gelişim yokmuş. 7 günlük gerileme varmış içinde canlı belirtisi yokmuş adet tarihine göre 6+4 olması gerektiğinden bakalım bekleyelim 1 hafta daha ama umutlanma gelişim göstermez gibi duruyor gebeliği sonlandırırız dedi. ağlaya ağlaya attım kendimi dışarı. kostura kostura özele gittim kredi kartınla ödeme yaptım iyiki yapmışım
yapılan ultrasonda bebeğim 6 haftalık gözüktü ayrıca kesenin içindeki bebeğide gördüm ve kalp atışlarınıda gösterdi bana minicik kelebeğim benim meleğim orda karşımdaydı işte....
2 muayene arası 1.5 saat ve benim bebeğim 1.5 saattemi canlandı büyüdü??????????
eğer o doktora güvenip devam etseydim belkide bebeğimi kaybedicektim ayrıca yaşadığım stres üzüntüde bebeğimi yinede etkiledi.

paramız olmazsa devlete gidiyoruz diye devlet hastanesindeki doktorların bu şekilde davranmaları olan bebeğe yok demeleri ve ultrason makinelerinin tarih öncesinden mi kalması gerekiyor. bugün kredı kartımda 57 lira olmasaydı neler yaşayabileceğimi hayal edebiliyormusunuz? herşey artık paramı oldu!!!!

demem oki arkadaşlar benim gibi durumlarla karşılaşan arkadaşlar hemen gidip birde özelde baktırın belkide meleğiniz ordadır....[/Q
Çok çok geçmiş olsun çok şükür bebişiniz iyi:) hamilelikte insan hangi doktora güveneceğini bilmiyo.Allah iyilerle karşılaştırısn inşallah hepimizi. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım :) darısı başımıza inşallah :)

Gwçmiş olsun canım iyiki tek doktorla kalmayıp başka doktora gitmişsin.

Bazı doktorlar böyle hemen alalım edelim bilmem ne.

Allah düşürmesin böylelerine.

Arkadaşlar şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Ben de özele gidiyorum kontrollerimde ve eğer son kontrolden 9 gün içinde kanamadır, beklenmeyen bi durumdur, ağrı , sancı vs. Dediğim gibi 9 gün içinde giderseniz muayene parası alınmıyor.

evet özelde ilk muayeneden sonraki 10 gün tekrar gittiğinizde kontrol amaçlı sayıldığından ücret vermiyorsunuz,ilk gittiğimde kese görünmüştü doktorum haftaya gel bebeği görürüz dedi,7 gün sonra gittim ücret vermedim,bilginiz olsun,eğer 1-2 hafta arayla ultrasonda bakılacaksa arayı 10 günden az tutun

Canim 2 hafta once ozelde kan testinde ogrendim hamile oldugumu gecen haftada ulrtasonda keseti gorduk. Gecen haftakine ucret odemedim benim gittigim hastanedede 10 gun ucretsiz bakim ama 15 gune girdigimden ucret odemem gerekti

canım bende de aynı durum vardı. sata göre 8 haftalık, doktora göre 6 haftalıktı. geç döllenme olunca doktorlarda saçmalıyor bazen.

arkadaşlar bata göre 6+4 hamileyim. geçen hafta pazartesi özelde ultrasona girdim. 7.4 mm kesem göründü doktor herşey güzel gidiyor dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi kesenin 5 haftalık olduğunu söyledi.

demem oki arkadaşlar benim gibi durumlarla karşılaşan arkadaşlar hemen gidip birde özelde baktırın belkide meleğiniz ordadır....
Canim benim kötü bir olay yaşamışsin geçmiş olsun. Ama bence devlet diye düşünme genelde devlet dr lari çok iyi oluyor belki sana kötüsü denk gelmiştir. Maddi en ufak sıkıntım yok allaha Şükür ama ben devlete gidiyorum ve inanılmaz memnunum doktorum mükemmel gecenin bir vakti dahi ulasabiliyorum telden. Hatta eşim sürekli özelde dr tavsiyesiyle geliyor devlete gitmeyeyim diye ama ben cokkkkk memnunum ve dr değiştirmeyi düşünmüyorum

Back