• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kaldı ablamı döveceğim sabrım taşıyor… gögüslerine silikon yaptıracakmış hanfendi..

cileklidon

Bir gün bende anne olacağım.
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
4.061
16.629
158
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuzdur çoğunuz ablam boşanma evresinde bir kadın. İki çocuğu var boşanma davaları epeyi bir uzadı. Çekişmeliye gittiği için 2 davaları kaldı. Önümüzdeki kasımda pedagog eşliğinde çocukları dinleyecekler. Neyse,
Bir süredir iyilerdi ablam çocuklarına karşı ilgiliydi sadıktı gel zaman git zaman ablama yine geldiler.
Hep uçarı takılmak istiyor. Arkadaş ortamlarında takılmak istiyor. Son 4 gün önce beni aradı. Ağlaya ağlaya ben bu çocukları istemiyorum bakmak istemiyorum istediğim hayat bu değil, o şerefsiz gününü gün ederken ben iki çocukla bi başıma kalamam dedi. Bende ona değil çocuklara dayanamadığım için getir bana çocukları, bi kaç gün kafanı dinle bu düşüncelerden kurtul o çocukların sana ihtiyacı var dedim. Getirdi 4 gündür bendeler. Eşim ve ben her dediklerini yapıyoruz çok da güzel vakit geçiriyoruz denize götürdük yarında götüreceğiz velhasıl eşim ve ben çocuklara çok üzülüyoruz. 4 gün bendeler 2 gün annemdeler 5 gün kendi evlerindeler böyle hayat mı olur yazık bu çocuklara diye eşimle dertleştik. Demin ablam aradı. Çocuklar biraz daha sende kalsın ben silikon taktırcam dedi. Ya böyle bir şey olabilir mi ? Ya ben mi bağnaz düşünüyorum yoksa o mu normal değil arkadaşlar bana akıl verin ben işin içinden çıkamıyorum. Ben de çocuklara ben çok alıştım çok tatlılar dedim al senin olsun dedi ben istemiyorum çocuk bakmak dedi sonrada pazartesi alırım belki dedi.
Çocukların kalmasına değil, ablamın böyle ortam yapma isteğinden silikon gögüs taktırmak istemesine vajina düzeltme ameliyatı yaptırmak istemesine takıldım. Hayatında henüz biri yok ama erkeklerle çok arkadaşlık kuruyor. Saçma sapan kadınlarla arkadaş oluyor. Aklı beş karış havada. Arkadaşlıkları 5 günü geçmiyor hep takışıyor. Hala arkadaşlardan hayır gelmeyeceğini anlamıyor.
Nasıl bir rest çekebilirim ablama daha fazla katlanamıyorum. Kafa göz dalmak istiyorum. Babam ve annem çok üzülüyor bu duruma. Çocuklara çok üzülüyoruz. ☹️
Dün eşimle kaldılar ben işten dönünce oğlanın yanına oturdum kafasını geldi hemen koluma koydu başını sevdim bi mutlu oldu anlatamam. Kız da geldi tepeme oturdu saçlarımla oynamaya başladı. Gözlerimi dolduruyor onların bu sevgiye aç halleri.
Sırf zor bir süreç yalnız kadın başına kaldı diye destek oluyorum kırmamaya çalışıyorum ama taşmak üzereyim. Ne yapacak ki silikon gögüsü düzgün vajinayı şuanda? Ne istiyor? Az bi kredi çekecekmiş onca yokluğun arasında.. hayaliymiş

Çok üzüldüm çocuklara
ablanız depresyonda sanırım
çocuklardan önce kendinin bi psikoloğa gitmesi gerek
anne babanızın durumu varsa sizde destek olun ablanız da en azından maddi katkı sağlasın çocuklar en azından sevgiyle büyür
Ablanızın şu durumu çocuklar için hiç yararlı değil
çocukları istemiyorum al senin olsun diyen biri ancak biyolojik annedir benim gözümde
Allah ıslah etsin

Silikon taktırmak istemesinde bir sıkıntı yok, ben de iki çocuktan sonra karın germe yaptırdım. Sorun çocuklarımı ihmal etmesi ve onları istememesi. Ne yapılır bilemedinm. Çok üzüldüm çocuklara.
Canım ablam çok zayıf fiziği çok güzel birisi hiç öyle şeylere ihtiyacı bile yok ama hep dışardaki kadınlara özeniyor saygınlığın büyük gögüsle olduğunu sanıyor. Arkadaşlık kurduğu kadınların hepsinin ablamı kıskandığını düşünüyor. Hep arkadaşlarını birbirine düşürüyor. Erkeklerle arkadaş olmak istiyor hep

haklısınız, tabi ki şartlar ve hayatı normal olsaydı kendi psikolojik sağlığı ve mutluluğu açısından istediği estetiği yaptırabilirdi bir sorun yoktu. ancak insanın şu kademede önceliği farklı olmalı ya göğüs vajina değil.. ablanızın hoşlanmayacağınız yola düştüğünü düşünüyorum ben ve dolayısıyla çocuklar ona ayak bağı oluyor

Çok üzüldüm çocuklara
ablanız depresyonda sanırım
çocuklardan önce kendinin bi psikoloğa gitmesi gerek
anne babanızın durumu varsa sizde destek olun ablanız da en azından maddi katkı sağlasın çocuklar en azından sevgiyle büyür
Ablanızın şu durumu çocuklar için hiç yararlı değil
çocukları istemiyorum al senin olsun diyen biri ancak biyolojik annedir benim gözümde
Allah ıslah etsin
Kuzum ablam yıllardır depresyonda. Hep kendini ağlatarak bize her dediğini istediğini yaptırıyor pervane olduk etrafında. Çok bilinçli. Senden benden sağlam.

Ablanızın bu boşanma durumları psikolojisini çok olumsuz etkilemiş. Bir destek almayı düşündü mü veya düşünür mü?
Babam kaç kere götürmeye uğraştı hep bahaneler sundu gitmek istemedi. Eski eşi evi ablamın üzerine yaptı normal bir boşanma evresindeki kadına göre aşırı rahat bir hayatı var. Ablam özgürlük istiyor..

O zaman bu durumda olan o iki çocuğa oluyor. Bu dönemde en çok istedikleri şey şefkat ve ilgi. Onu da sadece teyzesinden ve anneanneden görebiliyorlar.

Evliyken de bu çizgide birimiydi ablanız? Boşanma sürecinde
o şerefsiz gününü gün ederken ben iki çocukla bi başıma kalamam
bunu düşünüp düşünüp psikolojisi bozulmuş olabilir mi? bunu yazarken
Ablam özgürlük istiyor..
bu mesajınızı gördüm .Çok zor bir durum ,eşinin çocuklara karsı tavrı nedir? Yeğenlerimi ablamın insafına bırakamam bende olsam ama anne baba sağ iken 2 çocuğun sorumluluğunu tamamen üstlenmekte kolay değil,Allah yardımcınız olsun

Bence cok haklisiniz. Istemiyorsa cocuk bakmak ne diye yapmis ablaniz once dusunucekti bunlari. Silikon taktirmak estetik ameliyat olmak kendi bilecegi is ama cocuklarini size atip elindekini avcundakini buna harcayip cocuklarini ihmal edicekse bal gibi de karisabilirsin. Herseyin bir vakti sirasi var . Once duzenini kursun sonra isterse estetikte ajda pekkana rakip olsun. O ameliyatlari erkekleri etkilemek icin yaptiriyor muhatemelen depresif bir Atak halinde. Bi piskolog ile mi gorusseniz

Çocuklara destek olman çok güzel ama ablan senin bu iyi niyetini kötüye kullanabilir. Rahata alışıp çocuklardan kendini tamamiyle soyutlayabilir. Babanın çocuklarla diyaloğu nasıl bahsetmemişsin lakin olumluysa velayetin böyle bir psikolojideki annede olmasındansa baba da olması daha iyi.

Kuzum ablam yıllardır depresyonda. Hep kendini ağlatarak bize her dediğini istediğini yaptırıyor pervane olduk etrafında. Çok bilinçli. Senden benden sağlam.
O zaman alışmış alıştırmışsınız ve bunun düzelişi de zor olur
Hep idare etmişsiniz biliyor bunu
Bunaldım alın çocukları
Tamam geri verin
Gezicem alın
Sıkıldım sizde kalsın vs
Ne derse tamam demişsiniz
Alışmış rahatlığa
Boşanma sebebi nedir özel değilse

Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuzdur çoğunuz ablam boşanma evresinde bir kadın. İki çocuğu var boşanma davaları epeyi bir uzadı. Çekişmeliye gittiği için 2 davaları kaldı. Önümüzdeki kasımda pedagog eşliğinde çocukları dinleyecekler. Neyse,
Bir süredir iyilerdi ablam çocuklarına karşı ilgiliydi sadıktı gel zaman git zaman ablama yine geldiler.
Hep uçarı takılmak istiyor. Arkadaş ortamlarında takılmak istiyor. Son 4 gün önce beni aradı. Ağlaya ağlaya ben bu çocukları istemiyorum bakmak istemiyorum istediğim hayat bu değil, o şerefsiz gününü gün ederken ben iki çocukla bi başıma kalamam dedi. Bende ona değil çocuklara dayanamadığım için getir bana çocukları, bi kaç gün kafanı dinle bu düşüncelerden kurtul o çocukların sana ihtiyacı var dedim. Getirdi 4 gündür bendeler. Eşim ve ben her dediklerini yapıyoruz çok da güzel vakit geçiriyoruz denize götürdük yarında götüreceğiz velhasıl eşim ve ben çocuklara çok üzülüyoruz. 4 gün bendeler 2 gün annemdeler 5 gün kendi evlerindeler böyle hayat mı olur yazık bu çocuklara diye eşimle dertleştik. Demin ablam aradı. Çocuklar biraz daha sende kalsın ben silikon taktırcam dedi. Ya böyle bir şey olabilir mi ? Ya ben mi bağnaz düşünüyorum yoksa o mu normal değil arkadaşlar bana akıl verin ben işin içinden çıkamıyorum. Ben de çocuklara ben çok alıştım çok tatlılar dedim al senin olsun dedi ben istemiyorum çocuk bakmak dedi sonrada pazartesi alırım belki dedi.
Çocukların kalmasına değil, ablamın böyle ortam yapma isteğinden silikon gögüs taktırmak istemesine vajina düzeltme ameliyatı yaptırmak istemesine takıldım. Hayatında henüz biri yok ama erkeklerle çok arkadaşlık kuruyor. Saçma sapan kadınlarla arkadaş oluyor. Aklı beş karış havada. Arkadaşlıkları 5 günü geçmiyor hep takışıyor. Hala arkadaşlardan hayır gelmeyeceğini anlamıyor.
Nasıl bir rest çekebilirim ablama daha fazla katlanamıyorum. Kafa göz dalmak istiyorum. Babam ve annem çok üzülüyor bu duruma. Çocuklara çok üzülüyoruz. ☹️
Dün eşimle kaldılar ben işten dönünce oğlanın yanına oturdum kafasını geldi hemen koluma koydu başını sevdim bi mutlu oldu anlatamam. Kız da geldi tepeme oturdu saçlarımla oynamaya başladı. Gözlerimi dolduruyor onların bu sevgiye aç halleri.
Sırf zor bir süreç yalnız kadın başına kaldı diye destek oluyorum kırmamaya çalışıyorum ama taşmak üzereyim. Ne yapacak ki silikon gögüsü düzgün vajinayı şuanda? Ne istiyor? Az bi kredi çekecekmiş onca yokluğun arasında.. hayaliymiş
Cocuklara cok uzuldum:(
Babalarında nasıl durum?Ablanız neden cıddı bır tedavı olmuyr?Gerekırse yatıslı.Oncekı konuları hatırladım sankı,cocukları ıstemıyordu yıne.

O zaman alışmış alıştırmışsınız ve bunun düzelişi de zor olur
Hep idare etmişsiniz biliyor bunu
Bunaldım alın çocukları
Tamam geri verin
Gezicem alın
Sıkıldım sizde kalsın vs
Ne derse tamam demişsiniz
Alışmış rahatlığa
Boşanma sebebi nedir özel değilse
babyloading87 babyloading87 Biliyor musun dediğin gibi yüz vermediğim zamanlarda oldu ama çocuklara zarar verir diye korkuyorum sadece dövmek değil zarar vermek, onlara sizi istemiyorum bıktım bitirdiniz hayatımı diye hakaretler ediyor. Ben çocuklara kıyamadığım için alıyorum asıl onların demesi lazım bizi bu boktan yaşantına neden dahil ettin diye.
Ablamla eniştemin hep inişli çıkışlı ilişkileri vardı zaten. Ablam ona rağmen bu çocukları doğurdu. Hemde aşılama yöntemiyle 🤬🤬 sonra adam parayı biraz bulunca başka bir kadınla konuşmaya başladı. O yüzden ayrıldılar. Arkadaş gibi ayrılmak istedi adam hep destek olmak istedi ama ablam hep daha fazlasını istedi ve hep kavga çıkarttı şimdi adam ne çocuklara yaklaşıyor ne ablama. Para gönderiyor arada, çocukları alıp yemeğe götürüyor o kadar..

adam bu kadından boşandıgına göre aklı basında biiri. aslında bu davada annenin bakımı yetersiz görülüp babaya verilmesi daha iyi.teyze anane bi yere kadar. baba sevgisini görsün en azndan cocuklar. gerçi bu psikolojisi bozuk karı adama inat göstermezde cocukları.. gerçekten bi kedi kadar annelik yapamamış benimde dalasım geldi ablanıza

Evliyken de bu çizgide birimiydi ablanız? Boşanma sürecinde

bunu düşünüp düşünüp psikolojisi bozulmuş olabilir mi? bunu yazarken

bu mesajınızı gördüm .Çok zor bir durum ,eşinin çocuklara karsı tavrı nedir? Yeğenlerimi ablamın insafına bırakamam bende olsam ama anne baba sağ iken 2 çocuğun sorumluluğunu tamamen üstlenmekte kolay değil,Allah yardımcınız olsun
Ablam kapalı bir kadındı evlenirkende bekarkende çok hanımhanımcık giyinirdi çizgisi vardı hep. Adamın aldatma durumundan sonra aşırı değişti. Açıldı hadi o neyse ama saçma sapan insanlarla arkadaş oluyor. Ya bilmiyorum aklım ermiyor inan. Tedaviye yanaşmıyor.

Back